Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(AusraR @ 2009 02 19, 17:44)
na tia sveikos neurotikes, sakyciau gal pas koki psichologa reiktu nueiti visoms...idomu kaip sureaguotu. Laba diena, man bega pienas is krutu, man neuroze, padekit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beje, mano tevo karves irgi neurotikes, jei tik uztrunka pamelzti tai pienas ir bega, idomu buna karviu psichologas  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 19, 17:44)
na tia sveikos neurotikes, sakyciau gal pas koki psichologa reiktu nueiti visoms...idomu kaip sureaguotu. Laba diena, man bega pienas is krutu, man neuroze, padekit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beje, mano tevo karves irgi neurotikes, jei tik uztrunka pamelzti tai pienas ir bega, idomu buna karviu psichologas  g.gif

tai ir as prie neurotikiu... iki kokiu 9 men begdavo visada blink.gif , dabar retai, bet pasitaiko. tai man turbut gereja g.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Smagu jumi paskaityt lotuliukas.gif
iš kart nuotaika pasitaiso thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos neurotikes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(AusraR @ 2009 02 19, 16:55)
as gi jums sakau, tai neuroze  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Vingro knygoj aiskiai parasyta (nu ir nesamone, gaunasi kad beveik visos moterys neurotikes tada  lotuliukas.gif  )

O kas cia per knyga tokia protinga? Apie neurotikus ar apie zindyma? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 02 19, 20:29)
Sveikos neurotikes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kas cia per knyga tokia protinga? Apie neurotikus ar apie zindyma? biggrin.gif

Cia VIngro knyga 'pirmieji treji gyvenimo metai' nesakau, yra ir geru dalyku, bet yra ir kuriozu visokiu smile.gif
nu pvz kad vaiku negalima buciuoti, kad neapsikrestu mazdaug. O tai ka man daryt jei ateina vaikas ir duoda man laiziaka, toki slapia slapia ir butinai turi i lupas pataikyt lotuliukas.gif aisku, nelaizau as tu vaiku, bet bucki tai duodu.....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 19, 18:44)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 19, 20:35)
Cia VIngro knyga 'pirmieji treji gyvenimo metai' nesakau, yra ir geru dalyku, bet yra ir kuriozu visokiu smile.gif
nu pvz kad vaiku negalima buciuoti, kad neapsikrestu mazdaug. O tai ka man daryt jei ateina vaikas ir duoda man laiziaka, toki slapia slapia ir butinai turi i lupas pataikyt  lotuliukas.gif aisku, nelaizau as tu vaiku, bet bucki tai duodu.....

Kaip nebuciuot? o gal isvis uzdaryt po kupolu ir net neliest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 02 19, 16:15)
Nu jasno, tada ir man neurozė  biggrin.gif

Prisijungiu ir aš į kompaniją lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 02 19, 16:44)

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamytes, nebezinau ka daryti verysad.gif Mano maziukas pasidare visai nekakiukas, mes nesitustunam jau 9 diena, ir tai jau kartojasi antra karta doh.gif Kai pasakiau gydytojai, tai ji uz galvos susieme, ir pasake kad negerai, reik klizmute daryt. Tai padarem Microlax klizmute, ir ka...ogi nieko, nei lasiuko neispaude verysad.gif Siaip jauciasi gerai, maitinu MP, slapinasi normaliai, svoris auga normaliai,gimem 3,241 kg, ugio 51 cm, dabar 62cm, svoris 5,9 kg. Gal reikia kreiptis pas koki chirurga ar ka, tik bijau kad kokios ligos nepripaisytu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 02 20, 11:24)
Mamytes, nebezinau ka daryti verysad.gif  Mano maziukas pasidare visai nekakiukas, mes nesitustunam jau 9 diena, ir tai jau kartojasi antra karta doh.gif  Kai pasakiau gydytojai, tai ji uz galvos susieme, ir pasake kad negerai, reik klizmute daryt. Tai padarem Microlax klizmute, ir ka...ogi nieko, nei lasiuko neispaude verysad.gif  Siaip jauciasi gerai, maitinu MP, slapinasi normaliai, svoris auga normaliai,gimem 3,241 kg, ugio 51 cm, dabar 62cm, svoris 5,9 kg. Gal reikia kreiptis pas koki chirurga ar ka, tik bijau kad kokios ligos nepripaisytu verysad.gif

vien tik MP maitinamas vaikas gali nesitustinti ir iki 10 paru. Jei gerai jauciasi, nesimato kad jam sunku, na stena stena ir nesigauna nieko, tai ir nesuk galvos. Na jei labai neramu uzduok klausima va cia www.sveikapradzia.lt, gali paklaust ka daryt kai jau 10 paru nesitustina smile.gif bet manau nieko daryt nereikia jei vaikas gerai jauciasi.
Klizmuciu tikrai nereiketu naudoti, as irgi klausiau, nes man gydytoja buvo liepus kai nekakino 5 dienas. Siaip pasiskaityk, ten sveika pradzia puslapy, daug kas uzduoda klausimus apie kakinima, ir yra prirasyta kaip padet vaikiukui pakakint be klizmuciu. Sekmes.
ech...nu as kartais rimtai galvoju reik surinkt visa esmine info apie vaiku maitinima ir prieziura ir kokia skrajute ar paskaitu cikla privaloma tvarka musu pediatrams pravesti...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 20, 11:52)
vien tik MP maitinamas vaikas gali nesitustinti ir iki 10 paru. Jei gerai jauciasi, nesimato kad jam sunku, na stena stena ir nesigauna nieko, tai ir nesuk galvos. Na jei labai neramu uzduok klausima va cia www.sveikapradzia.lt, gali paklaust ka daryt kai jau 10 paru nesitustina smile.gif bet manau nieko daryt nereikia jei vaikas gerai jauciasi.
Klizmuciu tikrai nereiketu naudoti,  as irgi klausiau, nes man gydytoja buvo liepus kai nekakino 5 dienas. Siaip pasiskaityk, ten sveika pradzia puslapy, daug kas uzduoda klausimus apie kakinima, ir yra prirasyta kaip padet vaikiukui pakakint be klizmuciu. Sekmes.
ech...nu as kartais rimtai galvoju reik surinkt visa esmine info apie vaiku maitinima ir prieziura ir kokia skrajute ar paskaitu cikla privaloma tvarka musu pediatrams pravesti...

Dekui uz informacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
o maniske kakina per kiekviena maitinima, tik nakti reciau, gal per daznai cia taip? ir siaubingai pilveli pucia... geriau viena diena tik arbata, kad jau nebesuvalgyciau ko netinkamo, tai lygiai taip pat vaikas bliove...
Atsakyti