Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Skaitinejau,skaitinejau ir galu gale pasirodo,kad ir matavau ne visai gerai blush2.gif Dar karta permatavau-kokius 5k. biggrin.gif -ir rezultatas 42,5cm thumbup.gif tiksliai tiek,kiek turi buti pagal musu augimo skale.Laaaaabai palengvejo soske.gif yess.gif
Papildyta:
QUOTE(Naira @ 2009 02 03, 14:18)
Sveikos  4u.gif
Man ir del to mano pieno neramu. Nezinau kiek suvalgo, bet kai nutraukiu su pientraukiu tai kokiu 110 g siaip ne taip suvalgo. Maniskei 3 men. Misinio (Similak)is vis neima i burna. Tik susiraukia. Arbatu irgi pradejo negert. Pasidare ramesne. Ir cia viskas pasikeite kai tik suejo 3 menuo. Nu gi negali but, as galvoju, taip staigiai pasikeitimu. Galvoju gal kas negerai. Ypac man atrodo, kad per mazai valgo. Gal kam panasiai buvo? Gal zinot kaip suzadint apetita?

Aciu uz atsakymus  4u.gif

Na,del to,kad vaikas pasidare ramesnis,tai jau tikrai nereiktu nerimauti.Nebent tas ramumas mieguistumu pasireiskia.O del apetito,tai manau Zuvytes tau galetu patarti,nes ,jei gerasi pamenu,viena jos dukryciu nevaslgi buvo.Mano kas 2val.valgo po 120ml,150ml vakare ir ryte kartais jau.Beja del misinio,tai pabandyk kita koki,Aptamil pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EgluteN: 03 vasario 2009 - 13:28
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 03, 14:26)
Skaitinejau,skaitinejau ir galu gale pasirodo,kad ir matavau ne visai gerai blush2.gif Dar karta permatavau-kokius 5k. biggrin.gif -ir rezultatas  42,5cm thumbup.gif tiksliai tiek,kiek turi buti pagal musu augimo skale.Laaaaabai palengvejo soske.gif  yess.gif
Papildyta:
Na,del to,kad vaikas pasidare ramesnis,tai jau tikrai nereiktu nerimauti.Nebent tas ramumas mieguistumu pasireiskia.O del apetito,tai manau Zuvytes tau galetu patarti,nes ,jei gerasi pamenu,viena jos dukryciu nevaslgi buvo.Mano kas 2val.valgo po 120ml,150ml vakare ir ryte kartais jau.Beja del misinio,tai pabandyk kita koki,Aptamil pvz.

Dekui uz atsakyma. As netycia pas jus papuoliau ax.gif
Rasiau lygtai ten kur 3 menesiai, o papuoliau kur 5. blush2.gif
Bet labai aciu uz atsakymus.

Gal ir Zuvytes ka parasys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 02 03, 14:35)
Dekui uz atsakyma. As netycia pas jus papuoliau  ax.gif
Rasiau lygtai ten kur 3 menesiai, o papuoliau kur 5.  blush2.gif
Bet labai aciu uz atsakymus.

Gal ir Zuvytes ka parasys  4u.gif

Ner uz ka,aukit dideles ir sveikos.O jei dar sirdelei neramu bus-nueikit pas gydytoja-atsarga-gedos nedaro mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2009 02 03, 14:18)
Sveikos  4u.gif
Man ir del to mano pieno neramu. Nezinau kiek suvalgo, bet kai nutraukiu su pientraukiu tai kokiu 110 g siaip ne taip suvalgo. Maniskei 3 men. Misinio (Similak)is vis neima i burna. Tik susiraukia. Arbatu irgi pradejo negert. Pasidare ramesne. Ir cia viskas pasikeite kai tik suejo 3 menuo. Nu gi negali but, as galvoju, taip staigiai pasikeitimu. Galvoju gal kas negerai. Ypac man atrodo, kad per mazai valgo. Gal kam panasiai buvo? Gal zinot kaip suzadint apetita?

Kas kiek laiko valgo? Kiek kakoja kartu? Ar nebandai kruties duot ? Arbatu davimas tik dar labiau numus apetita.
Kaip suzadint apetita - tai zinokit galiu pasakyt man nepavyko schmoll.gif ner ka patart. Jei problematiska su svorio augimu, gal tada pvz obuoliuko duoti g.gif

EgluteN - o jus jau valgot ka nors rimciau?
Papildyta:
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 03, 14:39)
Ner uz ka,aukit dideles ir sveikos.O jei dar sirdelei neramu bus-nueikit pas gydytoja-atsarga-gedos nedaro mirksiukas.gif  4u.gif

Vat ir as taip manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2009 02 03, 07:45)
klausykit Mamytes o ar ir jsus mazyliai nakti miega ant pilvo? maniske vakar uzmigo ant nugaros o ryte radau snaudziancia nat pilvo, kazi ar cia norma?  g.gif  o gal vaikas apsiverte ant pilvo ir nebeturejo jegu atgal ant nugaros apvirst?  g.gif

manyciau leliukam normalu vartytis ax.gif pasisuka taip kaip jiems patogu... mano sunus dar budamas keliu savaiciu paguldytas ant nugarytes visad nusisukdavo ant soniuko, ,o vakar ismiegojo pora val guledamas ant pilvelio, pats apsiverte, ir dar taip juokingai uzpakaliuka iskele lotuliukas.gif

