Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Tikrai jokio pasibaisejimo mirksiukas.gif, greičiau nuostaba, kurią netinkamai išreiškiau smile.gif lietuvišką kosmetiką labai patinka ir ją su malonumu naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 02 03, 15:32)

Becky, 03 Vas 2009 - 15:32, parašė:

Becky, 03 Vas 2009 - 15:32, parašė:

Tikrai jokio pasibaisejimo  mirksiukas.gif, greičiau nuostaba, kurią netinkamai išreiškiau smile.gif lietuvišką kosmetiką labai patinka ir ją su malonumu naudoju  4u.gif

Tikrai jokio pasibaisejimo  mirksiukas.gif, greičiau nuostaba, kurią netinkamai išreiškiau smile.gif lietuvišką kosmetiką labai patinka ir ją su malonumu naudoju  4u.gif

Dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 01 31, 15:06)

Reklamiste, 31 Sau 2009 - 15:06, parašė:

Reklamiste, 31 Sau 2009 - 15:06, parašė:

Kaip sako rusai: na vkus i cvet - tovariščia net biggrin.gif ... su kvapais neįtiksi: vienap kvepia, o kitam - smirda....

Kaip sako rusai: na vkus i cvet - tovariščia net biggrin.gif ... su kvapais neįtiksi: vienap kvepia, o kitam - smirda....

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Kvapą galiu iškęst, svarbu, kad šveitiklis geras irnesakyk.gif biggrin.gif

QUOTE(mylimuke @ 2009 02 01, 00:40)

mylimuke, 01 Vas 2009 - 00:40, parašė:

mylimuke, 01 Vas 2009 - 00:40, parašė:

Tiesą sakant, ir man prastokai valo, ypač tušą  doh.gif  Bet kokia švelni oda po jo būna  wub.gif

Tiesą sakant, ir man prastokai valo, ypač tušą  doh.gif  Bet kokia švelni oda po jo būna  wub.gif

Iš bandytų pienelių makiažui valyt, man Margaritos pienelis tą padaro bene geriausiai smile.gif Dar pliusas- kad neriebina mano ir taip riebokos odos, na ir aišku kaina biggrin.gif

Atsakyti
Sveiki, norėjau paklausti, ar man verta būtų pirkti seriją probleminei odai, jeigu mano oda visai nespuoguota, bet labai riebaluojasi T zona? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2009 02 04, 22:24)

pat, 04 Vas 2009 - 22:24, parašė:

pat, 04 Vas 2009 - 22:24, parašė:

Sveiki, norėjau paklausti, ar man verta būtų pirkti seriją probleminei odai, jeigu mano oda visai nespuoguota, bet labai riebaluojasi T zona?  cool.gif

Sveiki, norėjau paklausti, ar man verta būtų pirkti seriją probleminei odai, jeigu mano oda visai nespuoguota, bet labai riebaluojasi T zona?  cool.gif

Kremas – gelis, 50ml
su 1% BHA ir siera

Specialiai probleminei odai sukurtas kremas – gelis su aktyviaisiais priedais neužkemša porų ir gerina odos būklę. Siera slopina riebalinių liaukų veiklą, mažina odos blizgesį. Salicilo rūgštis (BHA) veikia antibakteriškai ir priešuždegimiškai, neleidžia atsirasti spuogams. Gelyje esanti hialurono rūgštis drėkina odą , lygina odos paviršių. Naudojant ilgesnį laiką mažėja odos spuoguotumas, nyksta inkštirai. Tinka mišriai, riebiai probleminei odai.Patikrinta dermatologų.
Nenaudoti vaikams iki 3 metų amžiaus.

Valomasis prausiklis, 150ml
su BHA ir siera

Giliai valantis prausiklis su salicilo (BHA) rūgštimi šalina riebalų perteklių, valo inkštirus ir neleidžia formuotis spuogams. Siera ir vaistažolių (guveinių, varnalėšų, rėžiukų, gebenių, citrinų, šalavijų ir putoklių) ekstraktai slopina riebalinių liaukų veiklą, neleidžia atsirasti blizgesiui. Prausiklis padeda atkurti odos mikroflorą, veikia priešuždegimiškai ir drėkina odą. Švelnios putojančios medžiagos nesausina ir nepažeidžia odos apsauginio sluoksnio. Tinka mišriai, riebiai probleminei odai.

