as irgi pasidalinsiu rupesteliais. pradejo mus dantys kankinti, tai mergina visai valgyt atsisako vakarais. jokia poza neikisi. o kai bandau pamaitint gulincia, tai apsivercia ant kito sono ir niekaip nesiduoda atverciama ir dar snairuot i mano puse pradeda
tai vienintelis budas ja iveikt yra atsiklaupt virs jos keturiom ir po biski lasint pienuka i burnyte tada ji apsipranta su skoniu, pamirsta dantenukiu niezuli ir pradeda valgyt is pradziu guledama ant nugaros, o paskui siaip ne taip po biski pasiverciu ja ant sonuko. va taip maitinames pastarosiomis dienomis
QUOTE(babis @ 2009 02 20, 11:24)
Mamytes, nebezinau ka daryti Mano maziukas pasidare visai nekakiukas, mes nesitustunam jau 9 diena, ir tai jau kartojasi antra karta Kai pasakiau gydytojai, tai ji uz galvos susieme, ir pasake kad negerai, reik klizmute daryt. Tai padarem Microlax klizmute, ir ka...ogi nieko, nei lasiuko neispaude Siaip jauciasi gerai, maitinu MP, slapinasi normaliai, svoris auga normaliai,gimem 3,241 kg, ugio 51 cm, dabar 62cm, svoris 5,9 kg. Gal reikia kreiptis pas koki chirurga ar ka, tik bijau kad kokios ligos nepripaisytu
as tai elektronini termometra i uspakaliuka virs pusantro CM,i vidu pakisiodavau,tai kakino,nes ir slyvu tyres davinejau,ir obuoli,o paskuj pakisioju pai iskart kaki darit pradeda.nieko cia baisaus nera,man tai ta klizmute baisiau atrodo.
QUOTE(alize @ 2009 02 20, 19:42)
o maniske kakina per kiekviena maitinima, tik nakti reciau, gal per daznai cia taip? ir siaubingai pilveli pucia... geriau viena diena tik arbata, kad jau nebesuvalgyciau ko netinkamo, tai lygiai taip pat vaikas bliove...
nieko cia labai nepadarysi, galit koki sab simplex pabandyti, o siaip isaugs.
Papildyta:
QUOTE(canadian @ 2009 02 20, 20:45)
tai vienintelis budas ja iveikt yra atsiklaupt virs jos keturiom ir po biski lasint pienuka i burnyte tada ji apsipranta su skoniu, pamirsta dantenukiu niezuli ir pradeda valgyt is pradziu guledama ant nugaros, o paskui siaip ne taip po biski pasiverciu ja ant sonuko. va taip maitinames pastarosiomis dienomis
jo jo, mano Arijus daznai taip valgo
QUOTE(canadian @ 2009 02 20, 19:45)
as irgi pasidalinsiu rupesteliais. pradejo mus dantys kankinti, tai mergina visai valgyt atsisako vakarais. jokia poza neikisi. o kai bandau pamaitint gulincia, tai apsivercia ant kito sono ir niekaip nesiduoda atverciama ir dar snairuot i mano puse pradeda
Pažįstama situacija
Ko tik tos mamos neprigalvoja, kad tik kaprizingą vaikutį pamaitint Esu ir aš ne kartą keturiom prieš vaiką klaupus, su viena ranka pasiremi į lovą, su kita prieš akis vaikui dar ir telefą yra tekę maigyt, valgo kol pypčioja mygtukai
Ačiū Dievui, kažkaip pagaliau susitariau su vaiku, "susidraugavom", nebereik vargintis 3 kart tfu tfu tfu
QUOTE(Belty @ 2009 02 19, 17:45)
Nu prigasdinai dabar- o tai kas negerai jei bega is kt.kruties? maniskiui tuoj 3 men - betgi bega maitinant? Cia kazkas gali but blogai?
Viskas ok, relax As su krutu ideklais gal iki kokiu 7men vaiksciojau, tai neturalu Ir dabar kai maitinu, tai jauciu, kaip kita krutis pildosi
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 02 19, 21:35)
Cia VIngro knyga 'pirmieji treji gyvenimo metai' nesakau, yra ir geru dalyku, bet yra ir kuriozu visokiu
nu pvz kad vaiku negalima buciuoti, kad neapsikrestu mazdaug. O tai ka man daryt jei ateina vaikas ir duoda man laiziaka, toki slapia slapia ir butinai turi i lupas pataikyt aisku, nelaizau as tu vaiku, bet bucki tai duodu.....
nu pvz kad vaiku negalima buciuoti, kad neapsikrestu mazdaug. O tai ka man daryt jei ateina vaikas ir duoda man laiziaka, toki slapia slapia ir butinai turi i lupas pataikyt aisku, nelaizau as tu vaiku, bet bucki tai duodu.....
Turiu as ta knyga. Kuriam pslp apie ta neuroze parasyta? Idomu, nes is tikruju, tai knyga sakyciau gera...
