[quote=dolly`,2009 02 04, 12:29]
ir moka duoti bucki, kai atkisi lupas ir darai buckio garsa-apzioja ir seileja :: pastebejau sita dalyka megsta daretii tik pavalges ir tik mamytei ::
nu lyg ir viskas, o dabar palyginimui pasipasakokit ir jus ::
saunuole
oi, as net negalvoju maitinti iki 1,5 metu amziaus :: iki 5 menesiu valgysim MP, paskui jau jungsim darzovytes ir pamazu atpratinsim nuo pienuko, maximum iki kokiu 8 men
Globusyte, o man iskilo klausimelis- o tai tu irgi nesiprausi? o kaip maziuko uzpakaliuka plauni? nu idomu pasidare... ::
o ko negalima glostyt per uzpakaliuka :: ? maniskiui baisiai patinka kaiper nuoga pleksnoji... cia gal ne glostymas....
[/quote]
Merginos, gi skaitykit apie kokią knygą kalbu, o ne išrinkit gabalą sakinio... Ten gi pats didžiausias bestseleris vaikų auginimo istorijo 1985 metų....
[quote=Zuwytes,2009 02 04, 13:14]
Bet vistiek skiepyti galima tik mazdaug savaite po pasveikimo
kad imunitetas pilnai atsistates butu.
Ir dar - TBC skiepas neveiksmingas - vistiek susergama jei yra kontaktas ar kt. ::
Nu ir as nesuprantu ko sikniuko paglostyti negalima, man taip faina toks minkstutis kaip bandele, mamos nubuciuotas ir nuglostytas ::
[/quote]
[quote=EgluteN,2009 02 04, 14:23]
[quote=Zuwytes,2009 02 04, 15:13]
Nu ne visiskai atsisakiau - gimdymo namuose net neklause - paskiepijo tik gimusia ir viskas ....
o siaip pasiskaitykit kada skiepu forume ten irgi nemazai info ::
Cia jau kazka naujo isradinejat
Nepyk,bet as nei su tavo,nei su kitu tokia ar pan.nuomone nesutinku.Jei skiepai butu blogai,tai kam tada butu visokios gydytoju expedicijos i treciasias pasaulio salis skiepyti zmones nuo ivairiu ligu ir pan.
[/quote]
Čia mano nuomonė sutampa...
[quote=dolly`,2009 02 04, 14:27]
dekui dekui, viskas vel gerai, jau antra diena ti MP valgom :bet kabo ant papulio po kokias 45 min kartais
ai, svarbu maziui gerai...
[/quote]
Šaunu, mamyte...