Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(kur-rita @ 2009 01 26, 22:22)
as jau dabar duodu aptamila2,o del kosyciu tai nupirkom milupos kosyte paragauti tai labai patiko pipirui, tai jauciu reikes dazniau duoti... ax.gif

o kokios rūšies duodi košę? mes nupirkom milupos avižų košę ir hipp pirmąją košę, nž kurios pirma duoti paragauti.. pati dar žadu virti košes, nusipirkau grikių dribsnių, tik nž kaip laiko atrasiu, nes daug ir įtemptai mokausi,o dar kitą pusmetį praktika ir kursinis doh.gif mes žadam laukti 5 mėnesių ir tada ragauti tas grūdines, bet gal jau nuo rytojaus duoti, tiek čia mums ir beliko bigsmile.gif o duoti taip pat nuo vieno šaukštelio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 26 sausio 2009 - 22:16
As irgi prie jusu cia jungiuos ax.gif Mano mazylis sendien pirma karta apsiverte nuo pilvuko ant nugarutes thumbup.gif taip laukiau tos dienos kada pats sugebes apsiverst,ir stai atejo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(7linute @ 2009 01 26, 23:31)
As irgi prie jusu cia jungiuos  ax.gif Mano mazylis sendien pirma karta apsiverte nuo pilvuko ant nugarutes  thumbup.gif taip laukiau tos dienos kada pats sugebes apsiverst,ir stai atejo  tongue.gif

šaunuolis... thumbup.gif sveika prisijungusi 4u.gif

dar mamytės noriu pasigirti, kad maniškė ne tik išmoko išsitraukti tiūtę, su ja žaisti ir tyrinėti, bet ir atgal įsikišti į burnytę clap.gif clap.gif clap.gif (šiandien visą vakarą eksperimentavo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif ), beje kai tūtė nukrenta, aš ją įsikišu kad kokio plaukelio ar ko nebūtų, o mažylė tik girebia man ją lotuliukas.gif beje mes kuo puikiausiai nulaikom buteliuką, bet tą mažiuką AVENT kai geriam arbatėlę thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Šiandien mano žiogas tyčiojosi iš mamos: kai neturiu žirklučių, tai kojytes duoda ir nejudina, tik pamato žirklutes - trukčioja ir , žiūrėdamas savo gudraus nykštuko snukučiu, šypsosi.... thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif Virtau iš juoko.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 26, 23:38)
user posted image
Šiandien mano žiogas tyčiojosi iš mamos: kai neturiu žirklučių, tai kojytes duoda ir nejudina, tik pamato žirklutes - trukčioja ir , žiūrėdamas savo gudraus nykštuko snukučiu, šypsosi.... thumbup.gif  lotuliukas.gif  wub.gif Virtau iš juoko.... wub.gif

aš kol nukerpu jai kojų nagučius, daug laiko trunka. nes kai pradeda spurdėti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 26, 22:36)
šaunuolis...  thumbup.gif  sveika prisijungusi 4u.gif

dar mamytės noriu pasigirti, kad maniškė ne tik išmoko išsitraukti tiūtę, su ja žaisti ir tyrinėti, bet ir atgal įsikišti į burnytę  clap.gif  clap.gif  clap.gif (šiandien visą vakarą eksperimentavo hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif ), beje kai tūtė nukrenta, aš ją įsikišu kad kokio plaukelio ar ko nebūtų, o mažylė tik girebia man ją lotuliukas.gif  beje mes kuo puikiausiai nulaikom buteliuką, bet tą mažiuką AVENT kai geriam arbatėlę thumbup.gif

Dėl mikrobų, esančių mūsų burnoje, nerekomenduojam čiulptukų dėtis į burną, kad juos nuvalyt, nes galima užkrėsti mažylio dantukus....Na čia aš supaprastintai perteikiau citatą iš straipsnio... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 26, 23:43)
Dėl mikrobų, esančių mūsų burnoje, nerekomenduojam čiulptukų dėtis į burną, kad juos nuvalyt, nes galima užkrėsti mažylio dantukus....Na čia aš supaprastintai perteikiau citatą iš straipsnio... thumbup.gif

bet negi geriau purviną kiši į burną ar ranka nuvalysi, jei nėra vandens o beje tame vandenyje ne ką mažiau mikrobų lotuliukas.gif beje, kad visi tėvai taip daro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DdoviliuxX: 26 sausio 2009 - 22:48
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 26, 22:46)
bet negi geriau purviną kiši į burną ar ranka nuvalysi, jei nėra vandens o beje tame vandenyje ne ką mažiau mikrobų lotuliukas.gif beje, kad visi tėvai taip daro g.gif

Na , nežinau kaip daro kiti tėvai, bet kad mūsų burnoje mikroflora yra stipresnė ir tikrai galima perduoti mažiukui...Man irgi močiutės sakė, kad įsidėk burnon, bet aš jį prisegu prie mažiuko su tokia grandinėle, tai jis man ir nekrenta... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 26, 23:51)
Na , nežinau kaip daro kiti tėvai, bet kad mūsų burnoje mikroflora yra stipresnė ir tikrai galima perduoti mažiukui...Man irgi močiutės sakė, kad įsidėk burnon, bet aš jį prisegu prie mažiuko su tokia grandinėle, tai jis man ir nekrenta... mirksiukas.gif

aš vis pamirštu nipirkti tą prisegimą, nes tūtė pastoviai kremta, o be toiūtės mes neišgyvenam doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2009 01 26, 22:54)
aš vis pamirštu nipirkti tą prisegimą, nes tūtė pastoviai kremta, o be toiūtės mes neišgyvenam doh.gif  lotuliukas.gif

Yra labai gražių Droge.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 01 26, 18:03)
Aš taip pat jau čia smile.gif Bet po savaitėlės žygiuosiu į šeštą mėnesį 4u.gif Man tai keista, kaip mamos nesugeba susiskaičiuoti, koks jų vaikui mėnuo eina mirksiukas.gif Pažiūrėsim kaip ten bus...

sveiki visi naujuose namuciuose gyvenantys 4u.gif saunuole Globusyte mirksiukas.gif

siaip as pastebejau,kad kai kurios mamytes nesupranta ka reiskia tarkim ketvirtas menuo, nes buna sueje leliui 4 men tai jos rasosi i 4ta menesi doh.gif , o jau reiktu i 5ta, nes jis prasidejo...
pas mus pakolkas jokiu naujienu-vartomes, antro dantuko nesulaukiam,kalbam, sedames ir daug juokiames, ant kojyciu atlaikome savo svori,kojytes pasiciupinejam karts nuo karto...ir labai mokam buciuotis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 01 26, 23:30)
sveiki visi naujuose namuciuose gyvenantys 4u.gif  saunuole Globusyte mirksiukas.gif

siaip as pastebejau,kad kai kurios mamytes nesupranta ka reiskia tarkim ketvirtas menuo, nes buna sueje leliui 4 men tai jos rasosi i 4ta menesi  doh.gif , o jau reiktu i 5ta, nes jis prasidejo...
pas  mus pakolkas jokiu naujienu-vartomes, antro dantuko nesulaukiam,kalbam, sedames ir daug juokiames, ant kojyciu atlaikome savo svori,kojytes pasiciupinejam karts nuo karto...ir labai mokam buciuotis wub.gif

user posted image
Suslydžiau perskaičius apie bučinius... Mes irgi ant kojyčių atlaikom savo svorį ir tuo labai džiaugiamės krykštaudami... O sėst kaip nori, tai net supyksta, kai pirštų neduodu... blush2.gif
Atsakyti