QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 02 25, 18:05)
Stiprink organizmą- žuvies taukai, cit.c. (pvz. spanguolės) geriausia- pilnavertė mityba +
POILSIS.
Apie poilsi tik pasvajot
, nes visada bunu su vaiku. Anksciau sportavau, skiepijausi nuo gripo tai jokiais gripais, persalimais nesirgau, o kai pradejau lauktis iskart ta ziema susirgau, ir dabar, zindymo metu, jau antra karta per ziema bande bacilos kabintis, bet griebdavausi paracetamolio, su didziausiom slogom kovoju.
Tad ir pamaniau, kad mano organizmas pereikvotas.
Papildyta:
QUOTE(jurgitaru @ 2009 02 25, 16:37)
o as jau daugiau nei keturi metai be jookiu pertarauku arba laukiuosi, arba maitinu (sunu maitinti nustojau, kai jau tris men laukiausi dukrytes, o dukryte dar maitinu ir negalvoju apie nujunkyma), vitaminu nemegstu (nors irgi buteliukas pradarytas stovi) ir ka, gyvenu! gyva, sveika, per ta laika net gripu nesirgau nei karto! geroji puse ta, kad nevartoju jokio alkoholio, jokiu vaistu, nevalgau alergizuojanciu iveztiniu produktu (vaikai alergiski, o alergenai ir per piena persiduoda), tad mano organizmas dabar neuzterstas jokiu slamstu ir tai ko gero daug sveikiau, negu nemaitintum ir gyventum, kaip kiti sako "pilnaverti" gyvenima! per ta laika nesugedo nei vienas dantis, tik viena plompa buvo iskritus, tai stomatologas sake, kad dantu bukle normali, maitinimas jokios zalos nepadare! taigi, mano patirtis byloja, jog maitinti kudiki sveikatai nekenkia!
Labai puiku, kad jusu tokia stipri sveikata
Bet, kaip rasiau anksciau, prie manes kimba bacilos ir kas svarbiausia net vyrui, kuris jau 10 metu niekuo nesirgo
, tad abu jau viena karta ir mazyli susargdinome. O alkoholio mes ir taip negerdavome anksciau, nes sportavome ir siaip pakankamai sveikai gyvenome. Turiu viena atveji is gimines, kai vaikutis buvo maitintas 2 m., o paskui mamyte pakirto vezys. Suprantu, kad maitinimas tiesiogiai nekenkia, bet gal organizmas taip nualinamas, kad paskui ir visokios ligos pakerta.
Kaip zinia, maitinimai tokiu didesniu mazyliu paprastai vyksta nakti, tai kaip tai mamytei pailseti?
jei salia nera artimuju, vyras irgi sakantis, kad pavargsta?
Papildyta:
QUOTE(Ode @ 2009 02 25, 22:57)
Apskritai manęs visiškai nerviškai neveikia mažų kūdikėlių verkimas: jei žinau, kad sveikas, tai imi ant ranku, supi, ramini, žindai, dar kokiais cirkais užsiiminėji kol nusiramina, ir tiek. O tada tokia keturguba palaima, kad NURAMINAU...
(kad ir neilgam
)
Labai pavydziu
As, matyt, neturiu tiek kantrybes
Beje, o kaip zinoti, kad tas vaikas sveikas.
Kai mano sunus ima ne is sio, nei is to verkti, kai manai, kad to neturetu but, tai imu galvoti, kad jam kazka skauda, kazkas negerai, tai tada imu nervintis
, nes pasakyti juk negali..