Baikit bartis. Prieblanda paprase nuorodos ne del tyrimu, o del citatos is tam tikro bulvarinio leidinio apie parabenu zala. Ir as jai is dalies pritariu. Patikekit, tikrai nusibodo demagogijos sia tema. Ypatingai visokiu naujai i rinka ateinanciu a la naturalios kosmetikos gamintoju gasdinimai. Kai kas isivaziduoja, kad perskaicius kulinarijos knyga, galima imtis kosmetikos gamybos, deja, taip tikrai nera. Ir zmones, kurie ta darba dirba, skaito daug ir tikrai rimtu tyrimu, straipsniu analiziu, rekomendaciju. Nejau Jus manote, kad kazkas linkes Jus tycia nuodyti, sukelineti Jums vezi, kenkti Jusu embrionams??? Viskas yra apskaiciuota, numatuota ir retas gamintojas imasi rizikos isleisti produkta, kuris kazkam gali pakenkti (apie individualu netoleravima cia nesneku, sneku apie "masinio naikinimo ginkla", kaip issireiske Prieblanda). Be to, matau, kad vis dar daug kas painioja savokas konservantas ir parabenas.
QUOTE(gelyte111 @ 2009 04 22, 10:42)
Alergijas sukelia sintetines medziagos produktuose. O jos dedamos i produktus tik tam kad prailginti gaminio galiojima laika. Parabenai ypac pavojingi dariniai.Jei tik siek tiek jautresne oda tai be abejo jie sukels alergija.
Netiesa. Sintetines medžiagos sukelia alergija reciau nei naturalios. Kuo mažiau naturalių ekstraktų, tuo didesnė tikimybe, kad produktas niekam nesukels alergijos. Sintetinės medžiagos atlieka labai daug funkcijų, o ne tik prailgina gaminio galiojimo laiką. Ji prailgina konservantai. Biok produktose, kaip man atrodo, yra pakankamai nebloga pusiausvyra tarp naturalių medžiaugų ir sintetinių priedų. Vakar nusipirkau Rasos drekinamaji tonika su alavijų ekstraktu. Parabenų jame nera. Stangrinamajam kūno kreme irgi parabenų nerasta.
QUOTE(Becky @ 2009 04 22, 12:05)
Netiesa. Sintetines medžiagos sukelia alergija reciau nei naturalios. Kuo mažiau naturalių ekstraktų, tuo didesnė tikimybe, kad produktas niekam nesukels alergijos. Sintetinės medžiagos atlieka labai daug funkcijų, o ne tik prailgina gaminio galiojimo laiką. Ji prailgina konservantai. Biok produktose, kaip man atrodo, yra pakankamai nebloga pusiausvyra tarp naturalių medžiaugų ir sintetinių priedų. Vakar nusipirkau Rasos drekinamaji tonika su alavijų ekstraktu. Parabenų jame nera. Stangrinamajam kūno kreme irgi parabenų nerasta.
idomu kaip tie parabenai zymimi sudetyje? reiks man apziuret savo visas priemones.nors as taip pat jau daug ka renkuosi lietuviska,tikedama,kad maziau jame visokio slamsto
QUOTE(mocha @ 2009 04 22, 01:20)
Šiandien nusipirkau agurkinį kremą-gelį. Pažįstamų pora naudoja,tai giria.O kaip jums? Kas naudojate,kokie atsiliepimai?
su kosmetologe kalbėjo apie gelinius kremus tai sakė, kad tokie dalykai skirti riebiai ar linkusiai į riebumą odai. turiu ir aš šitą kremą. Naudoju jį kas antrą dieną, pamainomis su Margaritos drėkinamuoju kremu
QUOTE(mocha @ 2009 04 22, 01:20)
Šiandien nusipirkau agurkinį kremą-gelį. Pažįstamų pora naudoja,tai giria.O kaip jums? Kas naudojate,kokie atsiliepimai?
Iš pradziu labai patiko, gerai drekino, bet po poros savaiciu oda papilkejo, užsikimso poros
QUOTE(wenita @ 2009 04 22, 11:07)
idomu kaip tie parabenai zymimi sudetyje? reiks man apziuret savo visas priemones.nors as taip pat jau daug ka renkuosi lietuviska,tikedama,kad maziau jame visokio slamsto
Parabenai ir zymimi kaip parabenai, ta prasme, gali tik priesdelis skirtis "methyl-", "ethyl-", "propyl-", "butyl-" ir t.t.
QUOTE(krize @ 2009 04 22, 10:54)
Prieblanda paprase nuorodos ne del tyrimu, o del citatos is tam tikro bulvarinio leidinio apie parabenu zala. Ir as jai is dalies pritariu. Patikekit, tikrai nusibodo demagogijos sia tema.
