QUOTE(Madeleine @ 2009 02 11, 20:47)
Man sunkiausia dalis visame šitame reikale yra migdymas: man jis užtrunka iki 2 ir daugiau valandų.
Ogogooooo....
Tai juk tikras laiko gaišimas...
Tai gal ji nesenai miegojusi būna? Bandyk nutolinti vakarinį pamiegojimą ar visai nemigdyk, jeigu lieka kokios 4 val. iki naktinio miego. Aš taip darau jau kuris laikas - pasitvirtino
QUOTE(Night @ 2009 02 11, 21:01)
Pas mus irgi taip būdavo. Šitą problemą išsprendžiau kai išlaikau ilgesnį tarpą iki naktinio miego, kad ji pakankamai nuvargtų. Paskutinis dieninis pamiegojimas pas mus dabar 17-18val. O nakčiai einam 22-22,30, tada jau nebesiduoda lovoj, sminga greit
Pasakykit kada maždaug ateis tas laikas kai miegos visą naktį?
Tik nesakykit, kad tada, kai baigsiu žindyt, nes žindyti noriu ilgaaaai
Lygiai kaip ir pas mus.
Aš tai manau, kad gali būti tada, kai sočiau pradės valgyti
Nors aš ne tik žindau, bet dar ir mišinio duodu, bet naktim nebežindau jau nuo 7 mėn. kai jau normaliai pradėjo košes valgyti. Tiesa, kėlėsi iš įpratimo, bet užsupdavau su soskiuku.
Buvo čia prieš mėnesį pradėjus vėl reikalauti naktim papulio, bet po poros savaičių baigėsi valgymai.
Dabar keliuosi naktim gal 10 kartų soskiuką įdėti
Irgi ne kas...
QUOTE(oszkute @ 2009 02 11, 21:11)
....bet su kazkokia baime laukiu to momento kada nebezindysiu
man toks jausmas kad man kazko truks....
Aga, tikrai... Aš jau irgi pamąstau apie tai...
Labai norėjau/-iu ilgai žindyti. Kol pati pradės atsisakyti papulio... Nors dabar jau sunku pasidarė. Žindžia tik tada, kai pakankamai ramu, niekas netraška (kitam kambaryje, už lango, už sienos), tam pačiam kambaryje turim būti tik mes dviese, o jeigu kas ir yra, tai turi "net nekvėpuoti"...
Jeigu bežindant jos žvilgsnis užkliūva už ko nors įdomaus - viskas, žindymas baigtas
Planas minimum įvykdytas - žindyti 6 mėnesius. O dar kai mamytė vis pajuokia mane (kartu gyvenam), tai ir kyla prieštaringų minčių....
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 02 11, 21:51)
turiu pasiulyma - krustomes i maitinanciu krutimi pokalbius, nes as vis bijau kad gausim velniu uz off topic
Bet kad ir apie ką mes čia diskutuotume, vis vien ryšys su žindymu yra