QUOTE(spalvota @ 2009 02 03, 09:30)
o kodel tu sakai mazai, mano manymu jei iskarto tiek nusitrauki,tai labai nemazai. Juk papukai ne pieno sandelys,o pienas gaminasi vaikui valgant.Todel manau,kad cia tikrai nera ko nerimauti..O taip pat pientraukis tau niekada tiek neistrauks,kiek istraukia valgydamas vaikas. As ir ant saves matau,nes jei noriu nusitraukti uzsaldyti pieno,tai nusitraukiu ir tada dar duodu vaikui is karto valgyti, tai jis traukia ir traukia ta piena ir tikrai pavalgo,nors nusitraukinedama saldymui atrodo viska issitraukiau t.y. su pientraukiu man jau niekas neissitraukia:)
Papildyta:
kadangi maniskis tik lauke pietu miega miega,tai as apklostau ir vistiek vezu i lauka:) kazkada ir prie -15 veziau blush2.gif bet ant vezimuko uzmetu kaldryte,kad kaip palapine gautusi ir i balkona:)

g.gif nezinau, bet visi pozymiai man rode, kad jis nedavalgo-ima ciulpia,kokias 5 min, paskui jau pradeda spjaudyti, pykti, rekti jei kisu doh.gif o misinuka is buteliuko traukia palaimingai, jokiu pykciu.... na, bet kokiu atveju vakar paskutinius du valgymus valge MP, ir dar siandien buteliuko nedaviau, trauke stipriai ir ilgai, girdejosi , kad ryja. pieno krize baigesi tikiuosi thumbup.gif

as skaiciau, kad maziukus galima i lauka vezti tik iki -10 salcio ax.gif

QUOTE(Naira @ 2009 02 03, 11:18)
Sveikos  4u.gif
maniskiui buvo panasiai apie ta laika savaite nevalgumo, bet ka jau cia padarysi, praejo ir vel valgom. as nenusiteikus tokio amziaus vaikiuka kimsti vitaminais gerint apetita schmoll.gif  o dabar juo nesiskundziam, kai valge misinuka, tai visa porcija- 210 ml istarsydavo net nemirktelejes, o kiek MP suvalgo tai nezinau rolleyes.gif

Atsakyti
Na mamytes noriu su jumis atsisveikinti, iseinam i 6 menesiuka 4u.gif Jusu vaikuciams daug daug sveikatos, o jums daug kantrybes smile.gif
Atsakyti
sveikinam 4u.gif iki pasimatymo ir bukit sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
as zinau,kad tik iki -10 galima vesti i lauka,bet kad mano kitaip neuzmiega g.gif Todel ir apkaisau kaldryte, kad paciam vezymelyje jis prikvepuoja ir viduje nebuna -15
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 03, 17:33)

as skaiciau, kad maziukus galima i lauka vezti tik iki -10 salcio ax.gif

mum gyd irgi iki -10 tik rekomendavo rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Zuwytes,2009 02 03, 17:24]
EgluteN - o jus jau valgot ka nors rimciau?
Papildyta:

Sveikute 4u.gif
Ne,vis del to tada apsisprendziau,kad kol svoris gerai auga geriau tik dazniau duosiu ir tiek.Dabar stai jau pradeda stoti,mazai tepriaugo,tad bandysim kaip nors iki 5men.isgyventi vien misinuku,o tada ,ta pacia diena,darzoviene bandysim 100%.Turim hipp indeli nusipirke nenumatytiems atvejams,jei anksciau prireiktu,o kol kas renku receptukus savo apzoriukui soske.gif
Papildyta:
[quote=dolly`,2009 02 03, 17:33]
manyciau leliukam normalu vartytis ax.gif pasisuka taip kaip jiems patogu... mano sunus dar budamas keliu savaiciu paguldytas ant nugarytes visad nusisukdavo ant soniuko, ,o vakar ismiegojo pora val guledamas ant pilvelio, pats apsiverte, ir dar taip juokingai uzpakaliuka iskele lotuliukas.gif

Musu visai budamas mazytis taip pat ant soniuko miegodavo,desinio.Tad stebedavau,kad taip susirietes ant pilvuko nenuvirstu,nes tokiems mazyciams tai pavojinga.Taciau dabartinio amziaus jau tikrai nieko,tik gal reikia vis paziureti,kad nosytes kur ikises nebutu,jei lovytej daug zaislu arba i adijala ax.gif .
Papildyta:
Labai tikiuosi,kad ryt tmums slogos nebebus.Siandien jau geriau mano burbuliukui,visa nakti toki skysti kvepavome,tai palengvejo,bet dar siurbiuoju nosyte kas kelios valandos verysad.gif Jau taip gerai butu,kad ryt ta paskutini skiepa gautume...O del tuberkuliozes skiepo,tai musu klinikos health visitor'ems tikra pirti uzkursiu nuejus ketvirtadieni,jei tik maziukas gerai jausis mad.gif bash.gif gun_rifle.gif doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 03, 20:00)

Papildyta:
Labai tikiuosi,kad ryt tmums slogos nebebus.Siandien jau geriau mano burbuliukui,visa nakti toki skysti kvepavome,tai palengvejo,bet dar siurbiuoju nosyte kas kelios valandos verysad.gif Jau taip gerai butu,kad ryt ta paskutini skiepa gautume...O del tuberkuliozes skiepo,tai musu klinikos health visitor'ems tikra pirti uzkursiu nuejus ketvirtadieni,jei tik maziukas gerai jausis mad.gif  bash.gif  gun_rifle.gif  doctor.gif

Sveikatytes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 03, 20:08)
Sveikatytes jums  4u.gif

Kad issipildytu tavo palinkejimas aciuks.gif Uzvakar visa naktis be miego,vakar vaikiukas kaip leisgyvis ,raudonas,vis miega,pabudes verkia,tai siandien kosminiu greiciu namus tvarkiau,kad jo nerikdyt ir zaidziuos,kad geriau jaustusi lelius musu 2.gif
Kaip tavo mazyles?
Atsakyti