O tai gal ir man saviškei sab simplex pasiūlyt, gal geriau košes valgys
Šiandien sužinojau kraujo tyr atsakymus, tai hmb 114 Viskas čiki, geležies duot nereikia mano nevalgiukei, tik va trombocitų per daug, tai skysčių daugiau reiks girdyt. Negeria ji, bet kažkaip reiks priverst
QUOTE(Night @ 2009 02 10, 18:37)
Šiandien sužinojau kraujo tyr atsakymus, tai hmb 114 Viskas čiki, geležies duot nereikia mano nevalgiukei, tik va trombocitų per daug, tai skysčių daugiau reiks girdyt. Negeria ji, bet kažkaip reiks priverst
tai ir gerai. ..nors pas mus tokiam kaime kaip Alytus, jei vaikiuko hmb 119 jau šaukia, kad trūksta .....(čia ne apie mus)
mūsų hmb 129
QUOTE(Night @ 2009 02 10, 18:37)
o musu hemoglobinas tik 107 ir nieko neskyre, bei patikino, kad nesinervinciau, nes gelezies norma Tai kaip cia dabar istikruju, gal vis tik reikia sunerimti
Merginos, jus cia apie sovietinius laikus diskutavot, o pasirodo dar ir dabar tokiu mamu yra Kudikio mityba dvidesimt pirmam amziuj. Apsalau perskaicius.
QUOTE(Saule danguje @ 2009 02 10, 19:20)
o musu hemoglobinas tik 107 ir nieko neskyre, bei patikino, kad nesinervinciau, nes gelezies norma Tai kaip cia dabar istikruju, gal vis tik reikia sunerimti
bet tai tavo dar leliukas...tokiems išvis dar nedaro kraujo tyrimų, nebent kas nors l.svarbaus.....
metinukams...žemutinė riba 110....viršutinė 131
QUOTE(Agotė @ 2009 02 10, 19:51)
bet tai tavo dar leliukas...tokiems išvis dar nedaro kraujo tyrimų, nebent kas nors l.svarbaus.....
ir man neteko girdeti, kad darytu tokiems maziukams Mums ir kraujo ir slapimo tyrimukus jau dare. O gal del to, kad sirdutes uzesiukus girdejo Rytoj echoskopija sirdeles klinikose darys
Tiesa, kraujo tyrima dar GN dare, nes itare, kad pienuko neturiu ir vaikas badauja, kai pasakiau, kad mazius prie papo diena nakti Laimei, tyrimukas parode kitaip
QUOTE(AusraR @ 2009 02 10, 18:21)
bet jei bus sciau tai nenores MP...nu zodziu...ka manot?
Manau, kad vaikinai jau nebe naujagimiai ir jei nori tos košės, tai ir duok. Na, gal sočiau jiems reikia, o mp palik būtinai tarpuose ir naktį... Nes jei daug juda, tikrai reikia energijos...Vis tiek mp kažkiek valgys, nors ir mažiau. Ir kankinsitės mažiau - tiek jie, tiek pati.
QUOTE(Saule danguje @ 2009 02 10, 19:57)
ir man neteko girdeti, kad darytu tokiems maziukams Mums ir kraujo ir slapimo tyrimukus jau dare. O gal del to, kad sirdutes uzesiukus girdejo Rytoj echoskopija sirdeles klinikose darys
Mums iki šiol nedarė ir, tiesą sakant, nesiveržiu, kad darytų, nes paskui prasidės "duok geležį, duok lašinių " ar dar kokio velnio... Matau, kad gerai jaučiasi mano vaikas, tai tikrai nėra reikalo prisigalvoti problemų.
O ūžesių ir mums "rado", bet nedarė jokių kraujo tyrimų, tik nusiuntė pas kardiologę.
mums dare kelis kartus, nes gimem anksciau, buvo 93 hemoglobinas, dabar 129
Saule danguje, gera gydytoa maniske liuks, visad gyre kad MP valgom ir kad bernas toks dyydelis uzauges
AusraR, mum irgi buna kad nevalgo visa diena MP, o paksui vaikstau sutinusiais (.)(.) o geriausiai kai kosiu nevalge kelias dienas vien ant MP, tai tiek gamintis rpadejo kad bego man per krastus
Saule danguje, gera gydytoa maniske liuks, visad gyre kad MP valgom ir kad bernas toks dyydelis uzauges
AusraR, mum irgi buna kad nevalgo visa diena MP, o paksui vaikstau sutinusiais (.)(.) o geriausiai kai kosiu nevalge kelias dienas vien ant MP, tai tiek gamintis rpadejo kad bego man per krastus
koses koses, o as gal dar nepasiruosusimazinti maitinima MP, kodel jie apie mane nepagalvoja nu gerai, gal ryt valgys. Reik sviesto idet vel i kose.
Buvom pradeje mesyte, bet dabar isemiau, sakiau palauksiu biskiuka kol pilvukai apsitvarkys.
Na o juda jie tikrai nemazai, gi lipa stojasi kabinasi visur kur tik pasiekia
Buvom pradeje mesyte, bet dabar isemiau, sakiau palauksiu biskiuka kol pilvukai apsitvarkys.
Na o juda jie tikrai nemazai, gi lipa stojasi kabinasi visur kur tik pasiekia
QUOTE(Juna08 @ 2009 02 10, 20:18)
Mums iki šiol nedarė ir, tiesą sakant, nesiveržiu, kad darytų, nes paskui prasidės "duok geležį, duok lašinių "
kad tik metų ir daro
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2009 02 10, 19:36)
, o pasirodo dar ir dabar tokiu mamu yra Kudikio mityba dvidesimt pirmam amziuj. Apsalau perskaicius.
siaubas ...gaila vaikučių...norisi pakomentuot....