QUOTE(neriukazx @ 2009 02 24, 11:10)
O SIAUBE
BET TAI KAIP?? NESUPRANTU, JUK SKAUDA SPENELIUS. IR KADA PASIGAMINA PIENAS? JUK REIK PERTRAUKU . MAN GYDITOJA PATI TIK IS 5 KARTO IKISDAVO GERAI SPENELI, ABIEM RANKOM DIRBDAMA, O AS JA PAEMUS TIK 1 RANKA NAUDOJU, TAI IR NIEKAIP NEIKISU,
Vėliau nebeskaudės taip
Atsimenu, apžioja, man ašaros nubėga ir valgom. Kai valgo jau nebeskauda, o kitas
papas vėdinasi ore plikas
Matyt, taip ir gaminosi, nes kai po savaitės atėjus gydytoja paklausė ar bėga, o aš dar nebuvau net 1-o lašo pati ispaudžiusi, nu nebėgo nei lašas, tai gydytoja būtinai liepė nusipirkti mišinuko ir nelaikyti vaiko alkano
Bet kažkaip nei viena netikėjau, tik SM
Galima sakyti, kad SM labai prisidėjo prie to, kad aš maitinu vaiką
O dėl skausmo, tai būna, kad ir dabar skauda, kai užmiega įsikandus, burnytė atsipalaiduoja ir jaučiasi dantukai
Nu bet ne amžiams gi
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 02 24, 11:40)
neringiuk, o kas jei pasakyciau kad pas mane du tokie ciulpikai buvo? as pirmus du menesius zindziau istisai, ISTISAI. Spenelius skaudejo, bet pripratau, paskui nebeskaudejo, bet to skausmo nepalyginsi su tu kuris yra dabar kai NOjus miegodamas tik su papuliu dantyse vis paskrebena su savo dantukais, o jei noriu istraukt tai kai sukanda net saldu. Patikek, bedancio vaiko ciulpimas kaip svelnus glostymas atrodo tada. I ka daryt??? paskaityk mano vakaryksti posta prie maitinanciu krutimi pokalbiai, pamatysi kaip man stogas vaziuoja....o kur iseitis..o kada tai baigsis? o as negaliu su juo gulet istisai, nes yra ir broliukas, kuiam demesio reikia, ir pamaitint reikia ir jis irgi gal nori prie papulio pasiglaustyti !!! nu zodziu. Vienintelis dalykas kuris mane palaiko tai SM mamytes, tik cia galiu pasiguosti pasiskusti ir paverkti. Skaitau visokius straipsnius, netgi ilendu i skyreli svetimo skausmo nebuna, stengiuos kaip galedama semtis stiprybes...nes tiesiog nera kitos iseities...taip kad ir tu laikykis
Sutinku
Aišku, gal kai kas pasakys, nu ir kam čia taip aukotis
esu ne kartą mačius sm, kad nemato tikslo taip maitinti, kai taip skauda ir vos ne per ašaras.