Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(renate @ 2009 02 03, 11:31)
Mano uosvene taip pat savaitgali dar karksejo "tai kam toki dydeli dar zindit jis juk jau gali....." bet nebedaviau pabaigt sakinio sakau uztat pazekit koks sveikas. Daugiau tingejau aiskint o ir jai mano pasisakymas nepatiko. Dabar taip idomu ka ji dar norejo pasakyti  g.gif

o didelis cia kuris pas tave? tas kuriam 7 metai ar tas kuriam beveik 6 men? nu jei tas kuriam 7 metai tai gal jau tikrai nemazas lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2009 02 03, 01:34)
Ir dabar dauguma stebisi, kad aš dar žindau. Su tokiais mažais papais , iš kur pas mane TIEK pieno yra  doh.gif O mamytė tai vis įgelia - ar dar bėga kas iš tų tavo "kraniukų", baik tuos savo žaidimus  blink.gif

nu jau replikos doh.gif ....gerai, kad nors čia bendraminčių yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AusraR @ 2009 02 03, 10:51)
o didelis cia kuris pas tave? tas kuriam 7 metai ar tas kuriam beveik 6 men? nu jei tas kuriam 7 metai tai gal jau tikrai nemazas  lotuliukas.gif  tongue.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 03, 11:51)
o didelis cia kuris pas tave? tas kuriam 7 metai ar tas kuriam beveik 6 men? nu jei tas kuriam 7 metai tai gal jau tikrai nemazas  lotuliukas.gif  tongue.gif

nezinau g.gif lygtai mazaji tik maitinu lotuliukas.gif
bet kaip taip zmogus nesupranta nu man blondinei niekaip nedaeina cool.gif anksciau sakydavo va as savo pora savaiciu maitinau ir nieko.... nu tu taip auginai o as vel kitaip kam cia tuos priekaistus reiksti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renate: 03 vasario 2009 - 11:44
QUOTE(renate @ 2009 02 03, 10:31)
Mano uosvene taip pat savaitgali dar karksejo "tai kam toki dydeli dar zindit jis juk jau gali....." bet nebedaviau pabaigt sakinio sakau uztat pazekit koks sveikas. Daugiau tingejau aiskint o ir jai mano pasisakymas nepatiko. Dabar taip idomu ka ji dar norejo pasakyti  g.gif

Manau, kad būtų pridūrus "jis juk jau gali normalų maistą valgyti" (normalų - tai tokį, kokį mes valgom, na, nuo mūsų stalo) arba ką nors panašaus ax.gif
Nes daug kas taip sako tokiose situacijose (yapč mamos ir anytos)... ir apskritai, vaikui jau 6 mėn., o jis tik pieną geria?????? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 03, 10:51)

lotuliukas.gif
aš irgi nustebus liniuotes nagrinėjau, sprendžiau mįslę kuris čia per didelis lotuliukas.gif

Aš jau irgi sulaukiu replikų, kad tooookią didelę maitinu doh.gif Beje, ir pačiai viešose vietose jau kažkaip nepatogu maitinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Unknown member @ 2009 02 02, 13:48)
Niekas nesitikejo (net ir tiesioginiu repliku isgirdau), kad as su savo "maza B dydzio krutine", sverdama vos virs 50 kg, vaika virs metu ismaitinsiu (ir tebemaitinu).

O as su A dydzio blush2.gif doh.gif , ir dabar ne kiek nepadidejusi, bet vaika iki siol maitinu. Ir buna stebuklu biggrin.gif
Atsakyti
Oho, merginos, kiek jums tenka išklausyt iš mamų, anytų ir tetų... Siaubas... doh.gif
Šiuo klausimu galiu pasidžiaugt, kad man labai pasisekė: nei iš mamos, nei iš anytos negirdėjau jokių replikų, kvailų klausimų ar komentarų. ax.gif Kaip tik palaiko ir autoritetu laiko bigsmile.gif

