Įkraunama...
Įkraunama...

5 mėnuo

QUOTE(dolly` @ 2009 01 29, 22:16)
oi, tai kad jau cia antras bus, pirmas pries menesi islindo biggrin.gif  bet vistiek aciuuz sveikinima 4u.gif
yra tos apsaugos, tik ne ant visu sonu, kazkaip nesitikejau, kad tokio amziaus prades lova griauzti blink.gif  turbut labai jau jam ten nieztejo, skaudejo unsure.gif patepiau vaistuku, bet vistiek iki pat dabar nervuotas, nepatenkintas...nu ka, pakentesim...

Uups... Mano dar nesimato.... blush2.gif
Šaindien vaikščiojom 3 val., o žiogas meigojo 4,5 lauke... Dabar nusimaudėm ir miegam.... wub.gif thumbup.gif Ryt važiuojam pas ortopedą profilaktiškai echoskopijai... thumbup.gif
Atsakyti
mum sdare echo kai maziukas buvo gal 6 sav, nes itare displazija... bet aciu Dievui viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 01 29, 23:03)
mum sdare echo kai maziukas buvo gal 6 sav, nes itare displazija... bet aciu Dievui viskas buvo  thumbup.gif

Anksčiau nepavyko.... Santariškėse labai didelės eilės... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 30, 00:46)
Uups... Mano dar nesimato.... blush2.gif
Šaindien vaikščiojom 3 val., o žiogas meigojo 4,5 lauke... Dabar nusimaudėm ir miegam.... wub.gif  thumbup.gif  Ryt važiuojam pas ortopedą profilaktiškai echoskopijai... thumbup.gif

sveikatos jums ir sekmes ryt pas daktarus!!!!
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 29, 23:36)
sveikatos jums ir sekmes ryt pas daktarus!!!!

Dėkui, dėkui... Po to pirmadienį pas reabilitologus masažams... Man taip pat atrodo, kad žiogo pečių juostaa įtempta....O kartais, kai supyksta, tai ir rankytės na tarsi pertemptos...Gal taip turi būt...Na, ryt bus aišku kas nors.... cool.gif
Atsakyti
oi, uzjauciu "vienisas" mamytes!!!!
kai buvo tos dideles pusnys ir as maniau , kad stogas nuvaziuos, o ir tetis virsvalandzius nuolat dirbo sad.gif
bet prisigalvojau visokiu budu kaip i LAISVE istrukt!!! Dabar varom kur i miesto centra su mazge pasiblaskyt, kad zmoniu pamatytume rolleyes.gif , i vitrinas pasidairom, uzsukam kur kavos thumbup.gif , nuotaika visai kitokia. nes savam rajone nuo tu takiuku jau bloga doh.gif
o kadangi prasidejo "ziemos ekranai", tai prisitaikiau laika ir varau prancuzisko kino paziuret-niu jatau kaip faina!!!!!!! rolleyes.gif tai ir as vaikiuko pasiilgstu, gryzus visai kitaip ziuriu, ir tete "PRIVERSTAS" buna su vaikiuku ilogiau pabut. zodziu taip - mamos isejimai - visiems nauda!!!!!
Papildyta:
dar klausimelis: ar jusu vaikiukai kartais nepradeda labai nprakaituot??
musiskei jau pora kartu taip buvo g.gif temperaturos nera, bet rubeliai tai slapi slapi (tikrai ne per siltai apvilkta - maikyte ir sliauztukai miegui). nakti jau ejau perrengt, tai rankytes vos islupau, net prilipe prie kuno verysad.gif
gal kas turit kokiu minciu kas tai gali but??
Atsakyti
Kas tie "žiemos ekranai"... Nooooriu į kiną.... Aš mažiuko irgi pasiilgstu, kai ilgiau kur pabūnu....
Mano kaip tik naktį iš po pižamytės nusispardo kojinytes ir jos būna tokios šaltos... O rankytės irgi, bet kad prakaituotų - tai nea.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 30, 01:57)
Kas tie "žiemos ekranai"... Nooooriu į kiną.... Aš mažiuko irgi pasiilgstu, kai ilgiau kur pabūnu....
Mano kaip tik naktį iš po pižamytės nusispardo kojinytes ir jos būna tokios šaltos... O rankytės irgi, bet kad prakaituotų - tai nea.... wub.gif

