Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(dolly` @ 2009 02 02, 14:31)
maniskis vartosi, o laiko uztenka viskam ax.gif

thumbup.gif teisingai,tik noro reikia drinks_cheers.gif aisku,gal su dvynukais ir tikrai dideliais reksniukais sunku,bet siaip...nereikia is kudikeliu monstriukus piest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 02, 15:09)
thumbup.gif teisingai,tik noro reikia drinks_cheers.gif aisku,gal su dvynukais ir tikrai dideliais reksniukais sunku,bet siaip...nereikia is kudikeliu monstriukus piest doh.gif

Nu nezinau, mano db tai visai viena nebuna schmoll.gif Pora minuciu susigaudymui ir tada pradeda klykauti kaip zuvedra lotuliukas.gif vis garsyn garsyn, ir jei niekas nesusiprantas tauda jau ir veksmas neuzilgo unsure.gif
Tai man db ir sriuba issivirt issukis lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 02, 15:51)
Nu nezinau, mano db tai visai viena nebuna  schmoll.gif  Pora minuciu susigaudymui ir tada pradeda klykauti kaip zuvedra  lotuliukas.gif  vis garsyn garsyn, ir jei niekas nesusiprantas tauda jau ir veksmas neuzilgo  unsure.gif
Tai man db ir sriuba issivirt issukis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 02, 12:51)
Nu nezinau, mano db tai visai viena nebuna  schmoll.gif  Pora minuciu susigaudymui ir tada pradeda klykauti kaip zuvedra  lotuliukas.gif  vis garsyn garsyn, ir jei niekas nesusiprantas tauda jau ir veksmas neuzilgo  unsure.gif

na matot, cia del to, kad maziuke nerami, gal jai dantukai dygsta ar siaip nepatinka vienatve biggrin.gif bet ne del to, kad vartytis pradejo...
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 02, 15:51)

Mano taip pat ne dovanele,nes ne tik kad vienas nebuna,o ir ant ranku nesiot ji reikia,snekint,bet...namai netvakyti neliko ir vyras pietus karstus gauna.Na,gal tik savaitgali abu bendromis pastangomis gaminam retkarciais...O stai kam tikrai laiko pritruksta,tai sau paciai.Zinoma dusui,nagams apsitvarkyti minimaliai laiko atsiranda,nevaikstau plaukuuotom kojom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 02, 16:17)
na matot, cia del to, kad maziuke nerami, gal jai dantukai dygsta ar siaip nepatinka vienatve biggrin.gif  bet ne del to, kad vartytis pradejo...

Ai ne, ne, aisku ne del vartymosi mirksiukas.gif liudesys kudikiui be mamytes wub.gif kad pasivarto tai tik jai idomiau - vis naujas vaizdas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 02, 13:32)
Ai ne, ne, aisku ne del vartymosi  mirksiukas.gif  liudesys kudikiui be mamytes  wub.gif  kad pasivarto tai tik jai idomiau - vis naujas vaizdas  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Zuwytes, atrodo mano pieno fabrikeliui jusu mineta pieno krize verysad.gif nebeuztenka maziukui, primaitint pradejau misinuku...papuliai pilni, sprogsta atrodo, nutraukiu-o per abu tik 120 ml blink.gif juk tiek nezutenka pavalgyt maziukui?.. uz 2 val jis vel nori, o tik pora lasu... ta dkas antra maitnima duodu buteliuka....kazin dar pageres situacija g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 02 02, 16:57)
drinks_cheers.gif

Zuwytes, atrodo mano pieno fabrikeliui jusu mineta pieno krize verysad.gif  nebeuztenka maziukui, primaitint pradejau misinuku...papuliai pilni, sprogsta atrodo, nutraukiu-o per abu tik 120 ml blink.gif  juk tiek nezutenka pavalgyt maziukui?.. uz 2 val jis vel nori, o tik pora lasu... ta dkas antra maitnima duodu buteliuka....kazin dar pageres situacija g.gif

