O man geriausi Heritage universalus dekupazo klijai. Jau trecia butelka baigiu sunaudot. Niekada neskiedziu, su jais labai gerai dirbti, man liuks jie. Dar esu turejus Artmanijos universalius ir dar kazkokius, bet nebeprisimenu jau kaip vadinosi
QUOTE(bambooce @ 2010 07 11, 12:42)
as dabar situos klijus naudoju bet ieskosiuos kazko kito, man palieka blizguma, ten kur juos patepi jei klijuoki servetee o sonai buna dazyti tai grynai matosi uzlakavus kur tie klijai buvo tepti, kazkaip jie man nelabai...
Ne klijuose bėda, nes niekada taip nėra nutikę...
Gal dažų blizgumas, lako ar dar kažkas?
Be to, jei jau taip ir nutinka, labai paprasta išspręsti: nutepti visą paviršių klijais,-ir ten, kur klijuota, ir kur ne... Po to dirbti kaip įprasta.
Be to, jei jau taip ir nutinka, labai paprasta išspręsti: nutepti visą paviršių klijais,-ir ten, kur klijuota, ir kur ne... Po to dirbti kaip įprasta.
! | Necituokite nuotraukų ! Žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, bus trinamos be jokio išankstinio priminimo ! |
QUOTE(bite @ 2011 01 11, 02:03)
Ne klijuose bėda, nes niekada taip nėra nutikę...
na bet kad kur tik tais klijais patepi visur toks apvadelis matosi bet cia tik ant sviesiu pavirsiu ir jis nesimato tol kol nenulakuoji, paskui isdziuvus jis isryskeja
Bitute tikrai pas jus kursuose nieko panasaus net nebuvo nes dirbta su sia priemone, na bet namuos man taip gaunasi
O kad viska nutepti nepagalvojau reiks ismeginti, bet man atrdo as greiciau klijus pakeisiu i kokius kitokius
Negaliu nurimt, keistas kažkoks defektas čia gaunasi
O gal klijai padžiūvę ir reljefiškai matosi? Ant šviesaus paviršiaus šešėliuką meta?
Kartais dar nutinka kita bėda: servetėlės dažai uždažo klijus ir ten, kur jie tepti, pakinta spalva, ypač šviesaus fono...
Svarstytinas ir klijų skiedimo klausimas...
Manau, visa tai atmetus, viskas gausis puikiai
O gal klijai padžiūvę ir reljefiškai matosi? Ant šviesaus paviršiaus šešėliuką meta?
Kartais dar nutinka kita bėda: servetėlės dažai uždažo klijus ir ten, kur jie tepti, pakinta spalva, ypač šviesaus fono...
QUOTE(bite @ 2011 01 13, 02:00)
Negaliu nurimt, keistas kažkoks defektas čia gaunasi
nezinau net istaikruju kas cia kaltas, o klijai tai tikrai nepadziuve viskas kaip ir gerai, gal tikrai ta servetele tepa.. bet is kur tas blizgejimas, na bandysiu dar tada juos dar daugiau praskiesti gal problema baigsis. Dekui Bitute
Man pačiai labai įdomu išsiaiškinti...
O jei trumpai, kas tai? Kitoks blizgumas, reljefas ar spalva? Juk ant šviesaus paviršiaus tai turėtų būti lengvai matoma...
O jei trumpai, kas tai? Kitoks blizgumas, reljefas ar spalva? Juk ant šviesaus paviršiaus tai turėtų būti lengvai matoma...
QUOTE(bite @ 2011 01 13, 21:54)
Man pačiai labai įdomu išsiaiškinti...
tai lyg buciau ta servetele apdarius su laku, viskas blizga, o dar kaip pasveiciu su kumpinele tai isvis issiryskina tas visas blizgumas, tai paskui dazau atsargiai kad tas "remelis" ne taip stipei matytusi.
QUOTE(bambooce @ 2010 07 11, 13:42)
ar bandet kas "Universalūs klijai dekupažui"?
As naudoju ir labai patenkinta:) Dazniausiai klijuoju serveteles - tokioms plonoms medziagoms jis labai super.. Dar nudziuvus ant virsaus uztepu zemiau pavaizduotu kliju, jie isryskina spalvas ir padaro grazu, lygu, blizgu pavirsiu
Storesniam popieriui tai gal silpnioki tie "universalus klijai"... Tada naudoju vien antruosius klijus...
as dirbu perfekto universalais klijais, jau ne viena dezute sunaudojau, man jie tinka ir patinka
QUOTE(kristianija @ 2011 03 02, 00:48)
as dirbu perfekto universalais klijais, jau ne viena dezute sunaudojau, man jie tinka ir patinka
pritariu