Valomasis tonikas, 150ml
su AHA ir siera

Giliai valantis tonikas su salicilo (BHA) ir glikolio (AHA) rūgštimis šalina riebalų perteklių, valo inkštirus, lygina, glotnina odą ir sutraukia poras. Siera ir vaistažolių (guveinių, varnalėšų, rėžiukų, gebenių, citrinų, šalavijų ir putoklių) ekstraktai slopina riebalinių liaukų veiklą, neleidžia atsirasti blizgesiui. Tonikas puikiai drėkina ir veikia priešuždegimiškai. Tinka mišriai, riebiai probleminei odai.

Mano nuomuone, turetu tikt, bet gal butu per stiprus, gal nusausint oda g.gif
Atsakyti
Ačiū labai, irgi bijau, kad gali nusausinti, bet bandysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2009 02 04, 21:29)

pat, 04 Vas 2009 - 21:29, parašė:

Ačiū labai, irgi bijau, kad gali nusausinti, bet bandysiu  4u.gif

tai gal bandyt pradek nuo kokio vieno produkto, pvz. kremo- o jei tas tiks, po biski nusipirksi ir kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2009 02 04, 21:29)

Man regis del blizgejimo tai tikrai per stiprus produktas,geriau koks Margaritos kremas gelis.Kam tau rugstis ir kiti dirgikliai,jei nera rimtos problemos?
Atsakyti
mes vakar su MB apsipirkom Rasos produkcijos, as kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais, o jis ta nauja kremuka probleminei odai, maniškis man kol kas patinka, tik žiurėsim ar tuos kapiliarus pagydis truputėli doh.gif
Atsakyti
Kas badnet drekinanti krema jautriai odai? Galvoju nusipirkti, bet mano oda mišri, reikia drekinančio neriebaus kremuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 02 05, 14:56)

Becky, 05 Vas 2009 - 14:56, parašė:

Becky, 05 Vas 2009 - 14:56, parašė:

Kas badnet drekinanti krema jautriai odai? Galvoju nusipirkti, bet mano oda mišri, reikia drekinančio neriebaus kremuko  4u.gif

Kas badnet drekinanti krema jautriai odai? Galvoju nusipirkti, bet mano oda mišri, reikia drekinančio neriebaus kremuko  4u.gif

turetu tikt, jis tikrai nera riebus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 02 05, 13:51)

Magas, 05 Vas 2009 - 13:51, parašė:

Magas, 05 Vas 2009 - 13:51, parašė:

mes vakar su MB apsipirkom Rasos produkcijos, as kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais, o jis ta nauja kremuka probleminei odai, maniškis man kol kas patinka, tik žiurėsim ar tuos kapiliarus pagydis truputėli  doh.gif

mes vakar su MB apsipirkom Rasos produkcijos, as kremą odai su išsiplėtusiais kapiliarais, o jis ta nauja kremuka probleminei odai, maniškis man kol kas patinka, tik žiurėsim ar tuos kapiliarus pagydis truputėli  doh.gif

kad ir kaip gražiai visi aprašymai beskambėtų, aš manau, kad kremai negali pagydyt kapiliarų. oda kaip raudo taip ir raus, gal tik įraudimas gali būti menkesnis. bet tai viskas, ko galima tikėtis. kapiliarus rimčiau tvarko tik lazeriai g.gif

QUOTE(Becky @ 2009 02 05, 13:56)

Becky, 05 Vas 2009 - 13:56, parašė:

Becky, 05 Vas 2009 - 13:56, parašė:

šiuo metų laiku dar drėkinantis iš rožinės serijos tiks, bet paskui bus per riebus. tada geriau bus Margaritos gaivinamasis kremas-gelis smile.gif
Atsakyti