Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(dolly` @ 2009 02 02, 20:10)
stengiames, bandom, bet lengviau sakyti, nei daryti... doh.gif del kosyciu taiir as jau galvojau, kad istempsim iki 5 men ir tada imsim darzovytes doroti... aciu uz patrimus 4u.gif

Zinau ax.gif console.gif
Atsakyti
Senokai berasiau, bet Jusu nepamirsau wub.gif Studijos ant nosies ir dar diplominis visa laisva laika mano suryja. doh.gif Tai vat sostinei parasiau pirago recepta i AZ kas nores dar rasykite man, butinai parasysiu, nes kazkas nepageidavo, kad i foroma detumeme receptelius.

Beja sveikinu visas mamytes ir ju vaikelius su pasiekimais ir pirmaisiais dantukais. Taip ir toliau aukite, stiprekite,stebinkite... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif tongue.gif
Atsakyti
as noriu gintarelli recepto ax.gif mano mazius liabai jau ilgai isbuna ant pilvuko ir zaisliuka jau bando pagriauzti kai guli ant pilvuko.Siandien kutenom pazastukus ir ji bijo,juokiasi su garsu,oi ir mes prisijuokem lotuliukas.gif
Atsakyti
Parasysiu zivka tau i AZ ryt, nes dabar jau uzsibuvau prie kompo ieskodama alkoholio prevencijos istatymu. fui kokia nuobodybe verysad.gif O del tavo angeliuko pasiekimu laaaabai nuosirdziai sveikinu ir as nooriu taip ax.gif
Atsakyti
as jau nepamenu koks tai receptas, bet prasom ir man i AZ ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
klausykit Mamytes o ar ir jsus mazyliai nakti miega ant pilvo? maniske vakar uzmigo ant nugaros o ryte radau snaudziancia nat pilvo, kazi ar cia norma? g.gif o gal vaikas apsiverte ant pilvo ir nebeturejo jegu atgal ant nugaros apvirst? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 02, 17:57)
drinks_cheers.gif

Zuwytes, atrodo mano pieno fabrikeliui jusu mineta pieno krize verysad.gif  nebeuztenka maziukui, primaitint pradejau misinuku...papuliai pilni, sprogsta atrodo, nutraukiu-o per abu tik 120 ml blink.gif  juk tiek nezutenka pavalgyt maziukui?.. uz 2 val jis vel nori, o tik pora lasu... ta dkas antra maitnima duodu buteliuka....kazin dar pageres situacija g.gif

o kodel tu sakai mazai, mano manymu jei iskarto tiek nusitrauki,tai labai nemazai. Juk papukai ne pieno sandelys,o pienas gaminasi vaikui valgant.Todel manau,kad cia tikrai nera ko nerimauti..O taip pat pientraukis tau niekada tiek neistrauks,kiek istraukia valgydamas vaikas. As ir ant saves matau,nes jei noriu nusitraukti uzsaldyti pieno,tai nusitraukiu ir tada dar duodu vaikui is karto valgyti, tai jis traukia ir traukia ta piena ir tikrai pavalgo,nors nusitraukinedama saldymui atrodo viska issitraukiau t.y. su pientraukiu man jau niekas neissitraukia:)
Papildyta:
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 02 02, 15:09)
ech, musiske irgi nesivercia. bet mes vistiek laimingos mirksiukas.gif , o zvygcioja ne kaip kiaule, o kaip ZUVEDRA  lotuliukas.gif
lietuvaites mamos, ar einate i lauka??? pas mus -13rodo
g.gif , tetis sako, kad -8, tai gal lisim i kailius irt laukan

kadangi maniskis tik lauke pietu miega miega,tai as apklostau ir vistiek vezu i lauka:) kazkada ir prie -15 veziau blush2.gif bet ant vezimuko uzmetu kaldryte,kad kaip palapine gautusi ir i balkona:)
Papildyta:
[quote=spalvota,2009 02 03, 13:29]Papildyta:

mes pries savaite buvom pas gydytojus,tai galvos apimtis buvo 60 cm.nezianu cia daug ar mazai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvota: 03 vasario 2009 - 11:31
QUOTE(spalvota @ 2009 02 03, 12:30)

mes pries savaite buvom pas gydytojus,tai galvos apimtis buvo 60 cm.nezianu cia daug ar mazai g.gif

Nu kazka blogai ismatavo gal g.gif suaugusio zmogaus tokia apimtis ax.gif
Atsakyti
dabar pasirodysiu labai kvaila ax.gif blush2.gif bet kas tas jusu AZ?neteko tokio zodziuko girdeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zivka_z @ 2009 02 03, 13:01)
dabar pasirodysiu labai kvaila ax.gif  blush2.gif bet kas tas jusu AZ?neteko tokio zodziuko girdeti g.gif

Asmenine Zinute mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=spalvota,2009 02 03, 13:29]Papildyta:
[/quote
Sutinku su Zuvytes Mano pacios tiek net nera lotuliukas.gif Musu dziaugsmo galvyte 42cm.Pagal grafa panasiai 0,5cm maziau,tai stai todel ir klausiu nes lyg ir truputi zemyn eina g.gif Bet ka tik mazylio medicinineje knygeleje skaiciau,jog turi buti specialus matavimo prietaisas,nes siaip juosta ar siuvimo metras netinka.Galbut todel isivele ta mazyte paklaidele,tikiuosi cia nieko rimta unsure.gif

Va dar radau kai ka idomaus musu siam menesiukui,gal kam naudinga bus 4u.gif :

