Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų odontologas Vilniuje

Valdiskoje nespesit, nes baladuosis kiti pacientai o ir darbo tempas reikalauja greicio...
Reikejo pirmiausia gal vaikuti nuvesti, kol nebuvo rimtos priezasties profilaktiskai, o tada turetu nebijoti gydytojos.

Mano manymu, vaikai bijo skausmo ir nezinios. Reikia kazkaip ta baime nugaleti tinkamai pateikta informacija ir nemeluoti jam. Tarkim, kad neskaudes.

Gal reiktu pasakyti, kol neskauda dantuko, kad nuejus pas gydytoja, pakutens vejuku, pakutens dantuka dar kazkuo ir bus gerai.smile.gif

Nemineti svirksto ir kitu ,,baisiu" vaikui daiktu, kad dar labiau neisigastu. pasakyti, kad jeigu dantuko nesusitvarkys, negaus kazko ir bus blogai, istins, ramiai nemiegos naktimis ir kita.

Tuo labiau mano manymu, dantukus reikia del sakandzio islaikyti, jei liko dar laiko daug iki nuolatinio dygimo.

Atsakyti
QUOTE(Intrinsa @ 2013 10 04, 15:09)
Panašu, odontologė ir vaikiukas čia ne prie ko, o pati mamytė turi psichologinių problemų unsure.gif

Mes buvome MIR klinikoje pas Neringą, metukų vaikiukas tik šypsojosi ir noriai leido apžiūrimas smile.gif
Sumokėjome už konsultaciją, nors suaugusiems nereik mokėti..

Tai jeigu vaikas nemegsta gydytoju ir sunkiai leidziasi apziurimas, jo mama turi psichologiniu problemu? Geniali mintis doh.gif

Mes uzsirasem i Domus dentes zveryne, ziuresim kaip seksis, nes musu patirtis rodo, kad viskas priklauso nuo gydytojo - su musu pediatre dukra labai graziai draugauja, o pas Lora visa apsilankyma praklyke.
Atsakyti
QUOTE(mikrobka @ 2013 11 09, 10:38)
nes musu patirtis rodo, kad viskas priklauso nuo gydytojo - su musu pediatre dukra labai graziai draugauja, o pas Lora visa apsilankyma praklyke.

Tai savaime aišku ir suaugę žmonės ne pas visus gydytojus gali lankytis, o jau ką kalbėti apie vaikus.
Atsakyti
Nu va, dabar papasakosiu apie mūsų antrą ejimą pas odontologą Beladenta klinikoje pas Aušrą Grigaitienę.
Mano vaikas net neciptelėjo, parodė visus dantis ir pasakė, kad griš dar biggrin.gif Gydytoja tikrai gera. Pakalbejom, paaiškino visą situaciją, kaip geriau ruošti vaiką dantukų taisymui, o taisyti tikrai turime ką. Didžiuojos savo vaiku, dėkinga gydytojai. Tik reikės truputi pavaikščiot, kad galėtų labiau prisijaukint iki kol leisis taisyti dantis smile.gif
Atsakyti
Mes taisome dantukus http://www.neliga.lt/odontologija
Sunus leido dantukus taisyti is antro karto o dukra is trecio.
Esame labai patenkinti.Vaikams jau 4 ir 7metai,Pradejome lankytis nuo praeitu metu.Odontologe Vilija labai kantri ir tikrai moka vaikus ikalbeti taisyti dantukus.Labai gera daktare!Aisku vaikai sedi pas mama ant keliuku.Bet labai noriai vaziuoja parodyti savo dantukus.
Minusas tik kad ilgokai eiles laukti reike.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapa: 10 vasario 2014 - 16:19
Sveikos, mes lankemės pas Sigitą Domeikaitę, bet kai pasiskambinom užsirašyti i Labdarių g-ėj eesančią odontologiją mums pasakė, kad ten ji nebedriba. Gal kas žinote kur ją dabar galima rast?
Atsakyti
Gal kas zinote vilniuje odontologijos klinika, kur gydo su sedacija?
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2014 11 14, 14:33)

Mano kolegė pasakojo, kad vedė anūką į Baltijos Amerikos kliniką, tikrai žinau, kad gydo Žalgirio g. ir dabar nerandu to įrašo ant smūgio, bet buvo rašoma ir Šv. Kristoforo odontologijos klinikos interneto svetainėj, kad jie gydo su sedacija.
Atsakyti
Sveikos merginos , turiu savo ortodonte kuri man sudėjo breketus ir viskas labai gerai bet yra bėda mano vaikučio dantys labai nelygūs o daktarė yra visiškai uźimta pačiai teko patekti tik per plauka , galbūt patarsit pas kokia ortodonte galima registruoti vaika ? Labai bijo įvairiausių dantistų tik vat pas mano ortodonte eina mielai , labai nusivylėm , kad ji labai užimta...
Atsakyti
Labai geri atsiliepimai apie vaikų odontologe Liną Džiaugytę, Jai vienintelei pavyko prisikalbinti mano septynmetį rolleyes.gif
Žalgirio klinika 4u.gif
Atsakyti
Mūsų visa šeima lankosi Mažojoje Užupio klinikoje - www.muk.lt, sūnus ir aš pas Rasą Jasūdienę, vyras pas Rūtą Štarolienę ir esame be galo patenkinti. Rasa mūsų sūnų gydo nuo pirmojo apsilankymo ir galiu pasakyti, kad tai žmogus su ypatinga kantrybe smile.gif Visuomet pavykdavo kažkaip gražiai susitarti be isterijų ar verksmų, o ir mamytės, kurias tenka sutikti laukiamajame, taip pat negaili gydytojai Rasai gražių žodžių.
Atsakyti
QUOTE(Diaaa @ 2014 11 14, 15:33)

MEs taisome Northway klinikoj. Cia ta lengviausioji sedacija - tablete. Mums puikiai veikia, nereikia jokiu papildomu nuskausminamuju...
Atsakyti