QUOTE(ievukas22 @ 2009 02 06, 15:07)
Pas mus taip pat
Mes jau turime du dantukus, tai kai maitinu nei karto nebuvo ikandusi, taciau jei uzmiega bevalgydama tai reik istraukti, nes buvo pora kart ikandusi
As gimdziau Kaune antra vaikiuka, tai esu laaaabai patenkinta, vaikiuko nei karto nebuvo isnese. Is gimdyklos i palata abi buvome nugabentos
Ant sienos palatoje yra sekmingo zindymo trys taisykles uzrasytos. O visos palatos vienai mamytei, yra lova giminaiciui (tetukui, mociutei), kurios kaina 1 parai 10 Lt. Man ten labai patiko.
Tai gal antroj ligoninėj?
man ten teko gimdyti....tai palatos visos skirtos gimdyvei ir šeimos nariui....o apie vaiko išnešimą išvis nei kalbos.....
iškart tik užgimė mano mergytė, uždėjo ant pilvo.....o po to dar nuėmė kol aprengė, pasvėrė ir kt. o tada jau atnešė ir mokino kaip įdėti krūtį ir pan. iškart po gimdymo....ir negana to, kad vaikas visada būvo šalia manęs...jos davė nurodymus, kad į tą vežimėlį pradžioj išvis nedėti.....dėl temperatūros visada glausti šalia...ir dėl kitų dalykų....tai mes taip ir prabuvome visas paras prilipusios
kiekvieną kartą ateidavo personalas, klausdavo kaip sekasi maitinti...ar reikia pagalbos ir pan.
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 02 05, 21:59)
buna buna, man dvynius nesdavo maitinti tik kas antra maitinima. kai nesupratus paklausiau kodel, tai pasake kad mamyte pailsetu, bet kai paprasiau kad atnestu abu, tai sake mes cia nenesiosim, mazdaug yra laikas kai isveziojami vaikai ir vel surenkami, o del jusu vienos mazdaug cia nelakstysim. Bet paskui atnese vistiek
Tai sakaiu daugaiu gyvenime negimdysiu ligoninej kur vyrui neleidzia pasilikt per nakti....nesamone kazkokia...beje, vaiaki irgi budavo priserti misinukais....tia nieko jie ir nevalge....aciudievui kad buvo pakankamai protingi ir kai jau man uos paliko, zinde kuo puikiausiai ir pienelio atsirado greit.
...ojei.....
tai tau dar l.gerai ir laimingai baigėsi viskas....t.y. prisigamino pienelio ir po buteliuko ėmė krūtį ..
Gimė 3kg 448g ir 52cm