QUOTE(xeditux @ 2009 02 21, 00:25)
Viskas ok, relax As su krutu ideklais gal iki kokiu 7men vaiksciojau, tai neturalu Ir dabar kai maitinu, tai jauciu, kaip kita krutis pildosi
Papildyta:
Turiu as ta knyga. Kuriam pslp apie ta neuroze parasyta? Idomu, nes is tikruju, tai knyga sakyciau gera...
Papildyta:
106 psl apacioj. O tai pas psichologa nejai ?
QUOTE(AusraR @ 2009 02 20, 22:04)
nieko cia labai nepadarysi, galit koki sab simplex pabandyti, o siaip isaugs.
Papildyta:
Papildyta:
tai jau isgerem buteliuka espumizano, simplex liko porai kartu isilasint tai gal jai apskritai tas mano pienas netinka gal jeigu valgytu vaikas misinukus, nebeliktu jai jokiu diegliu? o tai verkia ir verkia...
QUOTE(alize @ 2009 02 21, 18:33)
tai jau isgerem buteliuka espumizano, simplex liko porai kartu isilasint tai gal jai apskritai tas mano pienas netinka gal jeigu valgytu vaikas misinukus, nebeliktu jai jokiu diegliu? o tai verkia ir verkia...
...vaje...nu iš kur tokios mintys....reikia tik džiaugtis, kad pieną valgo....
taigi praėjom ir mes tuos dieglius...baigsis- pakentėkit....suprantu, kad sunku
QUOTE(alize @ 2009 02 21, 19:33)
kantrybes! kas gali tikti vaikiukui geriau uz nuosavos mamytes pienuka? nuo kokio trecio menesio pilvuko diegliai isnyksta! jau nedaug liko... mano mergytei irgi labai pilvuka pusdavo, kai pakakodavo, tai kakis kaip sampanas i taure ipiltas suputodavo snypsdamas... kas ten buvo ir kodel, nieks pasakyt negalejo. nevalgiau labai daug ko!. po to savaime viskas praejo. praeis ir jum! tik nepradekit kisti misinuku, nes jie kainuoja pinigus, kol atrenki misinuka ne menuo ir ne du gali praeiti ir dar didesniu problemeliu su pilvuku galit tureti... kantrybes ir sekmes!
Mamkos ka daryti, per menesi priaugom tik 200-300 gr.? Pries tai 1400, 1000, 700 g.? Kas pasidare, maitinu tik MP, soskes neciulpiam, kruti duodu kada nori....
Krutis atrodo tuscios, zindom daznai.....
Gydytoja liepia primaitinti darzovienem, bet cia del vit. D neisisavinimo, ka manot, ka mums daryti? (turim stipru rachita).
Si menesi daug masazuojames ir mankrtinames, gal tai turi itakos...Kakojam su mamos pagalba kas 5-7 diena. Sisiojam atrodo daug....
Gydytoja liepia primaitinti darzovienem, bet cia del vit. D neisisavinimo, ka manot, ka mums daryti? (turim stipru rachita).
Si menesi daug masazuojames ir mankrtinames, gal tai turi itakos...Kakojam su mamos pagalba kas 5-7 diena. Sisiojam atrodo daug....
QUOTE(Rola @ 2009 02 21, 19:24)
Mamkos ka daryti, per menesi priaugom tik 200-300 gr.? Pries tai 1400, 1000, 700 g.? Kas pasidare, maitinu tik MP, soskes neciulpiam, kruti duodu kada nori....
tai jūs gerai priaugat...negali visus mėn po kilą priauginėt
Dėl rachito, tai d vitaminas....saulutė...laukas....
o, kad krūtys atrodo nepilnos tai irgi normalu....taip ir turi būti ....
šaunuolė, kad maitinate mp...ir toliau taip ...ir viskas bus gerai
QUOTE(Agotė @ 2009 02 21, 20:19)
...vaje...nu iš kur tokios mintys....reikia tik džiaugtis, kad pieną valgo....
kad man jau baisu daros, kad as ta vaika taip kankinu... taip noretusi, kad jai normaliai virskintusi
QUOTE(jurgitaru @ 2009 02 21, 20:23)
kantrybes! kas gali tikti vaikiukui geriau uz nuosavos mamytes pienuka? nuo kokio trecio menesio pilvuko diegliai isnyksta! jau nedaug liko... mano mergytei irgi labai pilvuka pusdavo, kai pakakodavo, tai kakis kaip sampanas i taure ipiltas suputodavo snypsdamas... kas ten buvo ir kodel, nieks pasakyt negalejo. nevalgiau labai daug ko!. po to savaime viskas praejo. praeis ir jum! tik nepradekit kisti misinuku, nes jie kainuoja pinigus, kol atrenki misinuka ne menuo ir ne du gali praeiti ir dar didesniu problemeliu su pilvuku galit tureti... kantrybes ir sekmes!
tai va taip ir buna- kai reikia pakakint, tai vaikas klykt pradeda ir su tokiu trenksmu issauna... o kakina tai kiekvienakart valgant. ir pirsnojimai visa diena tesiasi, o kiekviena pirstelejima tai irgi verkimas palydi