5 MĖNUO

JUDESIAI

::Gulėdamas ant pilvo, pasiremia plaštakomis, aukštai pakelia galvą ir žvalgosi, pasukinėdamas galvą į šonus; susilenkia per liemenį, pakeldamas galvą ir pečius; į šonus ištiesia rankas ir kojas; pasistumia rankomis ir pritraukia kelius - juda supdamas, sukdamasis, ypač kojomis atsispyręs į lygų daiktą.
::Prisitraukia koją prie burnos ir čiulpia jos pirštą.
::Mėgsta siūbuoti, kaip lėktuvas ištiesęs galūnes į šonus ir išrietęs nugarą.
::Vikriai persiverčia nuo pilvo ant nugaros.
::Lengvai prilaikomas stojasi, remiasi kojų pirštais, kartais visa pėda.
::Prilaikomas už pažastų, remiasi, kilnoja kojas aukštyn, trypia.
::Prilaikomas sėdi, ištiesia nugarą.
::Sodinamas siūbuoja galva, kurią laiko tvirtai ir tiesiai.
::Prilaikomas už liemens, lenkia-tiesia į priekį galvą, liemenį, traukia kojas prie pilvo.
::Sėdėdamas pasiima daiktą (viena ar abiem rankomis), žaidžia juo.
::Išlaiko buteliuką viena ar abiem rankomis.
::Tiesia rankas į muzikinę dėžutę, varpelį.
::Perdeda daiktą iš vienos rankos į kitą.

KALBA

::Taria balses ir dvibalsius: i, ai, ei, a, ou; ištaria keletą priebalsių: d, b, l, m.
::Žaisdamas kalba "pats su savimi".
::Įvairiausiai čiauška, kad atkreiptų į save dėmesį.
::Atidžiai seka suaugusiojo mimiką; išgirdęs kitus, taria savus garsus - taip bendrauja, šnekasi.
::Bando mėgdžioti intonacijas.
::Vis tiksliau reaguoja į žmogaus kalbos garsą: atsisuką į kalbėtoją. stebi jį, ypač jo veidą.
::Suvokia SAVO VARDĄ.

PSICHIKA

::Būdrauja be pertraukos 1-2 val; aktyvus vetimoj aplinkoj - daug juda, dairosi.
::Lėtai pasuka galvą silpnėjančio-išnykstančio garso ar vaizdo kryptimi.
::Imant daiktą žvilgsnis klaidžioja nuo rankų prie daikto ir atgal.
::Daikto siekia abiem rankomis, jomis brauka per daiktą, kartais tai daro kumščiais.
::Pirmiausia daiktą paliečia, po to paima, sukinėja, krato, stuksena, ragauja.
::Matydas daikto dalį, žino, koks tai yra daiktas.
::Akimis tyrinėja greitai judančius ir esančius toli nuo jo daiktus.
::Pasilenkia į priekį, kad galėtų pamatyti nukritusį daiktą.
::Patraukia į šalį nedidelius daiktus, kliudančius stebėti jį dominančius daiktus ar aplinką.
::Pazįsta panašius daiktus.
::Atskiria tėvus nuo kitų asmenų.
::Supyksta pamatęs nepazįstamus, ypač moteris.
::Sąmoningai ir sistemingai mėgdžioja garsus judesius.
::Laikydamas vieną daiktą, siekia kito; numeta pirmąjį, ka paimtų antrąjį.

SOCIALINIS TOBULĖJIMAS

::Parodo baimę, pasišlykštėjimą, pasibjaurėjimą, pyktį.
::Atskiria save ir mama veidrodyje.
::Šypsosi, kalbina atvaizdą veidrodyje.
::Mėgdžioja grimasas.
::Šypsosi žmogui, jį kalbina
::Moka palaukti.
::Tiesia rankas, jomis mosuoja pamatęs besiartinantį žmogų, stengiasi prie jo priartėti.
::Įsikabinęs į jį paėmusį žmogų, tvirtai laikosi.
::Nustoja verkti, kada į jį kreipiamasi.
::Išreiškia nepasitenkinimą, kai iš jo norima atimti žaislą.
::Išdykauja kai su juo žaidžiama; žaidžia su buteliuku - plekšnoja juo per krūtinę.
::Žįsdamas čiupinėja krūtinę.
::Gerai paima duonos plutą, džiūvesėlį.
::Gali pradėti gerti iš puoduko.

Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 02, 17:12)
1. jei duosi buteliuka su misinuku - nepageres  schmoll.gif
2. joks pientraukis niekada tiek neistrauks kiek kudikis  mirksiukas.gif
3. Nesinervuojam, ilsimes, gulim su kudikiu salia, duodam valgyti tiek kiek tik nori - ir turi susitvarkyti  mirksiukas.gif
4. Kadangi tavo didelis kudikis gali buti kad pienelio uztenka, bet jis jau nebepasisotina. Siulyciau patempti dar pora savaiteliu su MP ir tada konsultuotis su gyd. del bulvyciu ir morkyciu  4u.gif

Sveikos 4u.gif
Man ir del to mano pieno neramu. Nezinau kiek suvalgo, bet kai nutraukiu su pientraukiu tai kokiu 110 g siaip ne taip suvalgo. Maniskei 3 men. Misinio (Similak)is vis neima i burna. Tik susiraukia. Arbatu irgi pradejo negert. Pasidare ramesne. Ir cia viskas pasikeite kai tik suejo 3 menuo. Nu gi negali but, as galvoju, taip staigiai pasikeitimu. Galvoju gal kas negerai. Ypac man atrodo, kad per mazai valgo. Gal kam panasiai buvo? Gal zinot kaip suzadint apetita?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti