Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(Agotė @ 2009 02 11, 13:25)
Ten buvai įlindus....bet žinok toj skiltį kur mažylių meniu iki 1metų....pilna tokių nesąmonių.....
gal prasinešam pro tą skyrių lotuliukas.gif  g.gif ....gal padėsim kam.....labiausia gaila tų maitinančių, kurioms gyd. rekomenduoja anksti primaitinti, pasotinti mišinuku ir t.t. unsure.gif ......gal gelbstim po biškį g.gif ...jau vieną temą okupavom..... biggrin.gif

As irgi kai pasiskaitau meniu iki 1 metu temose, tai tikrai kartais silpna pasidaro, kartais bandau padiskutuoti, bet kazkaip pastebejau, kad tose temose truksta tokiu, kaip jus mananciu. Tad tikrai galim prasinesti pro tokias temas thumbup.gif
Atsakyti
3d. neskaičiau, nemažai praleidau biggrin.gif Žiūriu, švietimu užsiimat ax.gif Kai man trečią mėnesį gydytoja liepė pradėti sultyčiu, košyčių, o kai kitą ateisim, tai jau ir rimčiau aptarsim primaitinimą... tai parėjau namo toookia pikta biggrin.gif Ilgai ruošiausi, ką aš jai pasakysiu 4-o mėn proga smile.gif Jau literatūrą buvau pradėjus ruošti smile.gif Bet kažkaip 4-ą mėn ji viską pamiršo, matyt, laiko neturėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmoškė @ 2009 02 11, 14:30)
KAip kitoms mamytėsm, kurios maitina jau metai ar daugiau? juk kiti vaikučiai valgo tik vakare, anktį - ir pienuko yra? Gal aš be reikalo nerimauju?  doh.gif

as matinu metu ir 2 men mergyte. diena mp valgom 2 kartus, o nakti kas 2 - 3 val. pieno ko gero uztenka, nors man atrodo, kad ten ne kazi kas. jei tu maitinsi nors kiek, tai tam "nors kiek" pienuko ir bus. tavo mazyle turbut is tu tinginuku, kurie pastebejo, jog is buteliuko lengviau. bet nenusimink - kol vaikiukas nors kiek zys, ten nors kiek ir pieno bus.
Atsakyti
Gal aš kokia baisi mama ar ką unsure.gif
Nu nevilioja manęs perspektyva maitinti naktį kas 2-3 val unsure.gif Čia taip bus visą laiką kol žindysiu??? Aš jau 2 naktis rikdau vaiką, neduodu pieno. Noriu, kad atprastų naktį valgyt. Kaip manot ar yra šansų, kad pavyks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 02 11, 19:19)
Gal aš kokia baisi mama ar ką  unsure.gif
Nu nevilioja manęs perspektyva maitinti naktį kas 2-3 val  unsure.gif Čia taip bus visą laiką kol žindysiu??? Aš jau 2 naktis rikdau vaiką, neduodu pieno. Noriu, kad atprastų naktį valgyt. Kaip manot ar yra šansų, kad pavyks?  g.gif

Pakeisk požiūrį mirksiukas.gif nekankink savęs ir vaiko. Gi nesitęs taip penkis metus. O dabar pilnatis, ir vaikiukai jautriau miega. Suprantu, kad nori, bet į vaiko norus ir reik įsiklausyt 4u.gif
Reiktų pasidomėt kaip vėliau atsiliepia tie rikdymai. Negėris. Vaikui reik kuo daugiau pozityvumo. Pasaulyje ir taip negatyvio per akis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Košė-Malošė: 11 vasario 2009 - 18:50
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 02 11, 18:49)
Pakeisk požiūrį  mirksiukas.gif  nekankink savęs ir vaiko. Gi nesitęs taip penkis metus. O dabar pilnatis, ir vaikiukai jautriau miega. Suprantu, kad nori, bet į vaiko norus ir reik įsiklausyt  4u.gif
Reiktų pasidomėt kaip vėliau atsiliepia tie rikdymai. Negėris. Vaikui reik kuo daugiau pozityvumo. Pasaulyje ir taip negatyvio per akis.....

Koše-Maloše, per visas temas mane konsultuoji biggrin.gif Ačiū 4u.gif
Na aš nerikdau lovytėj palikus. Nešioju ją, bet pieno neduodu unsure.gif
Kas liūdniausia, tai kad ji jau buvo įpratus (nemokinama) valgyt tik 1 kart naktį, o dabar kas valandą wacko.gif Ta pilnatis pas mus jau kažkur 2-3sav tęsiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 02 11, 21:22)
Koše-Maloše, per visas temas mane konsultuoji biggrin.gif Ačiū  4u.gif
Na aš nerikdau lovytėj palikus. Nešioju ją, bet pieno neduodu  unsure.gif
Kas liūdniausia, tai kad ji jau buvo įpratus (nemokinama) valgyt tik 1 kart naktį, o dabar kas valandą wacko.gif Ta pilnatis pas mus jau kažkur 2-3sav tęsiasi  doh.gif

Tada dantys mirksiukas.gif
ir tavo kėslus kiaurai permato mirksiukas.gif
Atsakyti
aik aik, 2-3 kartai per nakti tai juokas, as jau persimiegojus jauciuosi jei kiekvienas keliasi po 2-3 kartus, o cia vienas. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 11, 19:42)
aik aik, 2-3 kartai per nakti tai juokas, as jau persimiegojus jauciuosi jei kiekvienas keliasi po 2-3 kartus, o cia vienas.  tongue.gif

2-3 pakęsčiau dar smile.gif, bet ji kelias kas valandą, tai kiek čia gaunas? kažkur 8-9-10 kartų.
Aij, išgyvensiu kaipnors..
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 02 11, 20:05)
2-3 pakęsčiau dar smile.gif, bet ji kelias kas valandą, tai kiek čia gaunas? kažkur 8-9-10 kartų.
Aij, išgyvensiu kaipnors..

stiprybes mamka 4u.gif

mes naktim valgom tep, uzmiegam, per pirmas dvi valandas keliames kas pusvalandi- jauciu neiminga ir vis nubusdamas iesko (.)(.) aisku apsivercia ant pilvo, ropom ir rekia... tada po tu dvieju valandu valgo kas 2-3val ax.gif

man atrode kad kabo visa nakti ant papuliu, paksui kai ziurejau valandas, issiaiskinau kaip tas musu kabejimas cia issidesto doh.gif bet ka daryt man su tom pirmom dviem valandom?
Atsakyti
Mes irgi kažkur nuo 7 mėnesio taip irgi naktinėjam. Irgi valgo kas valandą, kas dvi. Būna kartais, man padaro šventę, per naktį keliasi 2-3 kartus, bet šiaip, dabar jau nustojau skaičiuoti tuos kartus. smile.gif

Galiu pasakyt, kad prie to priprantama mirksiukas.gif ir išsimiegot visai įmanoma. Man sunkiausia dalis visame šitame reikale yra migdymas: man jis užtrunka iki 2 ir daugiau valandų. doh.gif Tai yra atsigulam maitintis ir migdytis kokią 22 val. (visiškoj tyloj, tamsoj, kas vakarą panašiu laiku) ir pavalgius mergina tarsi įgauna antrą kvėpavimą: pradeda eit ratais, duotis, lipt ant manęs, cypaut, klykaut ir t.t. ir pan.

Aš viską bandau, ką galiu sugalvot: ir kantriai vis guldau ir bandau toliau migdyt, ir pasupu ant rankų, ir neapsikentusi tiesiog leidžiu duotis tik saugodama, kad nenukristų nuo lovos. doh.gif Ir gaila laiko, kurį kas vakarą turiu taip praleist. Va, būtų tobula, jei galėčiau pamigdyt ir tada pati paskaityčiau ar pagaliau pamiegočiau. Bet ne, turiu laukt, kol panelė išsidūks ir po kokių 2 valandų užmigs... Ką daryt?

Vėliau eit migdyt irgi nenoriu, nes tada mūsų dienotvarkė labai išsiderina. Ryte kartais gana anksti tenka keltis, vyresnioji išeina į mokyklą, kažkaip man sunku pačiai būtų iki pietų miegot...
Atsakyti
Laikykitės Mamos, nustos vaikiai keltis. Va, kai bus jiems kokia 16-ka metų tai ir namo ne visad grįš... Tada ką darysim blink.gif
Atsakyti