Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(Pjaf @ 2009 02 03, 17:35)
o as pasiguosiu, kad mano mama grasina anuke pavaisinti normaliu maistu
tipo jau didele [3 men.] ir vien mp neuztenka

tai dabar bijosiu palikti daboti vaika doh.gif

Aš savo anytai ir nepalieku, nes vis sako, kad 'o davai duodam šokolado, pažiūrėsim kaip reaguos' blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjaf @ 2009 02 03, 18:35)

Gal mamytei galima pasiūlyti kuo nors kitaip padėti, pvz. butą sutvarkyti, valgyt paruošti, anūkėlei megztuką numegzti, etc. ax.gif Gal bus labiau užsiėmus ir mažiau norės maitinimo klausimais "konsultuoti" mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 02 03, 19:05)
Aš savo anytai ir nepalieku, nes vis sako, kad 'o davai duodam šokolado, pažiūrėsim kaip reaguos'  blink.gif  doh.gif

kazkoks siaubas doh.gif
pas mane atvaziavo bendradarbe sako "o tu ka jam jau normalaus maisto neduodi??? As savo daviau ir nieko" o kita " as tokio amziaus jau cepelina sumaitinau" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2009 02 03, 19:33)
kazkoks siaubas  doh.gif
pas mane atvaziavo bendradarbe sako "o tu ka jam jau normalaus maisto neduodi??? As savo daviau ir nieko" o kita " as tokio amziaus jau cepelina sumaitinau"  blink.gif

Del tokio poziurio i maitinima paskui vaikas augdamas susitaiko su tuo, kad jam nuolat nuo kazkokio maisto rugstys kyla arba skrandis kazko nevirskina. Man atrodo butent tame ir esme, kad kudikysteje buvo sugadintas skrandis.
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 02 03, 20:13)
Del tokio poziurio i maitinima paskui vaikas augdamas susitaiko su tuo, kad jam nuolat nuo kazkokio maisto rugstys kyla arba skrandis kazko nevirskina. Man atrodo butent tame ir esme, kad kudikysteje buvo sugadintas skrandis.

vat man irgi taip atrodo...kad l.daug ką reiškia mityba kūdikystėj ir vaikystėj...
Atsakyti
oj, mergaites, as irgi labai pritariu, kad kudikysteje reik labai ziureti, ka valgyti duodi. mano anyta sako, kad seniau ir kumpi kudikiui paciulpti duodavo, cukraus ir dar visokio brudo ir ka, tipo nieko nenutiko. o kad tulzies ir inkstu akmenis vos ne kiekvienas dabar operuojasi??? koju - ranku gal ir neatims blogas maistas, bet viduj koks siukslynas doh.gif
nuvaziuojam i svecius tai kiekviena karta vaikam tai cipsu, tai sokolado, tai dar ko kisa. karta grizau namo, nuimu pirstineles, o i kiekviena po sldaini ideta ohmy.gif o jai dar tik metukai!!!
Atsakyti
QUOTE(jurgitaru @ 2009 02 03, 21:05)
oj, mergaites, as irgi labai pritariu, kad kudikysteje reik labai ziureti, ka valgyti duodi. mano anyta sako, kad seniau ir kumpi kudikiui paciulpti duodavo, cukraus ir dar visokio brudo ir ka, tipo nieko nenutiko. o kad tulzies ir inkstu akmenis vos ne kiekvienas dabar operuojasi??? koju - ranku gal ir neatims blogas maistas, bet viduj koks siukslynas  doh.gif
nuvaziuojam i svecius tai kiekviena karta vaikam tai cipsu, tai sokolado, tai dar ko kisa. karta grizau namo, nuimu pirstineles, o i kiekviena po sldaini ideta ohmy.gif  o jai dar tik metukai!!!

jooo saldainių metinukei doh.gif ....maniškė irgi gavo pirmo gimt.proga nuo tetukės saldainių dėžę biggrin.gif ...na bet aš paėmiau ir užkėliau aukštai...man vienodai ką nori tegu mąsto....nors Kalėdom nuo tos pačios tetukės gavo dar vieną dėžę lotuliukas.gif .....nesvarbu, kad dar tik du dantukus prasikalusius turėjo, vistiek siūlo vaikui šokoladu apvoliot doh.gif
Atsakyti

