QUOTE(mamalora @ 2009 03 04, 14:31)
paskambinau, truputį nusiraminau, o tai per ašaras nieko nebematau....
dabar dirbsim pagal planą...
dabar dirbsim pagal planą...
Valiooooooooo!!! Viskas susitvarkys
Papildyta:
QUOTE(kristute as @ 2009 03 04, 18:58)
Mažoji per ketvirtą mėnesį priaugo 600 gr. ir gydytoja sako, kad jau reikia primaitinti, bet kai pradedi primaitinti kiek žinau mažiau gaminasi pieno ir šiaip patariama iki pusės metų maitinti vien tik krūtimi. Man neramu, kad mažylei gali trūkti pienelio. Pasiskaitinėjau, kad būna pieno krizės, ką darote, kad to pienelio atsirastų daugiau, labai noriu toliau pupą maitinti MP.
Jau mamos rašė, kad priaugot tikrai gerai. (jei nuramins- mano 230g 4mėn įveikė)
Pieno gamybą gausina dažnesnis žindymas. Ir naktinis žindymas LABAI svarbus. Žindukas- mažina. (tikiuos, neduodat?) Pieno krizes sureguliuoja vaikutis- dažniau valgo, kartais ir ilgiau ir dažniau- taip ir sureguliuoja pasiūlą- paklausą. Ir mamytei nervuotis negalima
Papildyta:
QUOTE(vilmutute @ 2009 03 04, 20:28)
sveikos, siandien ir mane kankina klausimai apie pienuka.. toks vaizdas kad leliui jo nepakanka... bandziau nusitraukti, bet tikrai mazai buvo... maitinu su antspeniu gal tai turi itakos?
Pienelis gaminasi vaikui žindant. Vaikutis "užsisako" kito maitinimo pienelį. Tai normalu, kad ne ką ir ištraukėt.
Žinduko neduodat???????
Jei šlapinasi 6k. ir daugiau- tai užtenka MP.
O dėl ko antspenis?