QUOTE(Shatura @ 2009 02 02, 00:21)
Mano mamyte su uosvine kaip susitarusios. Maza to, kad sako, jog gali pieno ir nebut pas mane, tai "pataria" vietoj misinuku "klijukus" duot. Gal zinot, tai toks daiktas, kai ilgai ildai verdi ryzius arba avizine kose, paskui nusunki ir su karves pienu sumaisai . Vargsas tas vaikelio skrandukas.
Sakyk gerai, gerai, o savo daryk Arba sakyk, kad tai jau nemadinga.
Labai keistai per žindymo kursus man nuskambėjo pasakymas, kad mano žindymui labai daug įtakos turės anyta, maniau visat į lankas nugrybavo su tokiais pasakojimais. Ir ką jūs sau galvojat?! Lektorė buvo teisi!Tikrai anyta skambindavo, klausdavo apie maitinimą ir vis siūlydavo nusitraukt ir pažiūrėt kiek to pieno pas mane yra , ir labai nerimavo, kad neduodam vandenuko, arbatėlių, žinduko. Kol vieną syk vyras neištvėrė - pasakojo, pasakojo , kažką pripasakojo, kad skambučiai ir nerimas sumažėjo.
Anytos pripažinimas žindymo pagal poreikį atsirado tik po pokalbio su savo gimimaite, kuri trečią vaiką augino su mp be jokių žindukų ir surogatų.
Shatura, kantrybės prireiks. Svarbiausia, kad vyras palaiko ir pati nori maitint