Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(Inguole @ 2009 02 19, 13:29)
siandien buvau pas gydytoja ir prasitariau abejojanti ar uztenka mano pieno. patarimas buvo toks: nutrauk ir pasiziurek. sakau, kad neisieina... tada sako, pasiulyk misinuko, jei valgys, vadinasi truksta pieno.
siandien nusprendizau tiksliai paskaiciuoti sisiojimu skaiciu, neskaitant naktinio pamperso... ziuresim kiek bus g.gif

okodel naktinio neskaiciuosi, juk skaitosi irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguole @ 2009 02 19, 12:29)
siandien buvau pas gydytoja ir prasitariau abejojanti ar uztenka mano pieno. patarimas buvo toks: nutrauk ir pasiziurek. sakau, kad neisieina... tada sako, pasiulyk misinuko, jei valgys, vadinasi truksta pieno.
siandien nusprendizau tiksliai paskaiciuoti sisiojimu skaiciu, neskaitant naktinio pamperso... ziuresim kiek bus g.gif

maniskis kai irgi per men priaugo 200g tai pasiule tiesiog po kruties duoti misinuko, bandziau is smalsumo lotuliukas.gif nes maniskis neima buteliuko visai lotuliukas.gif bet esu isitikinus ne viena karta kad auga vaikai suoliais, cia zek nieko nepriauga, cia kad drioksteli ausktyn svarstykles doh.gif dabar net kai vaikas viduriavo daviau kuo daugiau Mp ir tai sugebejo per kelias dienas 200g priaugt blink.gif

kazkada kazkur skaiciau kad kai susitvarko pasiula-paklausa, maitinimo metu is kitos kruties jau nebeturi begti pienelis, nu nebebego tris men, o dabar jau pora savaiciu vis bega... aisku dar mane buvo nugazdine kad tai nenormalu jei begs... unsure.gif tai gal as be reikalo daba stresuoju kad man bega pienas is kitos kruties... doh.gif (bego netgi iki viduriavimo kada Mp valge maziau)
Atsakyti
ozkute, jei paskaitytum Vingro knyga tai suprastum kas tau - neuroze lotuliukas.gif lotuliukas.gif man irgi. Nezinau kodel, bet irgi pienelis kartais bega dabar is kitos kruties...bet as tai manau del to, kad pienelio daug, tai ir bega, nes mano vaikai tai koses prisikerta ir nebenori MP, tai kitakart nenori koses nori MP, nenuspejama...tai papuliai ir pasimete smile.gif Nesuk tu sau galvos, viskas ten normaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 19 vasario 2009 - 15:32
QUOTE(oszkute @ 2009 02 19, 13:30)
maniskis kai irgi per men priaugo 200g tai pasiule tiesiog po kruties duoti misinuko, bandziau is smalsumo  lotuliukas.gif nes maniskis neima buteliuko visai  lotuliukas.gif bet esu isitikinus ne viena karta kad auga vaikai suoliais, cia zek nieko nepriauga, cia kad drioksteli ausktyn svarstykles  doh.gif dabar net kai vaikas viduriavo daviau kuo daugiau Mp ir tai sugebejo per kelias dienas 200g priaugt  blink.gif

kazkada kazkur skaiciau kad kai susitvarko pasiula-paklausa, maitinimo metu is kitos kruties jau nebeturi begti pienelis, nu nebebego tris men, o dabar jau pora savaiciu vis bega... aisku dar mane buvo nugazdine kad tai nenormalu jei begs...  unsure.gif tai gal as be reikalo daba stresuoju kad man bega pienas is kitos kruties...  doh.gif (bego netgi iki viduriavimo kada Mp valge maziau)

Nu prigasdinai dabar- o tai kas negerai jei bega is kt.kruties? maniskiui tuoj 3 men - betgi bega maitinant? Cia kazkas gali but blogai?
Atsakyti
QUOTE(Belty @ 2009 02 19, 17:45)
Nu prigasdinai dabar- o tai kas negerai jei bega is kt.kruties? maniskiui tuoj 3 men - betgi bega maitinant? Cia kazkas gali but blogai?

Manau, kad nera ko pergyventi del to, pas mane taip pat bega is papulio. As nesu radusi niekur (literaturoje),kad tai yra blogai mirksiukas.gif
" Savaiminis pieno tekėjimas. Kai kurioms moterims maitinant viena krūtimi iš kitos krūties bėga pienas. Kai kada tai nutinka savaime tarp maitinimų, pagalvojus apie kūdikį ir net sušlampa drabužiai. Minkšti pieno rinkikliai ir pieno rinkimo gaubteliai yra nešiojami liemenėlės viduje ir skirti tekančiam pienui rinkti."
(http://www.gyvybe.lt/index.php?id=15)
Atsakyti
as gi jums sakau, tai neuroze lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vingro knygoj aiskiai parasyta (nu ir nesamone, gaunasi kad beveik visos moterys neurotikes tada lotuliukas.gif )
Atsakyti
neuroze lotuliukas.gif Belty, man kitos mamos aiskino kad iki 4men kad bega is kitos kruties tipo normalu yra, bet paksui jau turi nebebegt g.gif o kas del to negerai taip ir nesuzinojau blink.gif uztai kazkaip dabar susirupinau
Atsakyti
man iki sel is vienos maitinu is kitos bega,ir dziaugiosi,jau beveik 6men,vadinas pienukas gaminasi gerai,o kai nebega pradedu nerimaut doh.gif ,na irgi savotiska neuroze thumbup.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 19 vasario 2009 - 16:15
QUOTE(AusraR @ 2009 02 19, 15:31)
ozkute, jei paskaitytum Vingro knyga tai suprastum kas tau - neuroze  lotuliukas.gif

Nu jasno, tada ir man neurozė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 02 19, 17:15)
Nu jasno, tada ir man neurozė  biggrin.gif

Tada ir as prisijungiu prie neurotikiu kompanijos lotuliukas.gif Man pienugas bega ligi siol smile.gif O blogai darau, jei speneli biski uzspaudziu, nes tada tik biski pabega, o po to jau nebega g.gif Nes kitaip visa slapia sedziu, nors ir su iklotais doh.gif
Atsakyti
na tia sveikos neurotikes, sakyciau gal pas koki psichologa reiktu nueiti visoms...idomu kaip sureaguotu. Laba diena, man bega pienas is krutu, man neuroze, padekit lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beje, mano tevo karves irgi neurotikes, jei tik uztrunka pamelzti tai pienas ir bega, idomu buna karviu psichologas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusraR: 19 vasario 2009 - 16:45
QUOTE(AusraR @ 2009 02 19, 17:44)
na tia sveikos neurotikes, sakyciau gal pas koki psichologa reiktu nueiti visoms...idomu kaip sureaguotu. Laba diena, man bega pienas is krutu, man neuroze, padekit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beje, mano tevo karves irgi neurotikes, jei tik uztrunka pamelzti tai pienas ir bega, idomu buna karviu psichologas  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti