sveikos mamytes
siandien mums jau 5 men tai mes keliaujam is siu namuciu,sekmes visoms
QUOTE(spalvota @ 2009 01 29, 13:30)
Mamytes,o jus vaikstot su lialiais i masazus? Gal ka gero galetumete rekomenduoti? p.s. veiksmas Vilniuje....
mes db vaikstom, labai faina masaziste Danute Antakalnio poliklinikoj
QUOTE(kur-rita @ 2009 01 29, 15:31)
sveikos mamytes
Su tortadieniu, susitiksim greit
QUOTE(pumpotaukslis @ 2009 01 28, 16:42)
ale ot mamu dar buna - sausainius kepa maniske tai taip neleidzia taip cypt pradeda, kad neuzsiimu, kad...
nu kepiau, kai miegojo lauke o siaip je ireikia ka virtuvej padaryt- idedu maziuke i vezima, pakabinu barshkuciu ir vaziuojam i virtuve..tai labai dziaugiasi, kad mes kartu kazka veikiam
QUOTE(zivka_z @ 2009 01 29, 11:08)
Sveikos mamytes,na mes ir cia jau,norejom buti 4 meneseli bet kad dauguma sako jog reikia i 5 menesi,ar ne dolly? Busim tada cia.vakardaviau savajai pirma karta bulviu tyreles,pati dariau ir kapojo labai puikiai net 2 saukstukus daviau,paskui misinuka suvalge.Kaip jus pratinote ar pratinate savo lelius prie kieto maistuko?ar jau kas ka duoda? manoji sianakt blogai miegojo,nu 2 val atsikele valgyti kaip visada,o nuo 4 pradejo sneketis ir beegti su kojytem ir niekaip nejo uzmigdyti iki 6 ryto taip paskui luzo?gal gali kas ka paaiskinti kas cia buvo jai?ar cia nakties sumasymas su diena?
sveiki atvyke
QUOTE(kur-rita @ 2009 01 29, 11:31)
sveikos mamytes
linkiime smagaus laiko naujuose namuciuose prisijungsim kiek veliau
ir labas visoms naujai prisijungusioms prie 5to men, jau net nesugaudysi kiek cia musu daug, o dar siandien tiek daug prirasete
o pas mus tai dienele mazius jau toks zirzalius, kad nebezinau kur det, nes visur jam negerai... ai, galvoju, padesiui lovyte, ijungsiu karusele, pazirzia ir nusiramines klykauja... na palikau as ji, paskui girdziu vel zirzia, einu paziureti-ogi vaikinas apziojes viena loveles virba ir griauzia apsiseiliojes, dazu trupineliais aplipes visas veidukas, o mamamija! paziuriu, ogi dantukas jau visai matosi, na bet dar biskeli truksta, kad ir jaustusi dabar aisku, is kur tas suskystejes kakutis ir bloga nuotaika
globusyte, imesiu receptuka vakare
Laba visoms pleputėms
Su pirmuoju perliuku
Pas mane irgi treniruoklis kaip sąžinės priekaišatas stovi
Norėčiau pažiūrėt, kaip tu išmestum visus saldumynus....
Na o vyrą myluot galima ir nemetant svorio
Na pas mane savaitgalį močiutė atvažiuoja, o kitą savaitę, muset, ir aš jau važiuosiu miestan, kad stogas vietoj stovėtų... Šiandien su žiogu dviese vaikščiojom 3 val. ir dar miega
Nemiega, ir netikiu, kad davus vandens vietoj pieno, jis nesikels... Šiąnakt įsitikinau, kad mažiukas prabudo iš alkio...
Vilniuj į sntarus pas Staselę. Nuo kitos savaitės ir mes varysim antrą kartą....
Ortopedas ar chirurgas - jokio skirtumo...
Syu pirmu perliuku mažąjį graužiką
Su pirmuoju perliuku
QUOTE(dange29 @ 2009 01 29, 09:33)
nesijaudink, maniškis irgi nesivarto dar
Papildyta:
Nu faina kaip :: O iš kur jūs? Nėra info ::
Papildyta:
Aš tik 9 priaugau ir jų nebeliko tą pačią savaitę, bet va dabar jau grįžau prie savo pradinio svorio, nedarau nieko, nes sportuoti tingiu :: nors treniruoklis stovi namie vienišas it sąžinės priekaištas koks...bet jei labai priaugčiau, tai jau paimčiau save už plaukų - ir sportuot, išmesčiau visus skanumynus ir vyrą dažniau myluočiau :
Papildyta:
Nu faina kaip :: O iš kur jūs? Nėra info ::
Papildyta:
Aš tik 9 priaugau ir jų nebeliko tą pačią savaitę, bet va dabar jau grįžau prie savo pradinio svorio, nedarau nieko, nes sportuoti tingiu :: nors treniruoklis stovi namie vienišas it sąžinės priekaištas koks...bet jei labai priaugčiau, tai jau paimčiau save už plaukų - ir sportuot, išmesčiau visus skanumynus ir vyrą dažniau myluočiau :
Pas mane irgi treniruoklis kaip sąžinės priekaišatas stovi
Norėčiau pažiūrėt, kaip tu išmestum visus saldumynus....
