Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

Mamytes, norejau paklausti, ar labai skauda, kai zinda leliukas jau su dantukais g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 03 05, 21:56)
Mamytes, norejau paklausti, ar labai skauda, kai zinda leliukas jau su dantukais g.gif  blush2.gif

Visiskai neskauda, jeigu specialiai nekanda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 03 05, 20:56)
Mamytes, norejau paklausti, ar labai skauda, kai zinda leliukas jau su dantukais g.gif  blush2.gif

nera jokio skirtumo, ar vaikiukas su dantukais, ar be dantuku ax.gif . nebemt tycia kastu. maniske labai retai kada kanda, bet kasdama ziuri, kaip as reguoju. kadangi mano reagcija jai nepalanki (is karto paslepiu papa ir grieztai pasakau, kad negalima kandzioti mamos), tai retai labai ir bando. sunus kasdavo dazniau, bet netycia kai zisdamas uzmikdavo, kazka sapnuodavo ir sukasdavo taaaaaiiiiiip stipriai!!!! o as nanoredavau pazadinti, nes sunku uzmigdyti budavo, tai taip mintyse issirekdavau biggrin.gif bet irgi neperdazniausiai pasitaikydavo...
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 03 05, 20:56)

na mano vienas vaikiukas turi 8 dantis...tai kai jis zinda tai viskas ok, bet jis kazkaip imdamas speneli labai griebia, nu taip aaaam, ir sukanda....nespecialiai, bet jam taip gaunasi...ir nezinau kaip atpratint ir ismokyt ramiau....siaip vis bandau smakriuka prilaikyt, kad taip staigiai nesugriebtu, bet nakti apsimiegojus nevisada prisimenu, nu tai tada skauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištiš @ 2009 03 05, 15:23)
,varo is proto karts nuo karto doh.gif praejusia savaite apturejau krize,kai mazajam vienam maitinimui prisireike abieju krutu.

o maniškė visada iš abiejų išlupdavo ir dar norėdavo....tai ką teko dirbti, kad daugiau būtų...bet iki 4 mėn...išlupdavo abi per vieną maitinimą- visada.....
Papildyta:
o,nes per savaite ir pora dienu vyrukas priaugo 400g)

bigsmile.gif ...ocho....tai daug.....tai ar ne įodymas?
Papildyta:
. dar kartais ima ir pasilenkus paklauso,ar sunus ryja pienuka doh.gif is vis nusisaut noris verysad.gif

jokiu būdu neleisk jai šitaip elgtis schmoll.gif ...turi pastyt ją į vietą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 03 05, 19:56)

Skauda tik tada, jei kanda, o ne žinda smile.gif Maniškis kartais naktimis bevalgydamas užsimiršta, pradeda lūžti ir nesąmoningai krimsteli.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif na stai ir pagimdziau as savo maza mergyte smile.gif Labai sauni panelyte. Su pienu problemu neturiu. Priespienio buvo uztektinai. dabar pienas vakarais per krastus liejasi smile.gif Laukiu, kol susitvarkys paklausa-pasiula smile.gif
Tai vat. savo kailiu isitikinau, kad mama ir "sovietinis" supratimas apie zindyma nieko verti smile.gif
Aisku mama, uosviene ir sesuo sakys, kad tiesiog as esu "pieninga" ir man pasiseke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 03 07, 16:54)
Sveikos mamytes smile.gif na stai ir pagimdziau as savo maza mergyte smile.gif Labai sauni panelyte. Su pienu problemu neturiu. Priespienio buvo uztektinai. dabar pienas vakarais per krastus liejasi smile.gif Laukiu, kol susitvarkys paklausa-pasiula smile.gif
Tai vat. savo kailiu isitikinau, kad mama ir "sovietinis" supratimas apie zindyma nieko verti smile.gif
Aisku mama, uosviene ir sesuo sakys, kad tiesiog as esu "pieninga" ir man pasiseke biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 03 07, 14:54)
Sveikos mamytes smile.gif na stai ir pagimdziau as savo maza mergyte smile.gif

Didžiausi sveikinimai susilaukus dukrytės wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2009 03 07, 14:54)

jo drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
NA as norejau pasiteirauti vienu klausimuku: mano mazylis valgo valgo , tada atpila atsirugsta ir vel nori valgyti, iesko papuko, ar vel jam duoti ? Tada vel valgo iki kol atpila... O kai pavalgo tada jau miegas neima, varto savo akytes... Kai jis pavalgo paspaudus lengvai speneli pienukas dar bega... Vadinasi pienuko jam pakanka ar ne?
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 03 07, 20:34)
NA as norejau pasiteirauti vienu klausimuku: mano mazylis valgo valgo , tada atpila atsirugsta ir vel nori valgyti, iesko papuko, ar vel jam duoti ? Tada vel valgo iki kol atpila... O kai pavalgo tada jau miegas neima, varto savo akytes... Kai jis pavalgo paspaudus lengvai speneli pienukas dar bega... Vadinasi pienuko jam pakanka ar ne?

Pakanka 4u.gif
Kol mažylis valgo, valgo-pienelis gaminasi, gaminasi, gaminasi 4u.gif
Mažyliai MP nepersivalgo, - atpila. Virškinasi MP puikiai. Ir vėl praalksta, ir vėl valgo, ir vėl pienelis gaminasi, gaminasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2009 03 07, 20:34)

Butinai duoti mirksiukas.gif Tai kad atpila, tai dar nereiskia, kad privalge, tiesiog oras iseina mirksiukas.gif Isejus orui, atsilaisvina papildomos vietos skrandukyje ir norisi dar dar dar dar dar dar dar thumbup.gif
Atsakyti