Nejau Jus manote, kad kazkas linkes Jus tycia nuodyti, sukelineti Jums vezi, kenkti Jusu embrionams??? Viskas yra apskaiciuota, numatuota
Nejau Jus manote, kad kazkas linkes Jus tycia nuodyti, sukelineti Jums vezi, kenkti Jusu embrionams??? Viskas yra apskaiciuota, numatuota
įdomu tada ir man, kuris bulvarinis leidinys publikuoja tokius teiginius, aš irgi prašau nuorodos Nes visokie a la Cosmopolitan, kiek tenka jų vartyti kirpyklos hole, pilni sintetinių produktų reklamų ir dar nemačiau, kad skelbtų info apie parabenus, silikonus ir t.t.
man irgi nusibodo demagogijos šia tema: higienos normos, nekenkia ir pan. O kaip su BIOK planais po 1,5 metų išleisti visiškai natūralią liniją, jei esamos tokios geros? Kuo ji bus geresnė? Kam viską keisti, jei higienos normos leidžia sintetinius konservantus, kitus ingredientus ir jie yra geri? Ar Biok taip pat bus pseudo natūralios produkcijos gamintoja, muilinanti klientams akis?
krize, neskubėkit su tokiais teiginias, nes esu tikra, kad ne kaip paprasti virėjai ir knygas, ir straipsnius skaitysit, ir natūraliomis konservavimo priemonėmis domėsitės ir tikrai nebus malonu prisiminus dabartinius savo pačios teiginius, kad viskas yra tik demagogija
ne, aš manau, kad yra nustatyti aiškūs planai, kiek turi būti padidinta apyvarta ir skaičiuojama, kaip išsisukti pigiau, bet ir su nebloga pelno marža. Tai ir yra pradžių pradžia, įvilkta į reklaminius teiginius apie lietuvišką - artimą, specialia lietuvių odoms pritaikytą produktą
QUOTE(Becky @ 2009 04 22, 11:05)
Kuo mažiau naturalių ekstraktų, tuo didesnė tikimybe, kad produktas niekam nesukels alergijos.
Biok produktose, kaip man atrodo, yra pakankamai nebloga pusiausvyra tarp naturalių medžiaugų ir sintetinių priedų.
Biok produktose, kaip man atrodo, yra pakankamai nebloga pusiausvyra tarp naturalių medžiaugų ir sintetinių priedų.
dar vienas mitas
iš ko sprendi?
QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 10:18)
mane tyrė net atskirai neprašyti. Buvo užduotas klausimas, ar naudoju kosmetiką, įvairias priežiūros priemones? Tai žinoma, kas jų nenaudoja Ir dėjo du mėginius - sintetinių kvapų ir parabenų mišinius. Atkreipk dėmesį - mišinius, nes mišiniai ir įeina į kosmetikos priemones, o ne kažkuris vienas
tokį parabenų mišinį teko matyti ir UK tinklapyje pirkti atskirai, kaip kosmetikos priemones konservuojančios medžiagos
jei tavęs neberia nuo kiekvieno kremo indelio, tai gal problema yra ne parabenuose, o kažkur kitur? Jei esi tikra, kad ne parabenuose, tai ieškok kosmetikos be parabenų
tokį parabenų mišinį teko matyti ir UK tinklapyje pirkti atskirai, kaip kosmetikos priemones konservuojančios medžiagos
jei tavęs neberia nuo kiekvieno kremo indelio, tai gal problema yra ne parabenuose, o kažkur kitur? Jei esi tikra, kad ne parabenuose, tai ieškok kosmetikos be parabenų
Atsiprašau už OFF TOPIC Manęs nuo kremų , sakyčiau, gal nelabai beria. Nes renkuosi galų gale juos atsargiai, neperku kokių iš Nivea ar Loreal , kur vien chemija
Bet jau 8 metai visiškai negaliu naudoti jokių lūpų dažų ir blizgių Absoliuti alergija jiems Net iki žaizdelių. Tai va, kai bandžiau ieškoti išeities prieš keletą metų, supratau iš alergologės, kad niekuo man padėti negali, nes konkretaus alergeno surasti jie neturi galimybės Ir nuo kitos dekoratyvinės kosmetikos būta alerginių reakcijų. Viena iš alergologės versijų - kažkurie parabenai
Užtai ir paklausiau. Gal dabar pažengė jau mokslas į priekį
O šiaip tai tikrai nereikia suabsoliutinti visko Vienam juk bers nuo kažkokio natūralaus komponento, įdėtos vaistažolės, o kitam - nuo įdėto parabeno
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 04 22, 12:11)
su kosmetologe kalbėjo apie gelinius kremus tai sakė, kad tokie dalykai skirti riebiai ar linkusiai į riebumą odai. turiu ir aš šitą kremą. Naudoju jį kas antrą dieną, pamainomis su Margaritos drėkinamuoju kremu
ar šitą Margaritos naudoji? ne per riebus?
aš tai pakaitom naudoju Margaritos gaivinamąjį kremą-gelį, Rasos jautriai odai drėkinantį ir Rasos probleminei odai kremą-gelį. kažkaip oda vieną kartą vieno prašosi, kitą - kito
QUOTE(Ingėnas @ 2009 04 22, 11:31)
Manęs nuo kremų , sakyčiau, gal nelabai beria.
