Atėjo pats fainiausias laikas.... Mano žiogas reikalauja, kad sodinčiau. Čiumpa už pirštų ir sėdi, nes mes neturim nieko, į ką galima būtų dar įsitverti, tik mamos pirštus... Šią savaitę turim gaut šokdynę ir dar kažką dovanų, tada jau žiūrėsim kaip ten bus...
QUOTE(dange29 @ 2009 02 01, 19:23)
Maniškis toks irzlus, įtariu dantys... Ieškau pirkt šokliuko, bet pastatomi tokie brangūs Bet greit ateis laikas kai sumokėsiu bet kiek kad tik rankos pailsėtų Gulėt nebenori, sėdėt irgi jei tik pagraužt gali vibro kėdutę...Ech
Aga, pas mane analogiška problema...Tik vis tikiuosi, kad padovanos...Tik dar ant rankų galiu išlaikyti, bet dabar, kai guldau ant grindų, tai jis būna taip užsiėmęs savo reikalais, kad aš speju susitvarkyt ir dar ateit pažaist iki miegelio...GErai, kad pas mane yra didelis balkis - tai man tas pats, kokį ššokliuką padovanos... O gal reikės ir pačiai pirkt RIKI2 mačiau neblogą...
manoji sivakara apsiverte pati smagumelis buvoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(zivka_z @ 2009 02 01, 21:14)
Valiooo! Laukiam sekančių virtukų....
O mano tingi Vartosi ant soniuku,buvo kazkada seniau pats nuo pilvuko ant nugarytes apsivertes ar atvirksciai,jau nepamenu bet jis deda visas pastangas,kad atsisesti ir jau pats pakankamai pakyla guledamas ant nugarytes o jei jau yra i ka tvirciau isikibti,tai ir stojasi is karto mazylis musu o jau apie sokinejima,kai uz pazastyciu paemi ne nebekalbu matyt teks ta sokyne tarpduriui nupirkti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 01, 13:37)
QUOTE(dange29 @ 2009 02 01, 13:52)
na tai vadinasi sedesim
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 01, 15:25)
Mano tai supynej vakar atsisedo - rankytem isikibo staliuka ir sedi panele
sveikinam
QUOTE(zivka_z @ 2009 02 01, 18:14)
valiooooooo
o as nenusprendziu ka pirkti is pradziu ziurejau vaikstyne, paskui sokliuka,dabar nei to nei to nenoriu... o gal noriu?... man labai super dalykas yra jumbo seat. ji skirta jau kai maziukas pradeda sedeti, is jos niekaip neislips, galima virtuveje pasideti ant spinteles, stalvirsio ar grindu...http://www.bumpto3.com/product.aspx?DISPLAYCAT=feed&CAT=Products&CATGRY=feed&PID=EA101AQU
tiesa vakar ir prie bulve morkyte pridejau valge labai skainiai nu aisku tik pora saukstuku o ir hipp tureles su obuoliu irr kriause sauktuka daviau,tai lapnoja kaip sena valgytoja Labai pradejo burbuliuoti,am,ma,br,gr,ai. smagumelis.
As tai pradejau papildomai duoti zuvu tauku (daktare patare:),o siaip tai tik MP valgom:)
mamytes,o kaip jus maziukus ryte prausiat t.y. veiduka su verdanciu vandeniu ar paprastu is krano,o gal is viso neprausiat?
mamytes,o kaip jus maziukus ryte prausiat t.y. veiduka su verdanciu vandeniu ar paprastu is krano,o gal is viso neprausiat?
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 01, 17:23)
Vakar mano žiogas pradėjo žvygsėt kaip kiaulaitė... Tai kad prisijuokiau, nors pirmas žvygtelėjimas ir buvo apie pusę dvylikos nakties....
maniskis jau kokias dvi savaites taip zvygsi ir taip garsiai ir dar ismokom, visai nesenai, purkst, taip lyg noredamas svilpt