QUOTE(waidoshele @ 2009 02 26, 10:29)
gerai kai paverkia ir nusiramina, o jei nurimsta tuomet kai visiskai issenka nuo rekimo? (bent jau man taip atrodo). o nuejus pas daktrare sakau vaikas rekia, ji sako normalu, sakau pastoviai rekia, o ji sako kad vieni daugiau rekia kiti maziau, o mano matyt tokia jau yra nerami. vakar nuo 6.30 ryto iki 12 nakties pamiegojo 3 kartus po 10 -15 minuciu ant ranku. ir nerekia tik tuomet kai ant ranku supu. tik padedu ir klyksmai prasideda. ir daktare aiskina kad cia pilvo diegliai kalti
va pažįstama situacija....taip mano sesuo prieš 6metus kankinosi....o gydytojai sakė, kad normalu....bet juk ištisai rėkti irgi negali....atsitiktinai jai papuolė mamos ar koks ten žurnalas į rankas.....ir kaip tik buvo parašyta pie išvaržą kirkšnytėj....tuomet atsegus pampersą rado viduj guziuką...nuvežė į ligoninę- visitek chirurgas neįžiūrėjo...kol ji pati pirštu neparodė
....tada jau buvo diagnozuota išvarža. Buvo tik 3 svaitėlės...bet kmuk išoperavo l.greitai ir gerai...tada aišku tas klykimas baigėsi...
čia tik tarp kitko parašiau....kad gali ir taip būti...
nors maniškė irgi nebuvo rami, tačiau matėsi, kad diegliai kankina....
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2009 02 26, 11:18)
nezinau net ka ir daryt... daktare israse zvakuciu viburcol. jei po kokios savaiteles nepageres jau reiks kazka daryt. siap simptomai panasus i diegliu, bet kazkaip per smarkiai
dėl viso pikto patikrinkit kirkšnytes.....
Papildyta:
QUOTE(Belty @ 2009 02 27, 10:41)
Sveikos
Patarkit ka man daryt, mano aukselis priaugo vel (jau antra men is eiles) tik 400gr
Sveria dabar 5.950 (o gime net 4kg). Tai ar cia jam jau truksta pienelio?
pagal svorio procentiles yra ant 25-os procentiles, t.y. zemiau vidutines
Pirma men priaugo 1.1kg, antra 400g ir trecia 450g
Gyd. patare po kruties istustinimo dar daduot misinelio pradziai po 10ml, 20ml ir ziuret ar dar isgeria tiek? jei taip- po to norma didint..ka manot?
Nors sudejus visus menesius ir padalinus is triju mum kaip ir iseina vidutinis prieaugis 650g. Bet tai tik tas vienintelis pirmas menesis mus ir gelbeja...
jei jau pradėsit duot mišinėlius....tai norma vis didint reiks...nes pienelio mažės....
normaliai priauga jūsų vaikas, nu ne iš tų kur labai daug, bet priauga
....negali būt visi vienodi...
tikrai netrūksta jums pieno...jei abejojete tuo tada dvigubai dažniau maitinkite prisisgamins dar daugiau..
mano vienos draugės mergaitė priaugdavo nelebai daug.....bet tik todėl, kad tos leliukės miegas buvo tobulas....valgyt reikdavo prikelti....naktis išmiegodavo...o pvz. maniškė mažai miegojo valgydavo kas pusv...tai beabėjo daugiau privalgydavo ir priaugdavo....
Gimė 3kg 448g ir 52cm