Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

O tai gal ir man saviškei sab simplex pasiūlyt, gal geriau košes valgys biggrin.gif

Šiandien sužinojau kraujo tyr atsakymus, tai hmb 114 thumbup.gif Viskas čiki, geležies duot nereikia mano nevalgiukei, tik va trombocitų per daug, tai skysčių daugiau reiks girdyt. Negeria ji, bet kažkaip reiks priverst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 02 10, 18:37)

Šiandien sužinojau kraujo tyr atsakymus, tai hmb 114  thumbup.gif Viskas čiki, geležies duot nereikia mano nevalgiukei, tik va trombocitų per daug, tai skysčių daugiau reiks girdyt. Negeria ji, bet kažkaip reiks priverst smile.gif

tai ir gerai. ax.gif ..nors pas mus tokiam kaime kaip Alytus, jei vaikiuko hmb 119 jau šaukia, kad trūksta doh.gif .....(čia ne apie mus)
mūsų hmb 129
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 10 vasario 2009 - 18:44
pas mus buvo vieno 111, kito 114, liepe gerti gelezi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 02 10, 18:37)
Šiandien sužinojau kraujo tyr atsakymus, tai hmb 114  thumbup.gif Viskas čiki, geležies duot nereikia mano nevalgiukei, tik va trombocitų per daug, tai skysčių daugiau reiks girdyt. Negeria ji, bet kažkaip reiks priverst smile.gif

o musu hemoglobinas tik 107 ir nieko neskyre, bei patikino, kad nesinervinciau, nes gelezies norma unsure.gif Tai kaip cia dabar istikruju, gal vis tik reikia sunerimti blink.gif
Atsakyti
Merginos, jus cia apie sovietinius laikus diskutavot, o pasirodo dar ir dabar tokiu mamu yra blink.gif Kudikio mityba dvidesimt pirmam amziuj. Apsalau perskaicius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 10 vasario 2009 - 19:38
QUOTE(Saule danguje @ 2009 02 10, 19:20)
o musu hemoglobinas tik 107 ir nieko neskyre, bei patikino, kad nesinervinciau, nes gelezies norma unsure.gif Tai kaip cia dabar istikruju, gal vis tik reikia sunerimti blink.gif

bet tai tavo dar leliukas...tokiems išvis dar nedaro kraujo tyrimų, nebent kas nors l.svarbaus.....
metinukams...žemutinė riba 110....viršutinė 131
Atsakyti
baisu...
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 02 10, 19:51)
bet tai tavo dar leliukas...tokiems išvis dar nedaro kraujo tyrimų, nebent kas nors l.svarbaus.....
metinukams...žemutinė riba 110....viršutinė 131

ir man neteko girdeti, kad darytu tokiems maziukams unsure.gif Mums ir kraujo ir slapimo tyrimukus jau dare. O gal del to, kad sirdutes uzesiukus girdejo g.gif Rytoj echoskopija sirdeles klinikose darys unsure.gif
Tiesa, kraujo tyrima dar GN dare, nes itare, kad pienuko neturiu ir vaikas badauja, kai pasakiau, kad mazius prie papo diena nakti doh.gif Laimei, tyrimukas parode kitaip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 10, 18:21)
bet jei bus sciau tai nenores MP...nu zodziu...ka manot?

Manau, kad vaikinai jau nebe naujagimiai ir jei nori tos košės, tai ir duok. Na, gal sočiau jiems reikia, o mp palik būtinai tarpuose ir naktį... Nes jei daug juda, tikrai reikia energijos...Vis tiek mp kažkiek valgys, nors ir mažiau. Ir kankinsitės mažiau - tiek jie, tiek pati.

QUOTE(Saule danguje @ 2009 02 10, 19:57)
ir man neteko girdeti, kad darytu tokiems maziukams unsure.gif Mums ir kraujo ir slapimo tyrimukus jau dare. O gal del to, kad sirdutes uzesiukus girdejo g.gif Rytoj echoskopija sirdeles klinikose darys unsure.gif

Mums iki šiol nedarė ir, tiesą sakant, nesiveržiu, kad darytų, nes paskui prasidės "duok geležį, duok lašinių " ar dar kokio velnio... Matau, kad gerai jaučiasi mano vaikas, tai tikrai nėra reikalo prisigalvoti problemų.
O ūžesių ir mums "rado", bet nedarė jokių kraujo tyrimų, tik nusiuntė pas kardiologę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juna08: 10 vasario 2009 - 20:19
mums dare kelis kartus, nes gimem anksciau, buvo 93 hemoglobinas, dabar 129 ax.gif

Saule danguje, gera gydytoa lotuliukas.gif maniske liuks, visad gyre kad MP valgom ir kad bernas toks dyydelis uzauges ax.gif

AusraR, mum irgi buna kad nevalgo visa diena MP, o paksui vaikstau sutinusiais (.)(.) doh.gif o geriausiai kai kosiu nevalge kelias dienas vien ant MP, tai tiek gamintis rpadejo kad bego man per krastus blink.gif
Atsakyti
koses koses, o as gal dar nepasiruosusimazinti maitinima MP, kodel jie apie mane nepagalvoja schmoll.gif nu gerai, gal ryt valgys. Reik sviesto idet vel i kose.
Buvom pradeje mesyte, bet dabar isemiau, sakiau palauksiu biskiuka kol pilvukai apsitvarkys.
Na o juda jie tikrai nemazai, gi lipa stojasi kabinasi visur kur tik pasiekia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juna08 @ 2009 02 10, 20:18)
Mums iki šiol nedarė ir, tiesą sakant, nesiveržiu, kad darytų, nes paskui prasidės "duok geležį, duok lašinių "

kad tik metų ir daro mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2009 02 10, 19:36)
, o pasirodo dar ir dabar tokiu mamu yra  blink.gif Kudikio mityba dvidesimt pirmam amziuj. Apsalau perskaicius.

siaubas blink.gif ...gaila vaikučių...norisi pakomentuot....
Atsakyti