Aš savo anytai tiesiai šviesiai pasakiau, kad aš jai vaikų savo nepaliksiu, jei ji ir toliau reikš 'patarimus' prieštaraujančius mūsų mitybos ir apskritai gyvenimo režimui, nes ja nepasitikiu. Istorijos panašios į jūsiškes... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2009 02 03, 21:57)
Aš savo anytai tiesiai šviesiai pasakiau, kad aš jai vaikų savo nepaliksiu, jei ji ir toliau reikš 'patarimus' prieštaraujančius mūsų mitybos ir apskritai gyvenimo režimui, nes ja nepasitikiu. Istorijos panašios į jūsiškes...  doh.gif

na ir ką ji bigsmile.gif ...gal jau persiorentavo? smile.gif
Atsakyti
jo,,,as tai savo mama bandau pripratinti prie minties kad vaikams saldainiu nenes. Tai ji dabar man nesa...bet paskutinikart atsisakiau, sakaiu neimsiu..biskiuka isizeide, bet nieko, lyg ir nebenesa smile.gif nesuprantu ..is kur toks noras pas jas....as tai aisku ta sokolada suvalgau su malonumu, bet ir del svorio ir kad maitinu manau to sokolado tikrai nereiketu (nes as saiko nebejauciu kai pradedu) geriau kokia morka sugriauzt...
Atsakyti
As tai saviskiui, kai jau buvo virs metukukazkur, daviau hematogeno gabaliuka lotuliukas.gif Galvoju, kad vis geriau nei sokoladas koks doh.gif Tai kad jus patytumet koks vaizdelis buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Visas apsiterliojes, smakras rudas lotuliukas.gif Dabar tik labai retai duodu, bet jis juo issiteplioja, susikisa ta viena skiltele i burna, paciulpia ir isspjauna tongue.gif
Jokiu saldainiu dar irgi nesiruosiu duot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Madeleine @ 2009 02 03, 13:02)
Na, bet kita vertus, aš arši bigsmile.gif , jeigu būtų kokia panaši situacija, kaip kad jūs čia pasakojat, tai net sakinio pabaigt neleisčiau. mirksiukas.gif Turbūt ir paskaitą šia tema atskaityčiau, profilaktikai  lotuliukas.gif

Pradžioj laaabai sunku buvo išlaikyti tvirtus nervus, pastoviai pykdavausi su mamyte (mes kartu gyvenam), o dabar jau ramiai reaguoju, bent jau stengiuosi lotuliukas.gif
O apie paskaitos skaitymą net minties nėra - jai ta visa informacija yra nesamonė, prisigalvojimas, va, kai ji augino ir užaugino sveikas savo dukras. O kad aš visą vaikystę ir jaunystę kankinausi su skrandžio skausmais tai jai nieko nesako schmoll.gif Matyt, gerai primaitinta kūdikystėje buvau lotuliukas.gif

Mano tai laaabai laukė, kada pradėsiu primaitinti košytėmis, tipo vaikui valgyti reikia, kiek gi gali vien pieną gerti biggrin.gif
Ir jau taip pat laukia, kada galės nešti namo skanumynus anūkei, sako, pasislėpsim abi ir valgysim blink.gif
QUOTE(Night @ 2009 02 03, 18:05)
Aš savo anytai ir nepalieku, nes vis sako, kad 'o davai duodam šokolado, pažiūrėsim kaip reaguos'  blink.gif  doh.gif

Mmmmda... doh.gif Šokolado, karbonado... lotuliukas.gif
QUOTE(Shatura @ 2009 02 03, 20:13)

Va va, mano situacija... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(xeditux @ 2009 02 03, 22:42)
Jokiu saldainiu dar irgi nesiruosiu duot  schmoll.gif

thumbup.gif
Aš taip pat noriu, kad kuo ilgiau nepažintų saldumynų. O apie kokakolas ir čipsus net pagalvoti negaliu, brrrrrr.....
Atsakyti