"žiemos ekranai" tai prancuzisko kino festivalis. joooo, man irgi fainei. kaip suprantu, tai tu vilniete, vadinas gali dar tris dienas megautis geru kinu "skalvijos kino centre. ryt 21h, gera rodys. daugiau info http://www.skalvija.lt/
Papildyta:
o kad nenusispardytu, tai as ja i toki "maisa" kartais ikisu thumbup.gif , ir ploniau uzkoju. tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 30, 00:05)
"žiemos ekranai" tai prancuzisko kino festivalis. joooo, man irgi fainei. kaip suprantu, tai tu vilniete, vadinas gali dar tris dienas megautis geru kinu "skalvijos kino centre. ryt 21h, gera rodys. daugiau info http://www.skalvija.lt/

Na, gaila, kad sužinojau vėlokai, nes kolkas neplanuoju pasilikti ilgiau Vilniuj, kol nepradėsiu lankyti kursų.... Mums geriau, kur grynas oras... 21 val. - labai jau vėlai, o aš "vieniša" mama... ax.gif Papildžiau savo foto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Globusyte: 30 sausio 2009 - 00:09
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 29, 21:52)

Papildyta:
musiskei jau pora kartu taip buvo g.gif  temperaturos nera, bet rubeliai tai slapi slapi (tikrai ne per siltai apvilkta - maikyte ir sliauztukai miegui). nakti jau ejau perrengt, tai rankytes vos islupau, net prilipe prie kuno verysad.gif

gal per siltai aprengi nakciai g.gif jau geriau vesiau, nei silciau maziukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 30, 01:52)
oi, uzjauciu "vienisas" mamytes!!!!
kai buvo tos dideles pusnys ir as maniau , kad stogas nuvaziuos, o ir tetis virsvalandzius nuolat dirbo sad.gif
bet prisigalvojau visokiu budu kaip i LAISVE istrukt!!! Dabar varom kur i miesto centra su mazge pasiblaskyt, kad zmoniu pamatytume rolleyes.gif , i vitrinas pasidairom, uzsukam kur kavos thumbup.gif , nuotaika visai kitokia. nes savam rajone nuo tu takiuku jau bloga doh.gif
o kadangi prasidejo "ziemos ekranai", tai prisitaikiau laika ir varau prancuzisko kino paziuret-niu jatau kaip faina!!!!!!! rolleyes.gif  tai ir as vaikiuko pasiilgstu, gryzus visai kitaip ziuriu, ir tete "PRIVERSTAS"  buna su vaikiuku ilogiau pabut. zodziu taip - mamos isejimai - visiems nauda!!!!!
Papildyta:
musiskei jau pora kartu taip buvo g.gif  temperaturos nera, bet rubeliai tai slapi slapi (tikrai ne per siltai apvilkta - maikyte ir sliauztukai miegui). nakti jau ejau perrengt, tai rankytes vos islupau, net prilipe prie kuno verysad.gif
Gal antklodė per stora arba sintetinė? O vitamino D tyrimą šlapimo darėt? smile.gif
Papildyta:
Buvau filme "Laukės vaikas" - sukrečiantis, labai rimtas ir sunkus, mamytėms ypač... Net galvą skaudėjo... Bet geras. smile.gif
Papildyta:
oi, LAUMĖS VAIKAS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2009 01 30, 12:11)
Gal antklodė per stora arba sintetinė? O vitamino D tyrimą šlapimo darėt? smile.gif
Papildyta:
Buvau filme "Laukės vaikas" - sukrečiantis, labai rimtas ir sunkus, mamytėms ypač... Net galvą skaudėjo... Bet geras. smile.gif
Papildyta:
oi, LAUMĖS VAIKAS ax.gif

niu ne stora ta antklode, is lietuviskos kamsytines medziagos. o tyrimo tai nedare. gal reiks paprasyt, nes geriam po 6 lasus, tai nezinia kaip cia su juo: per daug? per mazai??
niu po 2 savaiciu eisim svertis, tai prasysiu
Atsakyti