1. jei duosi buteliuka su misinuku - nepageres schmoll.gif
2. joks pientraukis niekada tiek neistrauks kiek kudikis mirksiukas.gif
3. Nesinervuojam, ilsimes, gulim su kudikiu salia, duodam valgyti tiek kiek tik nori - ir turi susitvarkyti mirksiukas.gif
4. Kadangi tavo didelis kudikis gali buti kad pienelio uztenka, bet jis jau nebepasisotina. Siulyciau patempti dar pora savaiteliu su MP ir tada konsultuotis su gyd. del bulvyciu ir morkyciu 4u.gif
Atsakyti
mamytes pasidalinkit "ispudziais" kaip pirmo danties sulauket. tuoj nuprotesiu doh.gif visa diena vien zyzimas, nei zaislai, nei snekinimas, nei ant ranku nepadeda..... man "stoga" rauna, o as dar viena namie nes vyras komandiruotej... blink.gif blink.gif blink.gif ae cia dantys ar kas dar gali buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidilute @ 2009 02 02, 19:23)
mamytes pasidalinkit "ispudziais" kaip pirmo danties sulauket. tuoj nuprotesiu doh.gif visa diena vien zyzimas, nei zaislai, nei snekinimas, nei ant ranku nepadeda..... man "stoga" rauna, o as dar viena namie nes vyras komandiruotej...  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ae cia dantys ar kas dar gali buti? g.gif

Mano zurza, nes neidomu buti tiesiog nesiojama doh.gif - tai as prinesu prie sienu - paciupineja, tada ilendam i spinta - rubus pataso ir t.t. zaislai ir nelabai idomus, mes zaidziam kuku - uzkloju veiduka kokiu pliusiniu zaisliuku po sekindes nudengiu - laiminga visa. Irasiau i telefona sese eilerasti deklamuojancia - tai galetu visa valanda ziureti lotuliukas.gif o su zaislais tai pati galiu eit zaist doh.gif
Atsakyti
man praeita savaitele panasiai buvo,bet dar ir klyke mazute,galvojau,kad dantukas,bet pasirodo,ausyciu uzdegimas,net ligoninej atsidurem doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 02, 14:12)
1. jei duosi buteliuka su misinuku - nepageres  schmoll.gif
2. joks pientraukis niekada tiek neistrauks kiek kudikis  mirksiukas.gif
3. Nesinervuojam, ilsimes, gulim su kudikiu salia, duodam valgyti tiek kiek tik nori - ir turi susitvarkyti  mirksiukas.gif
4. Kadangi tavo didelis kudikis gali buti kad pienelio uztenka, bet jis jau nebepasisotina. Siulyciau patempti dar pora savaiteliu su MP ir tada konsultuotis su gyd. del bulvyciu ir morkyciu  4u.gif

stengiames, bandom, bet lengviau sakyti, nei daryti... doh.gif del kosyciu taiir as jau galvojau, kad istempsim iki 5 men ir tada imsim darzovytes doroti... aciu uz patrimus 4u.gif
QUOTE(Waidilute @ 2009 02 02, 16:23)
mamytes pasidalinkit "ispudziais" kaip pirmo danties sulauket. tuoj nuprotesiu doh.gif visa diena vien zyzimas, nei zaislai, nei snekinimas, nei ant ranku nepadeda..... man "stoga" rauna, o as dar viena namie nes vyras komandiruotej...  blink.gif  blink.gif  blink.gif  ae cia dantys ar kas dar gali buti? g.gif

me sturejom sita malonuma jau du kartsu-du dantukus turim... galiu palinketi tik vieno-kantrybes 4u.gif
QUOTE(Bitute1977 @ 2009 02 02, 16:55)
man praeita savaitele panasiai buvo,bet dar ir klyke mazute,galvojau,kad dantukas,bet pasirodo,ausyciu uzdegimas,net ligoninej atsidurem doh.gif

o, naujas veidas 4u.gif
kaip beda, kai maziukai negali pasisakyti kur jam skauda unsure.gif
Atsakyti