Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo klijai

QUOTE(bite @ 2009 10 01, 09:20)
1) Skonio dalykas, kas kam patinka. Klijai-lakas puikiai pasitarnauja vietoj klijų, tačiau tikrai neatstoja lako (paviršius lipnus ir t.t.)
Aš atiduodu pirmenybę geriems klijams. Baigiamasis lakas reikalingas vis tiek.
2) Pigmentai iš "Senukų" skirti dažų gamybai ir jų daže neturi būti daugiau nei 10-15%, nes kitu atveju jau kinta dažo struktūra.
Taigi, vietoj dažų jie negali būti naudojami.

Aciukas uz atsakymus 4u.gif , taciau del antro tai nesutikciau, prisipirkau akriliniu dazu is Ermitazo, dabar dar jie taiko visiems dazams 30%nuol. tai gavosi isvis apie 3lt uz 0,12kg indeli. Jau esu juos isbandziusi, tai skirtumo nepajutau. Ant etiketes parasyta Dazai-pigmentai "AKRILEN", isores ir vidaus apdailos darbams, skirti vidaus patalpu apdailai.
Taciau juos galima naudoti ir kaip pigmenta.
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2009 10 09, 11:07)
Aciukas uz atsakymus  4u.gif , taciau del antro tai nesutikciau, prisipirkau akriliniu dazu is Ermitazo, dabar dar jie taiko visiems dazams 30%nuol. tai gavosi isvis apie 3lt uz  0,12kg indeli. Jau esu juos isbandziusi, tai skirtumo nepajutau. Ant etiketes parasyta Dazai-pigmentai "AKRILEN", isores ir vidaus apdailos darbams, skirti vidaus patalpu apdailai.
Taciau juos galima naudoti ir kaip pigmenta.

nors tema apie klijus,bet as ir pirkau tuos dazus pigmentus akrilen,emiau ryskesnes spalvytes,ir nusipirkau didesni indeli akriliniu baltu dazu.Ir maisau juos.
Atsakyti
Ar yra skirtumas klijais tepti servetele ir tada uzklijuoti ant daikto, ar klijais tepti daikta ir uzdeti servetele??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2009 12 30, 22:08)
Ar yra skirtumas klijais tepti servetele ir tada uzklijuoti ant daikto, ar klijais tepti daikta ir uzdeti servetele??? g.gif

Skirtumo jokio, nes abu būdai netinkami.
Servetėlė sausa dedama ant daikto ir per ją tepami klijai, laikantis išcentriškumo (svarbu!!!), plokščiu sintetiniu teptuku prispaudžiant servetėlę ir taip vis "užkariaujant" po mažą plotelį...
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 12 31, 02:24)
Skirtumo jokio, nes abu būdai netinkami.
Servetėlė sausa dedama ant daikto ir per ją tepami klijai, laikantis išcentriškumo (svarbu!!!), plokščiu sintetiniu teptuku prispaudžiant servetėlę ir taip vis "užkariaujant" po mažą plotelį...

Dekui uz info thumbup.gif
Atsakyti
ir aš sakau dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(riozyte @ 2009 12 30, 23:08)

yra prilyginimo klijai, tokiu atveju reiktu juos uztepti ant daikto ir jiem isdziuvus isdeti servetele, ir per sviestini pop. lyginti nelabai karstu lygintuvu, reikia gerai paspausti ir prilyginti, tada ant virsaus tepant klijus servetle nesirauksleja ir nesipusleja 4u.gif

jei klijavimo budu tai tuomet siulyciau naudoti PERFETTO lietuviskus dekupazo klijus, jie labai faini, puikiai naudojasi, ir maziau glamzo/rauksleja servetele, tiesiog vienas malonumas su jais dirbti ir dar nebrangus, man kazkaip jie labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 28, 17:08)
yra prilyginimo klijai, tokiu atveju reiktu juos uztepti ant daikto ir jiem isdziuvus isdeti servetele, ir per sviestini pop. lyginti nelabai karstu lygintuvu, reikia gerai paspausti ir prilyginti, tada ant virsaus tepant klijus servetle nesirauksleja ir nesipusleja  4u.gif

jei klijavimo budu tai tuomet siulyciau naudoti PERFETTO lietuviskus dekupazo klijus, jie labai faini, puikiai naudojasi, ir maziau glamzo/rauksleja servetele, tiesiog vienas malonumas su jais dirbti ir dar nebrangus, man kazkaip jie labai patiko smile.gif

Norejau paklausti o kas cia per klijai, kazkokie specialus? g.gif ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
norėjau Jūsų paklausti, ar šie klijai tinkami tik decopatch popieriui ar tinka ir servetėlėms klijuoti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Midnattssola @ 2010 03 22, 15:45)
ar šie klijai tinkami tik decopatch popieriui ar tinka ir servetėlėms klijuoti?

tinka ir servetėlėms. Juk servetėlė irgi popierinė, tik kaip ir visus klijus - reikia gerai išbandyti. Net spec dekupažui skirti klijai skirasi savo konsistencija, džiūvimo greičiu ir kt.

Kiekviena atrandame savus. Gal tau šitie bus patys pačiausi? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,patarkit kodel uzklijevus servetele,matosi uz serveteles klijei, nors ir nedaug buna iseje i sonus ,naudoju Dala firmos.Nulakavus ziauriai atrodo.
Atsakyti
Aš naudoju Artmanijos matinius klijus-laką. Labai geri ir smagūs, servetėlė prisiklijuoja tikrai labai gražiai rolleyes.gif
Atsakyti