QUOTE(Pjaf @ 2009 02 17, 20:22)
sakykit, ar pienas gali but neskanus? kartais sunkiai isiulau papa, o kartais labai noriai ir ilgai valgo
nebent nuo svogūnų ir čeanakų
Papildyta:
QUOTE(Inguole @ 2009 02 17, 19:57)
jau kelias dienas dziaugiausi, kad maitinu be vakariniu rekimu, bet siandien vel prasidejo. man susidaro ispudis, kad pienuko vakare truksta tada ir prasideda problemos (rekimai). tai tikrai ne pilvukas, ne nuovargis, nes kai tik istrraukiu kruti jis apsiramina ir vel is naujo iesko. patraukia - rekia ir dar tokiom priekaistingom akim i mane ziuri, kad negaliu tverti.... HELP!!! be jusu patarimu ir palaikymo tikrai neissiversiu ir neistversiu
kodel gali staigiai sumazeti pienuko gamyba??? vakar dar juo laisciausi vakare, o siandien jau maziau ka daryti, kad jo daugiau atsirastu? maziui kruti duodu daznai - kai tik matau, kad noretu uzkasti arba siaip kazko nori pakramtyti? bijau, kad visai pienukas nedingtu... Gelbekit!!!
kodel gali staigiai sumazeti pienuko gamyba??? vakar dar juo laisciausi vakare, o siandien jau maziau ka daryti, kad jo daugiau atsirastu? maziui kruti duodu daznai - kai tik matau, kad noretu uzkasti arba siaip kazko nori pakramtyti? bijau, kad visai pienukas nedingtu... Gelbekit!!!
žinau tas vakarines krizes.....ypač prieš miegą.....nebijok, viskas gerai....susireaguliuos.......
aš net naktim bandydavau nusitraukti...jei išmiegodavo 3val. be pertraukos iš vienos duodavau iš kitos bent 40g nutraukdavau...ir į šaldytuvą....o vakare sugirdydavau dėl šventos rambės aišku po to kai ištuštindavo krūtis.......
bet nebijok tik žindyk žindyk ir pamatysi viskas bus gerai