Na, bet kita vertus, aš arši bigsmile.gif , jeigu būtų kokia panaši situacija, kaip kad jūs čia pasakojat, tai net sakinio pabaigt neleisčiau. mirksiukas.gif Turbūt ir paskaitą šia tema atskaityčiau, profilaktikai lotuliukas.gif
Atsakyti
labai gerai Markuniene pasakius savo vienam is straipsniu apie ta " nieko neatsitiko". Mazdaug cia tas pats kas rukyt ir dziaugtis kad nesusirgai plauciu veziu smile.gif
va mano teta irgi gyresi kad pieno neturejo ir nuo puses metu vaikas valge VISKA ka ir suauge ...na gal ji jau pamirso, gal ten taip ir nebuvo, bet tas jos NIEKO NEATSITIKO tai ka as zinau...vaiksto ta mano pussesere perkarus visa, isbalus, pastoviai skundziasi skrandziu..aisku, nieko cia tokio, juk gyva, vaiksto, sneka doh.gif mano anyta gyresi kaip ji pieniskas sriubytes anukui nuo puses metuku virdavo - ir nieko. Na tam vaikui dabar 10 metu, lyg ir nieko...auga sveikas. Na vaikystej tai jis labai daug sirgo, bet kas dabar supaisys nuo ko....
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2009 02 03, 14:00)
labai gerai Markuniene pasakius savo vienam is straipsniu apie ta " nieko neatsitiko". Mazdaug cia tas pats kas rukyt ir dziaugtis kad nesusirgai plauciu veziu smile.gif
va mano teta irgi gyresi kad pieno neturejo ir nuo puses metu vaikas valge VISKA ka ir suauge ...na gal ji jau pamirso, gal ten taip ir nebuvo, bet tas jos NIEKO NEATSITIKO tai ka as zinau...vaiksto ta mano pussesere perkarus visa, isbalus, pastoviai skundziasi skrandziu..aisku, nieko cia tokio, juk gyva, vaiksto, sneka  doh.gif mano anyta gyresi kaip ji pieniskas sriubytes anukui nuo puses metuku virdavo - ir nieko. Na tam vaikui dabar 10 metu, lyg ir nieko...auga sveikas. Na vaikystej tai jis labai daug sirgo, bet kas dabar supaisys nuo ko....

pritariu drinks_cheers.gif ...dėl nieko neatsitiko lotuliukas.gif ...
Atsakyti
o as pasiguosiu, kad mano mama grasina anuke pavaisinti normaliu maistu
tipo jau didele [3 men.] ir vien mp neuztenka

tai dabar bijosiu palikti daboti vaika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2009 02 03, 12:39)
Aš jau irgi sulaukiu replikų, kad tooookią didelę maitinu  doh.gif Beje, ir pačiai viešose vietose jau kažkaip nepatogu maitinti  doh.gif

Mano irgi "didelis", bet jei dabar reikėtų viešoj vietoj pamaitinti, tai man dzin kažkaip, ką kiti šiuo klausimu galvoja rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pjaf @ 2009 02 03, 17:35)

Šakės blink.gif Mano gal ir neišdrįstų (dabar jau pakalba, kad "vaikui reikia normalaus maisto" (ne vaikiškų košių ir ne mp), tipo, juokais), bet kartais irgi visokių abejonių kyla... nors palieku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juna08: 03 vasario 2009 - 17:46
QUOTE(Pjaf @ 2009 02 03, 17:35)

gaila, kad taip prasilenkia požiūriai.....aš tai pvz. labai griežtai pasakau kas ir kaip...ir žiūriu mama lanksti, jau pritaria man....nors pradžioj irgi abejonių buvo ar užtenka mp ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Juna08 @ 2009 02 03, 17:45)
Mano irgi "didelis", bet jei dabar reikėtų viešoj vietoj pamaitinti, tai man dzin kažkaip, ką kiti šiuo klausimu galvoja  rolleyes.gif

ar didelė ar maža....jei l.reiktų, tai ir maitinčiau....nemanau, kad kažkokia gėda turėtų būti...gal atvirkščiai...pasididžiavimas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 03 vasario 2009 - 17:58