QUOTE(Globusyte @ 2009 01 28, 23:13)
Mano tai lovytėj pavalgęs pasišneka dar truputį ir užmiega.... Tik šiandien dar ant papulio privertė pasiguldyt.... Šiandien ir mama, ir žiogas labai irzlūs... Kavos negeriu, tik be kofeino radau labai skanią, tad vieną puodelį...
O saldumynų tai galiu ir atsisakyti, bet kai mmm - tai tada jau plytą šokolado garantuotai....
Aš tai ir kavos atsisakiau - negeriu, o tokia mėgėja buvau. Kažkur paskaičiau, kad maitinant nelabai gerai tas kofeinas leliukams, tai ir nepradėjau jos gerti, o nėštumo metu tai pykino nuo jos. Idomu pasidarė kiek aš iškentėsiu be tikros kavos
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 28, 23:31)
Po truputį praeina, bet labai sunku vienai.... MB užsienyje, seniai niekur nebuvau... Nusispalvojau savo tris plaukus ir palengvėjo...Žiogui irgi čiandien ožiadienis...
Stiprybės jums
Maniškis irgi pora metelių buvo išvykęs- suprantu ką tai reiškia.....
QUOTE(Karina20 @ 2009 01 29, 10:47)
Mamytes, ar ismiega jusu vaikai visa nakti? Pvz mano berniukas taj uzmiega kokia 22 val ir miega iki 9 ryto mazdaug, bet kaj pasiklausau kad kitos mamytes dar naktim maitina vajka tai net nzn ar gerai, kad maniskis tiek ismiega...
Valio jūsų berniukui - ad maniškis taip miegotų
QUOTE(jurgutex @ 2009 01 29, 13:05)
Vajetau, o mes nei pas chirurgus neinam, nei pas ortopedus, nei masazus darom, nei vartomes
Paskutinem dienom tik zirziam ir varom mama is proto
Mūsų irgi niekur nesiuntė, o pirmą sūnų, tai siuntė pas chirurgą dėl klubų ir tokį spec. balnelį dėvėjom, o dabar net nežiūri gyd. į kojytes - gal mada sakau praėjo
Dalis parašo neatitinka II.12 forumo taisyklės.