Na o vyrą myluot galima ir nemetant svorio
QUOTE(dange29 @ 2009 01 29, 09:55)
Kiek daug čia mūsų, šaunu. Mes jau tuoj žygiuosim į šeštą mėn ::
Dėl sėdėjimo namuose. Stogas bet kam gali nuvažiuot, ypač kai bendrauji tik su mažium ir šuniu, nė vienas juk nekalba Bet aš kas antrą dieną beveik pas tėvus lekiu, o ten - laisvė... Miegu, tėvukas su vaiku tamposi, žodžiu, pasaka. dar pamokas turiu (mokau lietuvių), tai padeda neatitrūkti nuo gyvenimo. Žodžiu, sukuosi, kad tik nebūt vienai namie ilgai...Gerai toms, kurios su lialiais į lauką išeina, nors kiek prasiblaško
Dėl sėdėjimo namuose. Stogas bet kam gali nuvažiuot, ypač kai bendrauji tik su mažium ir šuniu, nė vienas juk nekalba Bet aš kas antrą dieną beveik pas tėvus lekiu, o ten - laisvė... Miegu, tėvukas su vaiku tamposi, žodžiu, pasaka. dar pamokas turiu (mokau lietuvių), tai padeda neatitrūkti nuo gyvenimo. Žodžiu, sukuosi, kad tik nebūt vienai namie ilgai...Gerai toms, kurios su lialiais į lauką išeina, nors kiek prasiblaško
Na pas mane savaitgalį močiutė atvažiuoja, o kitą savaitę, muset, ir aš jau važiuosiu miestan, kad stogas vietoj stovėtų... Šiandien su žiogu dviese vaikščiojom 3 val. ir dar miega
QUOTE(Karina20 @ 2009 01 29, 10:47)
Mamytes, ar ismiega jusu vaikai visa nakti? Pvz mano berniukas taj uzmiega kokia 22 val ir miega iki 9 ryto mazdaug, bet kaj pasiklausau kad kitos mamytes dar naktim maitina vajka tai net nzn ar gerai, kad maniskis tiek ismiega... :
Nemiega, ir netikiu, kad davus vandens vietoj pieno, jis nesikels... Šiąnakt įsitikinau, kad mažiukas prabudo iš alkio...
QUOTE(spalvota @ 2009 01 29, 12:30)
Mamytes,o jus vaikstot su lialiais i masazus? Gal ka gero galetumete rekomenduoti? p.s. veiksmas Vilniuje....
Vilniuj į sntarus pas Staselę. Nuo kitos savaitės ir mes varysim antrą kartą....
QUOTE(jurgutex @ 2009 01 29, 13:24)
Nea, pas chirurga nesiunte, buvom tik pas ortopede, nes raukslytes buvo nelygios ant kojyciu ::
Ortopedas ar chirurgas - jokio skirtumo...
QUOTE(dolly` @ 2009 01 29, 14:56)
::: sveiki atvyke :
linkiime smagaus laiko naujuose namuciuose :: prisijungsim kiek veliau ::
ir labas visoms naujai prisijungusioms prie 5to men, jau net nesugaudysi kiek cia musu daug, o dar siandien tiek daug prirasete :
o pas mus tai dienele :: mazius jau toks zirzalius, kad nebezinau kur det, nes visur jam negerai... ai, galvoju, padesiui lovyte, ijungsiu karusele, pazirzia ir nusiramines klykauja... na palikau as ji, paskui girdziu vel zirzia, einu paziureti-ogi vaikinas apziojes viena loveles virba ir griauzia :: apsiseiliojes, dazu trupineliais aplipes visas veidukas, o mamamija! paziuriu, ogi dantukas jau visai matosi, na bet dar biskeli truksta, kad ir jaustusi :: dabar aisku, is kur tas suskystejes kakutis ir bloga nuotaika ::
globusyte, imesiu receptuka vakare ::
linkiime smagaus laiko naujuose namuciuose :: prisijungsim kiek veliau ::
ir labas visoms naujai prisijungusioms prie 5to men, jau net nesugaudysi kiek cia musu daug, o dar siandien tiek daug prirasete :
o pas mus tai dienele :: mazius jau toks zirzalius, kad nebezinau kur det, nes visur jam negerai... ai, galvoju, padesiui lovyte, ijungsiu karusele, pazirzia ir nusiramines klykauja... na palikau as ji, paskui girdziu vel zirzia, einu paziureti-ogi vaikinas apziojes viena loveles virba ir griauzia :: apsiseiliojes, dazu trupineliais aplipes visas veidukas, o mamamija! paziuriu, ogi dantukas jau visai matosi, na bet dar biskeli truksta, kad ir jaustusi :: dabar aisku, is kur tas suskystejes kakutis ir bloga nuotaika ::
globusyte, imesiu receptuka vakare ::
QUOTE(jurgutex @ 2009 01 29, 13:24)
Nea, pas chirurga nesiunte, buvom tik pas ortopede, nes raukslytes buvo nelygios ant kojyciu
ir kiap, ishsilygino dbr? pas mum ne...
