Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(olga_klp @ 2009 01 30, 15:46)
man asmeniskai taip ir yra smile.gif gal del to kad neleidziu spuogui augti biggrin.gif tepu,kai tik pamatau, kad nori islisti  tongue.gif

Nu man tai vistiek išlenda, nori ar nenori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 01 31, 00:43)
Šitas šveitiklis man irgi patinka, būtent dėl to, kad švelnus, bet jau kvapas kokio bjaurumo doh.gif Kol šveičiu, stengiuos nekvėpuot lotuliukas.gif

Man šitas šveitiklis viena iš mėgstamiausių priemonių. Bet man jis kvepia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermion@ @ 2009 01 31, 10:38)
Man šitas šveitiklis viena iš mėgstamiausių priemonių. Bet man jis kvepia  unsure.gif

Man irgi kvapas jo labai malonus, švelnus. Ir pats šveitiklis geras.
Atsakyti
droge tikrai nemazos nuolaidos visai BIOK produkcijai, isskyrus naujaja linija biggrin.gif
Atsakyti
o man rasos šveitiklis taip pat labai patiko wub.gif švelnus ir kvapas neerzinantis thumbup.gif
turėjau margaritos pienelį tai nepatiko schmoll.gif prastai valė ir šiaip nemalonus verysad.gif taip pat naudojau margaritos maitinamąjį kremą, na toks g.gif negaliu sakyt nei, kad blogas nei kad geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 01 31, 00:43)
Šitas šveitiklis man irgi patinka, būtent dėl to, kad švelnus, bet jau kvapas kokio bjaurumo doh.gif Kol šveičiu, stengiuos nekvėpuot lotuliukas.gif

Kaip sako rusai: na vkus i cvet - tovariščia net biggrin.gif ... su kvapais neįtiksi: vienap kvepia, o kitam - smirda....
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 30, 13:07)
o vat toniką 2 kartus per dieną man jau per daug naudot - šįryt jau valiausi švelnesniu unsure.gif

Šiandien ryte po prausiklio nusivaliau tuo toniku - tai veidas buvo raudonas raudonas blink.gif , nors mano oda apskritai nėra linkusi rausti, vietomis net perštėjo, tai nuploviau toniką vandeniu, užsipurškiau terminio vandens ir tas raudonumas po truputį praėjo...
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 01 31, 17:20)
Šiandien ryte po prausiklio nusivaliau tuo toniku - tai veidas buvo raudonas raudonas  blink.gif , nors mano oda apskritai nėra linkusi rausti, vietomis net perštėjo, tai nuploviau toniką vandeniu, užsipurškiau terminio vandens ir tas raudonumas po truputį praėjo...

Su toniku man lygiai tas pats.Gelis nuo spuogu labai patogioje dezuteje,nes iseina isspausti butent tiek ,kiek reikia.Po kremo labai svelni oda,prausiklis irgi patiko.Tik tas tonikas nelabai man g.gif
Atsakyti
tai tonikas su rūgštim ir siera - natūralu, kad jautriai reaguoja oda. man atrodo, kad kasdienai šis tonikas nėra pati geriausia išeitis, bet su pertraukom - labai geras daiktas smile.gif
Atsakyti
o tai gal tas tonikas toks labiau vietiskai ant pabertu vietu dezinfekavimui skirtas g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 01 31, 14:34)
turėjau margaritos pienelį tai nepatiko  schmoll.gif  prastai valė ir šiaip nemalonus  verysad.gif  taip pat naudojau margaritos maitinamąjį kremą, na toks  g.gif  negaliu sakyt nei, kad blogas nei kad geras  mirksiukas.gif

Tiesą sakant, ir man prastokai valo, ypač tušą doh.gif Bet kokia švelni oda po jo būna wub.gif
Atsakyti
IKI dabar perkant viena Margaritos krema rankom su saltalankiais, kitas nemokamai! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti