Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(Night @ 2009 02 08, 20:39)
Oi su tom žaizdom, tai pas mane baisūs dalykai buvo. Pasirodo, pas mane tų spenelių nė nebuvo, ty. plokšti jie buvo. Tai kol mažė juos ištraukė, tai nemažai kraujo nučiulpė  doh.gif wacko.gif
Tikiuosi, kad jie atgal nesulįs ir antram vaikui nereiks vėl ištraukinėti  doh.gif

As nesileidau iki zaizdu ir kai jau ziauriai skaudejo maitinau su antspeniu thumbup.gif O spenelio man nei pirmasis (tiesa labai trumpai maitinau), nei antrasis iki siol neistrauke. Tik pavalgo ir spenelis vel pasislepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 02 08, 10:11)
Oj, mamytes, baisoka darosi. Jau arteja tas laikas, kai turesiu pritaikyti savo teorines zinias biggrin.gif nerimauju, kad gali nepavykti. O dar, kai nuolat apie zindyma diskutuoju su mama, tai is principo noriu, kad viskas pavyktu biggrin.gif

mano nuomone, labai svarbus yra noras ir pasiryzimas zindyti. mano zindymo pradzia buvo nelengva - abiems su pirmagymiu suneliu truko ziniu ir igudziu, kentejau skausmus, kai nukramte spenelius (matyt prastai abziodavo), pataikiau pas "seno kirpimo"ginekologa, liepe is tos kruties visai nemaitinti, neva pienas joje jau blogas (spenelis kraujavo), kad pagytu - israse kvarco lempas. tada nuo kruties pradejo luptis oda... nu zodziu, visiska nesamone gavosi. toje krutyje stipriai sumazejo pieno. taciau susiemiau, ir maitinau. labai padejo patirties turinti drauge (beje ji medike). sake, kad jokiu budu nereikia nutraukti, pienas krutyje visada geras, net jei mama karsciuoja. maitinti is skaudancios kruties tik tol, kol dar skausmas nera astrus (kol laisvai bega pienas) ir neduoti ilgai ciulpti. geriau dazniau, bet trupiau - kad nespetu labai isbrinkti oda.
ir ka gi jus manot - sunu maitinau iki metu ir 9 men, dukryte dar vis tebemaitinu.
taigi, Shatura, nustok nerimauti - busi nuostabi mama! islik rami, nes ramybe - sekmingo maitinimo kelrodis! sekmes!
Atsakyti
as nesenai girdejau istorija kai mamytei buvo pasakyta kad jos pienas blogas (buvo geltonas is pradziu) o paskui kai jau normalus pienelis pasirode, tai irgi pasake kad mamyte pervargus ir joios naudos is jos pienelio...tai ji vargse ir patikejo....nu kaip mane siutas ima uz tokius medikus , negaliu
Atsakyti
doh.gif ot tie "sundaktariai" Man ryt vizitas pas gydytoja, tai jauciu nesakysiu, kad maitinu kas dvi val ir dazniau, kad nepripaistytu ir sugadintu nuotaika schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 02 09, 14:34)
doh.gif ot tie "sundaktariai" Man ryt vizitas pas gydytoja, tai jauciu nesakysiu, kad maitinu kas dvi val ir dazniau, kad nepripaistytu ir sugadintu nuotaika  schmoll.gif  biggrin.gif

nesakyk nesakyt, gali dar pasakyti kad duodi atsigerti arbateles ir kad klijukus verdi arba tyreles duodi. Tada tai tikrai busi pagirta lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 09, 13:36)
nesakyk nesakyt, gali dar pasakyti kad duodi atsigerti arbateles ir kad klijukus verdi arba tyreles duodi. Tada tai tikrai busi pagirta  lotuliukas.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif Jauciu, kad taip ir reikia pas juos prikolintis, kad nuramint ir neleist skleist ereziju lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 09, 13:17)
as nesenai girdejau istorija kai mamytei buvo pasakyta kad jos pienas blogas (buvo geltonas is pradziu) o paskui kai jau normalus pienelis pasirode, tai irgi pasake kad mamyte pervargus ir joios naudos is jos pienelio...tai ji vargse ir patikejo....nu kaip mane siutas ima uz tokius medikus , negaliu

Bet tai ką daryt, mamos....juk taip tęstis negali g.gif ....jau nusibodo girdėt kaip pieno pas kiekvieną nebuvo ir pan......
gal prasukam čia kokią laidą į televiziją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 02 09, 15:40)
Bet tai ką daryt, mamos....juk taip tęstis negali g.gif ....jau nusibodo girdėt kaip pieno pas kiekvieną nebuvo ir pan......
gal prasukam čia kokią laidą į televiziją biggrin.gif

thumbup.gif gera ideja thumbup.gif galetu kokia sveikatos abc parodyt...
Atsakyti
QUOTE(xeditux @ 2009 02 09, 13:44)
thumbup.gif  gera ideja  thumbup.gif  galetu kokia sveikatos abc parodyt...

as irgi uz drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tikrai gera ideja del TV laidos thumbup.gif
Tik kad tos sveikatos ABC nelabai kas ziuri, gal reiketu per kokia vakarine laida pasirodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukasx @ 2009 02 09, 13:54)
Tikrai gera ideja del TV laidos  thumbup.gif
Tik kad tos sveikatos ABC nelabai kas ziuri, gal reiketu per kokia vakarine laida pasirodyti  smile.gif

va va....aš ir galvoju, kad sveikatos abc gal ne visi pažiūri....
geriausia būtų realybės šou "maitinančios" lotuliukas.gif ....

nu gal dar kas kokių minčių turi, kur prakišt šią temą, kad atsipeikėtų mūsų pediatrai pienelio gamybos klausimais....
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 02 09, 15:57)
geriausia būtų realybės šou "maitinančios" lotuliukas.gif ....

lotuliukas.gif thumbup.gif
tik idomu kuri mama isdristu nuogais papais tame realybes sou vaidentis lotuliukas.gif
Atsakyti