Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Na va, nebeėjau trečią kartą tų mėginių doh.gif , nusipirkau visą liniją problemiškai odai - žiūrėsim, pagelbės ką nors ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 29 sausio 2009 - 19:55
na, panaudojau as ta krema-geli jau savaite.. nzn..atrodo, kad dar daugiau spuogu atsirado, ir tokiu is giliau besikelianciu. bijau toliau naudot blink.gif ar cia turi taip but? gal ta rugstis iskelia juos?

man anksciau lygiai tas pats nuo Biodermos Akn buvo, tai taip ir nesunaudojau.. doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien rasos kremą jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais ax.gif Dar mamai parekomendavau, nes pas ją ta pati problema g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 29, 23:48)
Nusipirkau šiandien rasos kremą jautriai odai su išsiplėtusiais kapiliarais  ax.gif  Dar mamai parekomendavau, nes pas ją ta pati problema  g.gif

ir kaip atsiliepimai? aš irgi gundausi jį pirkti? jis labaiau dienai ar nakciai tinka

beja droge lygtais akcijos "rasos" produkcijai, ar neklystu?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 01 30, 10:38)
ir kaip atsiliepimai? aš irgi gundausi jį pirkti? jis labaiau dienai ar nakciai tinka

Dar neišbandžiau, reikia pribaigt savo senąjį kremą blush2.gif Nežinau apie akcijas unsure.gif Pirkau Eurokos. bet reiks užsukt, gal dar ką prigriebsiu thumbup.gif O iki kada akcija?
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 01 30, 10:38)

as ta krema turiu, jis kazkiek sunkesnis uz drekinamaji, bet ziemos laikotarpiu man pukiai tinka ir dienai. siaip tai susigeria labai gerai, nepalieka blizgancio veido. malonus toks rolleyes.gif nors vistik gal man drekinamasis labiau patinka g.gif
Atsakyti
visai patiko gelis nuo spuogu,Rasos naujos serijos probleminei odai.
Jeigu tepti tik ant spuogo tai thumbup.gif
vakare pasitepi, is ryto spuogo jau nebera! thumbup.gif
patiko labiau,nej HImalaya kremas nuo spuogu
Atsakyti
aš su geliu nuo spuogų lyg baigiu susitvarkyt savo nusispuogijusią dekoltė rolleyes.gif
o vat toniką 2 kartus per dieną man jau per daug naudot - šįryt jau valiausi švelnesniu unsure.gif
Atsakyti
Apie akcijas galima suzinoti cia: http://www.biok.lt/page.php?id=523
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2009 01 30, 12:01)
vakare pasitepi, is ryto spuogo jau nebera!  thumbup.gif

Ak, nejaugi? g.gif stebuklas būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 30, 15:40)
Ak, nejaugi? g.gif  stebuklas būtų  bigsmile.gif

man asmeniskai taip ir yra smile.gif gal del to kad neleidziu spuogui augti biggrin.gif tepu,kai tik pamatau, kad nori islisti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 22, 21:52)
Beje, pagiriamasis žodis margaritos pieneliui su kviečių daigais  wub.gif

Mano mylimiausias ax.gif

QUOTE(nep @ 2009 01 23, 20:17)
Gal kas bande Margaritos plauku laka, galetu parasyt atsiliepimus

Mano mama naudoja, jai patinka, sakė pirks antrą kartą smile.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 01 27, 17:08)
Man Rasos emulsinis šveitiklis su apelsinų pluoštų labai patinka, toks švelnus ir kvepia wub.gif

Šitas šveitiklis man irgi patinka, būtent dėl to, kad švelnus, bet jau kvapas kokio bjaurumo doh.gif Kol šveičiu, stengiuos nekvėpuot lotuliukas.gif
Atsakyti