QUOTE(ICJ @ 2009 03 02, 20:09)
Sveikos mielos mamos, vel kreipiuosi i jus patarimo. Mums rytoj bus menesis, maitinu pati krutimi, bet pastebejau, kad jau kokia savaite mano dukryte pavalgiusi apie 1 nakties ismiega iki 8 ar net 9 ryto, nesikelia natiniam maitinimui. Nors kartais girdziu kaip per miegus pazirzia. Man neramu ar jai nebus blogai ar pakaks maitiniu medziagu augimui ir pan. Pora kartu bandziau pazadinti ir pamaitinti, tai net neziurejo i kruti, toliau sau miegojo. Nebutu baisu, jei butu paaugusi, bet juk dabar jai tik vienas menuo. Siaip jauciames gerai, sisiojam ir kakojam pilnus pampersus
. Tai net nezinau ar man sunerimti, nes kazkur skaiciau, kad butent naktinis maitinimas garantuoja ilga ir sekminga zindyma. Ka jus manote......
siaip jei viskas vaikui gerai, svorio priauga, netinginiauja valgydama diena, tai nezadinkit. tik prisiziurek krutis, jos dar nesusireguliave fabrikelio, todel gali zusidegti su tokiom ilgom pertraukom, kai jau prisipildo ir kelia diskofomforta geriau prikelti vaika pamaitint, arba vos vos nutraukti, kad atpalaiduoti kruti.
sekmes, tikekimes, kad dabar galesi pamiegoti ir pailseti, sukaupti jegu naujiems etapams....
QUOTE(neriukazx @ 2009 03 03, 15:06)
labutis, sakykit, o tos pieno krizes buna tam tikrais laikotarpiais ar gali but betkada? mum ryt menesiukas dar tik , o vakar valge daug dazniau nei paprastai
ir nemiegojo visa diena, tik prie kruties nusnaudzia, padek i lovyte tai uz 5-10min jau krebzda po to sukauja pakol isiverkia, vyras pradejo mane jau gazdinti.sako ji vis alkana delto nepamiega, o vaikui butina pamiegot, liepia traukt ir duot is bonkos
ir kazkaip pradejo nuolat sunkei imti kruti, pakol ikisu tai spjaudo,tampo pyksta, ktakart ir valgio metu
bijau kad tikrai nebadautu
su menesiadieniu
pieno krizes budingos tam tikrame amziuje, bet vis tiek individualiai ateina, nera kad butent tik tuo metu.
pas jus labiau panasu ne i pieno krize, o kad prisigaudo oro bevalgydama ir puchia pilvuka, todel ji ir nervinasi tampo kruti zisdama. kai tai prasideda, pakelkit ir atruginkit ir maitinkit tuomet toliau. taip pat stenkites kad galvyte auksciau butu net iki 45 laipsniu kampu kunelis kai maitinate, kad ne maziau oro prirytu.
baikit bajerius su bonkom, issimiegos vaikas kiek jam reikes, svarbiausia ramus tevu nervai, tuomet ir vaikui ramiau
[quote=vilmutute,2009 03 03, 15:19]
Labas,
noreciau ir as truputi informacijos... Mums dar tik 13 dieneliu. Valgom beveik kas trys valandos, bet valgom ilgai apie 40 min. Ar tai normalu... Bevalgydams mano zuikis uzmiega...
[/quote
viskas pas jus tiesiog super
kievienas kudikis individualiai pavalgo, vienas per 10 min, kitas per valanda. ir bevalgydami taip prisisotina, kad palaimingai uzmiega . saunuiliai,toliau sekmingai aukite