QUOTE(Ode @ 2009 02 26, 12:55)
Nenorit kokios galvos echoskopijos pasidaryt?..
Bet ant rankų visgi nurimsta - jei nenaudojat, pabandykit vaikjuostę ar nešioklę naudot.
Pilvo diegliai nebūna ištisai, kiek žinau, tik tam tikru paros metu...
Mano vyresnioji irgi po 15 min miegodavo: pažinda, užmiega ir po 15 min. vėl akelės stačios. Viena negulėdavo, reikėdavo nešiot, rodyt viską, šnekėt... Aišku, neįmanoma situacijų palygint, bet aš nemaniau, kad mano vaikui kažkas blogai...
Bet ant rankų visgi nurimsta - jei nenaudojat, pabandykit vaikjuostę ar nešioklę naudot.
Mano vyresnioji irgi po 15 min miegodavo: pažinda, užmiega ir po 15 min. vėl akelės stačios. Viena negulėdavo, reikėdavo nešiot, rodyt viską, šnekėt... Aišku, neįmanoma situacijų palygint, bet aš nemaniau, kad mano vaikui kažkas blogai...
nezinau net ka ir daryt... daktare israse zvakuciu viburcol. jei po kokios savaiteles nepageres jau reiks kazka daryt. siap simptomai panasus i diegliu, bet kazkaip per smarkiai
QUOTE(Ode @ 2009 02 26, 11:55)
Nenorit kokios galvos echoskopijos pasidaryt?..
mums būdavo pilvo diegliai nuo ryto 9 iki vakaro 9, kuomet iš nuovargio ir gerai pripampęs MP pagaliau pailsėdavo pora valandžiukių, bet aš net nebandydavau į lovytę dėt, tai ir laikydavau ant rankų, nes jei tik padėsi į lovytę - tuoj vėl bus tiesa, taip būdavo ne kiekvieną dieną. dažniausiai po tokio maratono paskui būdavo kelios "pakenčiamos" dienos. stengdavomės kuo greičiau laukan išeit po maitinimo, tuomet pamiegodavo vežimėlyje, grynas oras geriausiai veikdavo.
kai kuriems vaikams reikia tų rankų ką bedarytum ir jei taip nurimsta, tai jau gerai, tenka tuo raminimo būdu ir naudotis.
bet jei motinos širdis jaučia, kad verksmas per stiprus ir per ilgai trunkantis, kai jau nebėra jokių būdų nuramint vaiką, geriau klausyti savo intuicijos ir pakankinti gydytojus.... beje, mūsų pilietis kai tik kur išvažiuoji - ir nurimdavo... nebeįėrodysi, kad ką tik vaikas klykė be perstojo , bet kaip ir buvo ramu būdavo tiek, kad vaikas tikrai neserga
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2009 02 26, 12:18)
nezinau net ka ir daryt... daktare israse zvakuciu viburcol. jei po kokios savaiteles nepageres jau reiks kazka daryt. siap simptomai panasus i diegliu, bet kazkaip per smarkiai
kiek suprantu Viburkolo poveikis turi pasijusti iš karto, t.y. praėjus kažkiek laiko po žvakutės įdėjimo. mums nuo dieglių nepadėdavo, bet vėliau padėdavo nuo pilvuko pūtimo... mūsų draugų vaikui atvirkščiai, tai matyt priklauso nuo vaiko, ar jam tas bus efektyvu
QUOTE(AusraR @ 2009 02 26, 12:00)
nu zinai, viskas istikruju priklauso nuo ismiegoto laiko, jei pamiegu daugiau - optimiste, jei maziau - viskas blogai gyvenimas nemielas, nieko nemyliu
Man lygiai taip pat Sianakt teko 5 kartus keltis.
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 02 26, 13:05)
bet jei motinos širdis jaučia, kad verksmas per stiprus ir per ilgai trunkantis, kai jau nebėra jokių būdų nuramint vaiką, geriau klausyti savo intuicijos ir pakankinti gydytojus.... beje, mūsų pilietis kai tik kur išvažiuoji - ir nurimdavo... nebeįėrodysi, kad ką tik vaikas klykė be perstojo , bet kaip ir buvo ramu būdavo
Pazistama situacija, kiek mes gydytoju aplankeme pirmais menesiais, tai net paciai bloga , o visi sypsodamiesi sake, kad tai normalu , taip, kad kankinkites toliau kartu , toks poziuris mane tikrai nenuramindavo, nes budavo beprotiskai sunku. Na, o dabar gal dantys dygsta, gal tas pats pilvelis paskausta, juk nebegsi pas gydytojus, zinau, kad i kudikiu verksmus jie nekreipia jokio demesio.
