Na va, nebeėjau trečią kartą tų mėginių , nusipirkau visą liniją problemiškai odai - žiūrėsim, pagelbės ką nors ne
na, panaudojau as ta krema-geli jau savaite.. nzn..atrodo, kad dar daugiau spuogu atsirado, ir tokiu is giliau besikelianciu. bijau toliau naudot ar cia turi taip but? gal ta rugstis iskelia juos?
man anksciau lygiai tas pats nuo Biodermos Akn buvo, tai taip ir nesunaudojau..
man anksciau lygiai tas pats nuo Biodermos Akn buvo, tai taip ir nesunaudojau..
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 29, 23:48)
Nusipirkau šiandien rasos kremą jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais Dar mamai parekomendavau, nes pas ją ta pati problema
ir kaip atsiliepimai? aš irgi gundausi jį pirkti? jis labaiau dienai ar nakciai tinka
beja droge lygtais akcijos "rasos" produkcijai, ar neklystu?
QUOTE(Magas @ 2009 01 30, 10:38)
ir kaip atsiliepimai? aš irgi gundausi jį pirkti? jis labaiau dienai ar nakciai tinka
Dar neišbandžiau, reikia pribaigt savo senąjį kremą Nežinau apie akcijas Pirkau Eurokos. bet reiks užsukt, gal dar ką prigriebsiu O iki kada akcija?
QUOTE(Magas @ 2009 01 30, 10:38)
as ta krema turiu, jis kazkiek sunkesnis uz drekinamaji, bet ziemos laikotarpiu man pukiai tinka ir dienai. siaip tai susigeria labai gerai, nepalieka blizgancio veido. malonus toks nors vistik gal man drekinamasis labiau patinka
visai patiko gelis nuo spuogu,Rasos naujos serijos probleminei odai.
Jeigu tepti tik ant spuogo tai
vakare pasitepi, is ryto spuogo jau nebera!
patiko labiau,nej HImalaya kremas nuo spuogu
Jeigu tepti tik ant spuogo tai
patiko labiau,nej HImalaya kremas nuo spuogu
aš su geliu nuo spuogų lyg baigiu susitvarkyt savo nusispuogijusią dekoltė
o vat toniką 2 kartus per dieną man jau per daug naudot - šįryt jau valiausi švelnesniu
o vat toniką 2 kartus per dieną man jau per daug naudot - šįryt jau valiausi švelnesniu
Apie akcijas galima suzinoti cia: http://www.biok.lt/page.php?id=523
QUOTE(olga_klp @ 2009 01 30, 12:01)
Ak, nejaugi? stebuklas būtų
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 30, 15:40)
Ak, nejaugi? stebuklas būtų
man asmeniskai taip ir yra gal del to kad neleidziu spuogui augti tepu,kai tik pamatau, kad nori islisti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 22, 21:52)
Beje, pagiriamasis žodis margaritos pieneliui su kviečių daigais
Mano mylimiausias
QUOTE(nep @ 2009 01 23, 20:17)
Gal kas bande Margaritos plauku laka, galetu parasyt atsiliepimus
Mano mama naudoja, jai patinka, sakė pirks antrą kartą
QUOTE(Manija69 @ 2009 01 27, 17:08)
Man Rasos emulsinis šveitiklis su apelsinų pluoštų labai patinka, toks švelnus ir kvepia
Šitas šveitiklis man irgi patinka, būtent dėl to, kad švelnus, bet jau kvapas kokio bjaurumo Kol šveičiu, stengiuos nekvėpuot