Bet jau 8 metai visiškai negaliu naudoti jokių lūpų dažų ir blizgių Absoliuti alergija jiems
Bet jau 8 metai visiškai negaliu naudoti jokių lūpų dažų ir blizgių Absoliuti alergija jiems
vistik man atrodo, kad čia ne parabenuose esmė Kadangi pačiai nelabai reikėjo ir niekad giliai nesidomėjau, ką konkrečiai deda į dekoratyvinę, bet ten gali būti specifinio gėrio - galbūt dažai.
QUOTE(katutis @ 2009 04 22, 11:27)
įdomu tada ir man, kuris bulvarinis leidinys publikuoja tokius teiginius, aš irgi prašau nuorodos Nes visokie a la Cosmopolitan, kiek tenka jų vartyti kirpyklos hole, pilni sintetinių produktų reklamų ir dar nemačiau, kad skelbtų info apie parabenus, silikonus ir t.t.
man irgi nusibodo demagogijos šia tema: higienos normos, nekenkia ir pan. O kaip su BIOK planais po 1,5 metų išleisti visiškai natūralią liniją, jei esamos tokios geros? Kuo ji bus geresnė? Kam viską keisti, jei higienos normos leidžia sintetinius konservantus, kitus ingredientus ir jie yra geri? Ar Biok taip pat bus pseudo natūralios produkcijos gamintoja, muilinanti klientams akis?
krize, neskubėkit su tokiais teiginias, nes esu tikra, kad ne kaip paprasti virėjai ir knygas, ir straipsnius skaitysit, ir natūraliomis konservavimo priemonėmis domėsitės ir tikrai nebus malonu prisiminus dabartinius savo pačios teiginius, kad viskas yra tik demagogija
ne, aš manau, kad yra nustatyti aiškūs planai, kiek turi būti padidinta apyvarta ir skaičiuojama, kaip išsisukti pigiau, bet ir su nebloga pelno marža. Tai ir yra pradžių pradžia, įvilkta į reklaminius teiginius apie lietuvišką - artimą, specialia lietuvių odoms pritaikytą produktą
dar vienas mitas
iš ko sprendi?
dar vienas mitas
iš ko sprendi?
Tamsta, nezinau kokia problema turite, bet ne pirma karta pastebiu, kad kitu pasakytas mintis interpretuojate taip, kaip Jums patogiau. Gal tiesiog neperskaitote iki galo. O gal turite kitu interesu???
Tikiu, kad per ilgus gyvavimo metus BIOK'as jau susikure imones, kuri nemulkina savo vartotoju, reputacija. Visa tai, ka mes kuriame, yra padiktuota paklausos. O budas, kaip mes tai darome, visada yra pats skaidriausias. Netikite? Atvaziuokite ir isitikinsite.
Beje, higienos normas, ES istatymus ir raglamentus Jus laikote demagogija, o "rimtus" straipsnius "rimtuose" leidiniuose - ne? Idomu...
QUOTE(krize @ 2009 04 22, 11:56)
O gal turite kitu interesu???
Tikiu, kad per ilgus gyvavimo metus BIOK'as jau susikure imones, kuri nemulkina savo vartotoju, reputacija. Visa tai, ka mes kuriame, yra padiktuota paklausos.
Tikiu, kad per ilgus gyvavimo metus BIOK'as jau susikure imones, kuri nemulkina savo vartotoju, reputacija. Visa tai, ka mes kuriame, yra padiktuota paklausos.
taip, tikrai turiu - pasirūpinti savimi kuo sveikiau ir natūraliau
daug kartų buvo minėtas vien Biok manipuliavimo faktas šampūnų pavadinimu "Organic". Atskiri Biok sprendimai vistik verčia netikėti įmonės sąžiningumu.
būtent tai ir norėjau išgirsti Bus įdomu pamatyti BIOK natūralių produktų reklamą ir komentarus, kaip Biok buvo priversti imtis šios "pseudo" veiklos, dėti į kremus prasčiau susigeriančius natūralius aliejus ir pan. - remiuosi krizes komentarais bei Biok puslapyje skelbiamais atsakymais į klausimus