Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(prieblanda @ 2009 02 05, 15:24)
šiuo metų laiku dar drėkinantis iš rožinės serijos tiks, bet paskui bus per riebus. tada geriau bus Margaritos gaivinamasis kremas-gelis smile.gif

o as si krema sekmingai naudojau rugpjuti ir nebuvo jis man per riebus ax.gif kaip tik atvesus orams nusipirkau dar ir ta riebesni skirta odai su issipletusiais kapiliarais. nors siaip mano oda prie riebesniu, bet matyt nera laaabai riebi. dabar tai netgi pasausejus yra- drekinamojo neuztenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 02 05, 15:24)
šiuo metų laiku dar drėkinantis iš rožinės serijos tiks, bet paskui bus per riebus. tada geriau bus Margaritos gaivinamasis kremas-gelis smile.gif

Apie Margaritos gaivinamaji krema-geli net nežinojau blush2.gif

Ačiu už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 02 05, 16:08)
o as si krema sekmingai naudojau rugpjuti ir nebuvo jis man per riebus ax.gif  kaip tik atvesus orams nusipirkau dar ir ta riebesni skirta odai su issipletusiais kapiliarais. nors siaip mano oda prie riebesniu, bet matyt nera laaabai riebi. dabar tai netgi pasausejus yra- drekinamojo neuztenka ax.gif

aga, tas drekinantis kremas is rozines serijos tikrai nera per riebus ziema, sakyciau per lengvas, ir net nori skura (misri manoji, beje) kartais traukt kazko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 05 vasario 2009 - 20:25
vakar bandziau tonika is naujosios serijos problematiskai odai, tai man grauze oda, na, bet dar bandysiu, grozis reikalauja auku biggrin.gif Jei labai netiks -keliaus i siuksline rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 27, 19:08)
Man Rasos emulsinis šveitiklis su apelsinų pluoštų labai patinka, toks švelnus ir kvepia wub.gif

Pritatiu. Baigiu jau savaji - vel pirksiu. Ir agurkinis sveitiklis is Margaritos serijos labai patiko, bus kartojamas blush2.gif
Atsakyti
Rasos naujos serijos reklamos lakstinukas "Panelėj" thumbup.gif ne tiek mėginukai įdomūs, kiek pati reklama
Atsakyti
O jeigu pas mane yra issipletusiu kapiliaru ant veido,ar as galiu naudoti naujaja Rasos linija su rugstimis? g.gif
Atsakyti
Prašiau šiandien mėginukų Akropolio Droge, sakė, kad nebeturi jau. Taip norėjau pabandyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte99 @ 2009 02 07, 22:43)
O jeigu pas mane yra issipletusiu kapiliaru ant veido,ar as galiu naudoti naujaja Rasos linija su rugstimis? g.gif

kiek pamenu, tia priklauso nuo odos kaip ji reaguoja ir kas kreme sudėta. vienžo kelias eksperimentinis...
Atsakyti
Gal ir kvailai paklausiu bet vis tiek - ar nescioms galima su tom rugstim kosmetikos? Nes noreciau isigyti prausikli ir dvejoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte85 @ 2009 02 08, 12:16)
Gal ir kvailai paklausiu bet vis tiek - ar nescioms galima su tom rugstim kosmetikos? Nes noreciau isigyti prausikli ir dvejoju ax.gif

tikrai žinau, kad nėščiom negalima produkcijos su retinoliu. šiaip rūgštys veikia tik viršutinį negyvą odos sluoksnį ir į gyvą dermą neprasiskverbia, tai manyčiau, kad galima. aš bent jau pati naudočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2009 02 06, 23:11)
vakar bandziau tonika is naujosios serijos problematiskai odai, tai man grauze oda, na, bet dar bandysiu, grozis reikalauja auku  biggrin.gif Jei labai netiks -keliaus i siuksline rolleyes.gif

aš taip pat naudoju tik visą komplektą įsigijau prausiklis tai tikrai thumbup.gif o vat tas tonikas ir kremas tai biškį veidelį graužia,bet už tad spuogai nekyla ir inkštirai netokie matomi... thumbup.gif ai dar reiktų paminėti kad nosies odelė truputį sluoksniuotis pradėjo ta prasme luptis,tai nežinau ar čia rūgštis nugraužė ar kas? biggrin.gif dar turiu tą kremą - gelį "Margaritos" tai kartais pasitepu kai oda labai graužia ax.gif na aš džiaugiuosi šiais produktais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird77777: 08 vasario 2009 - 18:11