na paskaiciau straipsno pradzia ir labai noreciau pakviesti autoriu aprodyti man kaip reikia palikti vaika uzsimigdyti pati tuo paciu ir nepaliekant jo issirekti maniskiai prie supavimo ir panasiu dalyku priprato tada kai antra menesi kankinosi su pilvuko diegliukais. Tai vat labai idomu kaip gi autorius siulytu taqda tvarkytis su diegliais nesupuojant ir neraminant vaiko o paliekant pati tvarkytis. Nu zodziu, galeciau rasyti ir rasyti, straipsnis geras, manau galima rasti vertingu patarimu ir bandyti pritaikyti, bet kaip ir dauguma straipsniu - teorinis.
QUOTE(AusraR @ 2009 02 07, 13:12)
na paskaiciau straipsno pradzia ir labai noreciau pakviesti autoriu aprodyti man kaip reikia palikti vaika uzsimigdyti pati tuo paciu ir nepaliekant jo issirekti maniskiai prie supavimo ir panasiu dalyku priprato tada kai antra menesi kankinosi su pilvuko diegliukais. Tai vat labai idomu kaip gi autorius siulytu taqda tvarkytis su diegliais nesupuojant ir neraminant vaiko o paliekant pati tvarkytis. Nu zodziu, galeciau rasyti ir rasyti, straipsnis geras, manau galima rasti vertingu patarimu ir bandyti pritaikyti, bet kaip ir dauguma straipsniu - teorinis.
...
QUOTE(Agotė @ 2009 02 07, 12:08)
tai šaunu.... ...
šiaip paprastai ima ir po buteliukų....bet pasitaiko vaikučių, kurie po to neima krūties...
šiaip paprastai ima ir po buteliukų....bet pasitaiko vaikučių, kurie po to neima krūties...
3xtfu, kad manoji šauniai ima papulį, derindama su buteliuku. Tiesa, žindukas su 1 skylute.
Mamytės, nebepamenu nick'o, kuri žindo dvynukus ir dar plius vyresnį vaikelį. Reikia vienai mamytei jos patarimų
QUOTE(geltoniausia @ 2009 02 07, 18:27)
3xtfu, kad manoji šauniai ima papulį, derindama su buteliuku. Tiesa, žindukas su 1 skylute.
Mamytės, nebepamenu nick'o, kuri žindo dvynukus ir dar plius vyresnį vaikelį. Reikia vienai mamytei jos patarimų
J.E. Aistė&Julijonas zindo dvynukes ir mazaja
QUOTE(geltoniausia @ 2009 02 07, 16:27)
spėju, kad manęs ieškai Padėsiu, kuo galėsiu
QUOTE(AusraR @ 2009 02 07, 13:12)
...bet kaip ir dauguma straipsniu - teorinis.
Aš vadinu "rekomendacinio pobūdžio".
O mamytės po cezario - yra įmanoma kitą gimdyti natūraliai (pati tuo domėjausi, bet man nesigavo...). Galų gale - įmanoma ir po cezario būti su vaikeliu, laikyti jį, žindyti anksti... ( čia ir daug teorijos, ir kai kas iš asmeninės patirties ). Aišku, kaip visada veika daug faktorių (mamos, vaikelio sveikata, fiziologija ir pan.), tačiau iš anksto pasidomėjus, pasitarus su savo gydytoju, morališkai pasiruošus galima daug pasiekti.
visada zaviuosi mamytemis kurios augina dvynukusi ir maitina juos krutimi,nu neisivaizduoju kokios jos turi buti istvermingos ir kantrios
Oj, mamytes, baisoka darosi. Jau arteja tas laikas, kai turesiu pritaikyti savo teorines zinias nerimauju, kad gali nepavykti. O dar, kai nuolat apie zindyma diskutuoju su mama, tai is principo noriu, kad viskas pavyktu
QUOTE(Shatura @ 2009 02 08, 11:11)
Oj, mamytes, baisoka darosi. Jau arteja tas laikas, kai turesiu pritaikyti savo teorines zinias nerimauju, kad gali nepavykti. O dar, kai nuolat apie zindyma diskutuoju su mama, tai is principo noriu, kad viskas pavyktu
Dėl ko būtent nerimaujat? Kas gali nepavykti?
keli puslapiai "pasikaustymui"
http://www.pradzia.org/ (mama-mamai )
http://www.vaikas.lt/
http://www.sveikata....utimi-taisykles
http://www.sveikapra....lt/?text.id.19
http://www.sveikapra...?text.id.sub.47
QUOTE(Shatura @ 2009 02 08, 09:11)
Geras
Aš irgi žūtbūt norėjau anytą 'padėti į vietą', nes vis girdavos kokia ji didmoterė, kad MB žindė NET iki 9 mėn. Atrodo, kad pavyko man
QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 02 08, 11:57)
as jau ta viska po kelis kartus perskaiciau. Pergyvenu, kad mano norai gali nesutati su medicinos personalo norais pirmom dienom dar pergyvenu, kad gal nesugebesiu tinkamai kruti paduot lialiukui. Nerimauju del visko. bet kartu ir labai laukiu to stebuklingo momento
Man dar baisu, kad leliuka paims ir isnes iskart gimusi. Kiek zinau vistiek juos bent pusvalandziui isnesa,kad apziuretu gydytojas. Kad jo ten neprisertu kokiais niekais. Zodziu, atrodo viskas smulkmenos, bet vistiek nerimauju
QUOTE(Shatura @ 2009 02 08, 13:37)
as jau ta viska po kelis kartus perskaiciau. Pergyvenu, kad mano norai gali nesutati su medicinos personalo norais pirmom dienom dar pergyvenu, kad gal nesugebesiu tinkamai kruti paduot lialiukui. Nerimauju del visko. bet kartu ir labai laukiu to stebuklingo momento
na pvz. galiu pasakyt iš savo patirties, kad irgi daug info buvau perskaičius, bet, kad taip skaudės nesitikėjau ....gal jūs būsit iš tų, kurioms neskauda, ar mažiau skauda, bet man tai iki kraujų pradžioj nuėjo ,tačiau visi patikino, kad teisingai maitinamės...tiesiog spenelis turėjo persiformuoti, priprasti, užsidėjo toks vadinamas mozoliukas.....ir tai truko 4sav......gerai, kad turėjau palaikymą, kur nuolat mane ramino, kad tai laikina, kad tuoj tuoj neskaudės...ir ištikrųjų pasitvirtino ...
ir tas nuolatinis kabojimas ant krūties, ir spazmai ir skausmas- viskas laikina....o po to jau kaifas
gal jums iš karto viskas super bus....linkiu, kad taip ir būtų