Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

Atėjo pats fainiausias laikas.... Mano žiogas reikalauja, kad sodinčiau. Čiumpa už pirštų ir sėdi, nes mes neturim nieko, į ką galima būtų dar įsitverti, tik mamos pirštus... Šią savaitę turim gaut šokdynę ir dar kažką dovanų, tada jau žiūrėsim kaip ten bus... blush2.gif
Atsakyti
Maniškis toks irzlus, įtariu dantys... Ieškau pirkt šokliuko, bet pastatomi tokie brangūs g.gif Bet greit ateis laikas kai sumokėsiu bet kiek kad tik rankos pailsėtų smile.gif Gulėt nebenori, sėdėt irgi jei tik pagraužt gali vibro kėdutę...Ech unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 02 01, 19:23)
Maniškis toks irzlus, įtariu dantys... Ieškau pirkt šokliuko, bet pastatomi tokie brangūs g.gif Bet greit ateis laikas kai sumokėsiu bet kiek kad tik rankos pailsėtų smile.gif Gulėt nebenori, sėdėt irgi jei tik pagraužt gali vibro kėdutę...Ech unsure.gif

Aga, pas mane analogiška problema...Tik vis tikiuosi, kad padovanos...Tik dar ant rankų galiu išlaikyti, bet dabar, kai guldau ant grindų, tai jis būna taip užsiėmęs savo reikalais, kad aš speju susitvarkyt ir dar ateit pažaist iki miegelio...GErai, kad pas mane yra didelis balkis - tai man tas pats, kokį ššokliuką padovanos... O gal reikės ir pačiai pirkt ax.gif RIKI2 mačiau neblogą...
Atsakyti
manoji sivakara apsiverte pati thumbup.gif smagumelis buvoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zivka_z @ 2009 02 01, 21:14)
manoji sivakara apsiverte pati thumbup.gif smagumelis buvoooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Valiooo! Laukiam sekančių virtukų.... thumbup.gif
Atsakyti
O mano tingi biggrin.gif Vartosi ant soniuku,buvo kazkada seniau pats nuo pilvuko ant nugarytes apsivertes ar atvirksciai,jau nepamenu blush2.gif bet jis deda visas pastangas,kad atsisesti ir jau pats pakankamai pakyla guledamas ant nugarytes thumbup.gif o jei jau yra i ka tvirciau isikibti,tai ir stojasi is karto mazylis musu lotuliukas.gif o jau apie sokinejima,kai uz pazastyciu paemi ne nebekalbu doh.gif matyt teks ta sokyne tarpduriui nupirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2009 02 01, 13:37)
Dekui  4u.gif

Drisciau teigti,kad jau galima mirksiukas.gif saunuolis jusu mazylis thumbup.gif sveikiname 4u.gif

QUOTE(dange29 @ 2009 02 01, 13:52)
4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Kaip faina. Aišku, jei pats atsisėdo, vadinasi jam laikas.  4u.gif

na tai vadinasi sedesim thumbup.gif
QUOTE(Zuwytes @ 2009 02 01, 15:25)
Mano tai supynej vakar atsisedo - rankytem isikibo staliuka ir sedi panele  wub.gif

sveikinam 4u.gif

QUOTE(zivka_z @ 2009 02 01, 18:14)

valiooooooo thumbup.gif

o as nenusprendziu ka pirkti g.gif is pradziu ziurejau vaikstyne, paskui sokliuka,dabar nei to nei to nenoriu... o gal noriu?... man labai super dalykas yra jumbo seat. ji skirta jau kai maziukas pradeda sedeti, is jos niekaip neislips, galima virtuveje pasideti ant spinteles, stalvirsio ar grindu...http://www.bumpto3.com/product.aspx?DISPLAYCAT=feed&CAT=Products&CATGRY=feed&PID=EA101AQU
Atsakyti
Mums jau 5 mėnesiai, tad keliausim į šeštą mėnesį smile.gif
Maniškis dar nesivarto schmoll.gif dantenos paburkusios, valgom dar MP, svoris beveik 9 kg... Tikiuosi, kad greitu laiku ims vartytis, nes jau laikas būtų smile.gif
Sėkmės visiems ir visoms, susitiksime šeštame 4u.gif
Atsakyti
tiesa vakar ir prie bulve morkyte pridejau valge labai skainiai nu aisku tik pora saukstuku o ir hipp tureles su obuoliu irr kriause sauktuka daviau,tai lapnoja kaip sena valgytoja lotuliukas.gif Labai pradejo burbuliuoti,am,ma,br,gr,ai. lotuliukas.gif smagumelis.
Atsakyti
As tai pradejau papildomai duoti zuvu tauku (daktare patare:),o siaip tai tik MP valgom:)
mamytes,o kaip jus maziukus ryte prausiat t.y. veiduka su verdanciu vandeniu ar paprastu is krano,o gal is viso neprausiat?
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 02 01, 17:23)
Vakar mano žiogas pradėjo žvygsėt kaip kiaulaitė... Tai kad prisijuokiau, nors pirmas žvygtelėjimas ir buvo apie pusę dvylikos nakties.... wub.gif  lotuliukas.gif  wub.gif

maniskis jau kokias dvi savaites taip zvygsi ir taip garsiai lotuliukas.gif ir dar ismokom, visai nesenai, purkst, taip lyg noredamas svilpt biggrin.gif
Atsakyti