Papildyta:
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 02 26, 13:05)
kiek suprantu Viburkolo poveikis turi pasijusti iš karto, t.y. praėjus kažkiek laiko po žvakutės įdėjimo. mums nuo dieglių nepadėdavo, bet vėliau padėdavo nuo pilvuko pūtimo... mūsų draugų vaikui atvirkščiai, tai matyt priklauso nuo vaiko, ar jam tas bus efektyvu
As Viburkolio jau nebededu, tas pats kas nieko. Jei skauda - is kart Efferalgano...
QUOTE(IgLi @ 2009 02 26, 14:35)
Man lygiai taip pat Sianakt teko 5 kartus keltis.
ech...kad man taip....
QUOTE(IgLi @ 2009 02 26, 13:35)
as irgi siandien 5 kartus keliausi... kol maitinau misineliais - buvo ramus tylus, o dabar - nuo papo nenulipa... ale taip gerai, kai nereikia keltis pienuko daryti ir dar tiek laiko maitinti galiu del tokio reikalo ir atsikelti
ir vyras taip pagarbiai ziuri i mane taip meiliai sako: "ale produktyvi karve pasidarei"
QUOTE(Inguole @ 2009 02 26, 14:48)
as irgi siandien 5 kartus keliausi... kol maitinau misineliais - buvo ramus tylus, o dabar - nuo papo nenulipa... ale taip gerai, kai nereikia keltis pienuko daryti ir dar tiek laiko maitinti galiu del tokio reikalo ir atsikelti
ir vyras taip pagarbiai ziuri i mane taip meiliai sako: "ale produktyvi karve pasidarei"
Taip, jei jau keliasi naktimis, is dalies gerai, kad nereikia pienuko daryti, bet jei nemaitinciau, turbut ir vyras turetu pareiga atsikelti nakti, tada pasikeisdami turbut migdytume...O kad maitinu nesulaukiau kazkaip didesnes pagarbos...na, ir nereikia, tik kad vaikas naktimis geriau miegotu, butu gyvenimas mielesnis
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 02 26, 14:43)
ech...kad man taip....
Jums, aisku, sunkiau, nes abu iskart, matyt, keliasi arba pakaitomis , tik tiek, kad kai paaugs ir nebesikels, turesite du fainus vaikiukus, o as viena.
QUOTE(Inguole @ 2009 02 26, 15:48)
ale labai pagarbiai
QUOTE(xeditux @ 2009 02 26, 13:58)
ale labai pagarbiai
nu jo jis mate kiek as pastangu idejau ir kiek uzsispyrimo turejau, kad maitinti paciai. pieno pradzioj nebuvo, po to steresas del auksinio stafilokoko ir ligonine... mano mazius jau vien misinelius valge visais kartais ir tik po truputi, kai visi sake, kad nebeturesiu pieno- jis atsirado, nes nenuleidau ranku ir norejau pati maitinti, o salia visa ta laika buvote JUS. ir pati savimi didziavausi, kad jau dabar esu kaip karve - pieno duodu
quote=Inguole,2009 02 26, 16:34]
nu jo jis mate kiek as pastangu idejau ir kiek uzsispyrimo turejau, kad maitinti paciai. pieno pradzioj nebuvo, po to steresas del auksinio stafilokoko ir ligonine... mano mazius jau vien misinelius valge visais kartais ir tik po truputi, kai visi sake, kad nebeturesiu pieno- jis atsirado, nes nenuleidau ranku ir norejau pati maitinti, o salia visa ta laika buvote JUS. ir pati savimi didziavausi, kad jau dabar esu kaip karve - pieno duodu
[/quote]
saunuole
[/quote]
saunuole
QUOTE(Inguole @ 2009 02 26, 15:34)
ir pati savimi didziavausi, kad jau dabar esu kaip karve - pieno duodu
aik aik, karve duoda apie 20 litru per diena, geriausiu atveju esi kaip kokia ozkele, kuri pora - tris litrus duoda
QUOTE(Inguole @ 2009 02 26, 16:34)
Saunuole