o man rasos šveitiklis taip pat labai patiko švelnus ir kvapas neerzinantis turėjau margaritos pienelį tai nepatiko prastai valė ir šiaip nemalonus taip pat naudojau margaritos maitinamąjį kremą, na toks negaliu sakyt nei, kad blogas nei kad geras
o vat toniką 2 kartus per dieną man jau per daug naudot - šįryt jau valiausi švelnesniu
Šiandien ryte po prausiklio nusivaliau tuo toniku - tai veidas buvo raudonas raudonas , nors mano oda apskritai nėra linkusi rausti, vietomis net perštėjo, tai nuploviau toniką vandeniu, užsipurškiau terminio vandens ir tas raudonumas po truputį praėjo...
Šiandien ryte po prausiklio nusivaliau tuo toniku - tai veidas buvo raudonas raudonas , nors mano oda apskritai nėra linkusi rausti, vietomis net perštėjo, tai nuploviau toniką vandeniu, užsipurškiau terminio vandens ir tas raudonumas po truputį praėjo...
Su toniku man lygiai tas pats.Gelis nuo spuogu labai patogioje dezuteje,nes iseina isspausti butent tiek ,kiek reikia.Po kremo labai svelni oda,prausiklis irgi patiko.Tik tas tonikas nelabai man
tai tonikas su rūgštim ir siera - natūralu, kad jautriai reaguoja oda. man atrodo, kad kasdienai šis tonikas nėra pati geriausia išeitis, bet su pertraukom - labai geras daiktas
turėjau margaritos pienelį tai nepatiko prastai valė ir šiaip nemalonus taip pat naudojau margaritos maitinamąjį kremą, na toks negaliu sakyt nei, kad blogas nei kad geras