nu ka, laikas ir mum iskeliaut i 6menesi, iki susitikimo
net nezinau kas su ja sianakt buvo,jei dygtu dantukas nemanau kad ji linksma butu,nors pirstai visada burnoje ir su nervais makaluoja ten,bet sianakt kazkaip nesimate,ji tokia liksma buvo jau kaip ir ismiegojus.Nu jau kai nervai nebelaikre ta ir snekejau ir paskui naktine lempa ijungiau net nezinau.O po kiek laiko prie bulves pvz morka pridejot?
QUOTE(zivka_z @ 2009 01 29, 17:45)
net nezinau kas su ja sianakt buvo,jei dygtu dantukas nemanau kad ji linksma butu,nors pirstai visada burnoje ir su nervais makaluoja ten,bet sianakt kazkaip nesimate,ji tokia liksma buvo jau kaip ir ismiegojus.Nu jau kai nervai nebelaikre ta ir snekejau ir paskui naktine lempa ijungiau net nezinau.O po kiek laiko prie bulves pvz morka pridejot?
po 4 dienų
o pas mus tai dienele mazius jau toks zirzalius, kad nebezinau kur det, nes visur jam negerai... ai, galvoju, padesiui lovyte, ijungsiu karusele, pazirzia ir nusiramines klykauja... na palikau as ji, paskui girdziu vel zirzia, einu paziureti-ogi vaikinas apziojes viena loveles virba ir griauzia apsiseiliojes, dazu trupineliais aplipes visas veidukas, o mamamija! paziuriu, ogi dantukas jau visai matosi, na bet dar biskeli truksta, kad ir jaustusi dabar aisku, is kur tas suskystejes kakutis ir bloga nuotaika
oi, gal reikėtų lovytės apsaugų? Mes turim, labai gerai Tokiais tempais vaikas visą lovytę sugrauš
oi, gal reikėtų lovytės apsaugų? Mes turim, labai gerai Tokiais tempais vaikas visą lovytę sugrauš
Sako, sportas - sveikata,
masažuojanti teta,
ir ant kamuolio volioja,
ir kojytes pakilnoja.
Vikst ant šono - mamai laimės!
Man nuo sporto bėga seilės...
Dėl sveikatos pasistengsiu,
Dešinę, kairę tuoj sulenksiu,
Kaip drugelis paplasnosiu -
po penkių dienų bėgiosiu
Čia buvo transliacija iš sporto klubo "Pipirai ir kruopos sportuoja kaip moka"
Mano šiandien miegojo lauke 4 val. Aš pari su juo prasivaikščiojau kartu 3, tai nuotaika jau geresnė.... Šiandien žiogas ryte saugojo mamą: aš meiogjau, o jis ramiai sau valandą žaidė. Dabar, kap kineziterapuetė rekomendavo, paguldžiau ant pakloto ant grindų su žaislais, tai kad užsiėmęs...
Mes dar valgom tik MP ir papildomai mišinėlį. Primaitnt žadu pradėt tik 6 mėn.
masažuojanti teta,
ir ant kamuolio volioja,
ir kojytes pakilnoja.
Vikst ant šono - mamai laimės!
Man nuo sporto bėga seilės...
Dėl sveikatos pasistengsiu,
Dešinę, kairę tuoj sulenksiu,
Kaip drugelis paplasnosiu -
po penkių dienų bėgiosiu
Čia buvo transliacija iš sporto klubo "Pipirai ir kruopos sportuoja kaip moka"
QUOTE(dange29 @ 2009 01 29, 17:19)
Mano šiandien miegojo lauke 4 val. Aš pari su juo prasivaikščiojau kartu 3, tai nuotaika jau geresnė.... Šiandien žiogas ryte saugojo mamą: aš meiogjau, o jis ramiai sau valandą žaidė. Dabar, kap kineziterapuetė rekomendavo, paguldžiau ant pakloto ant grindų su žaislais, tai kad užsiėmęs...
Mes dar valgom tik MP ir papildomai mišinėlį. Primaitnt žadu pradėt tik 6 mėn.
QUOTE(Globusyte @ 2009 01 29, 14:27)
oi, tai kad jau cia antras bus, pirmas pries menesi islindo bet vistiek aciuuz sveikinima
QUOTE(dange29 @ 2009 01 29, 15:19)
yra tos apsaugos, tik ne ant visu sonu, kazkaip nesitikejau, kad tokio amziaus prades lova griauzti turbut labai jau jam ten nieztejo, skaudejo patepiau vaistuku, bet vistiek iki pat dabar nervuotas, nepatenkintas...nu ka, pakentesim...