na, isbuvau visa diena pasitepus su thai lazdele,man patiko rezultatas
QUOTE(wenita @ 2009 04 19, 22:56)
na, isbuvau visa diena pasitepus su thai lazdele,man patiko rezultatas
Įdomu, koks rezultatas būtų po karštos vasaros dienos
QUOTE(Sophi @ 2009 04 19, 23:34)
Įdomu, koks rezultatas būtų po karštos vasaros dienos
na,manau kai labai karsta butu,gal ir nelabai sulaikytu kvapa,na bet buna kad ir kiti dezodorantai nesulaiko,kai dideli karsciai.as galvoju bent jau namie juo tepsiu,o kai kur eisiu,tai nivea rutulini naudosiu,nes gal biski ir baisu rizikuoti
o as dar to Thay nebandzius, gal ir reikia susigundyt.
Gal kuri kur uzmatet ARAS priemoniu vyrams? Na, niekur nerandu as ju pirkti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 04 19, 21:59)
siandien maximoj uzmaciau labai puiku kelionini margaritos rinkinuka tikrai nusipirksiu, nors turiu didesnius gaminiu variantus, sampunus ir duso zeles, bet kelionese tikrai pravers, nu tikrai super, o as maniau kad margarita jau negamina mini rinkinuku, ir nebrangiai dar, nepilnai 10 lt, vienu zodziu likau suzaveta :wub o rinkinukyje yra margarita sampunas, kiausininis arba dilgeliu, duso zele su alavijais arba pienu ir medum, universalusis kremas su saltalankiais, dantu sepetelis ir mini colgate sensitive dantu pasta, duso zele ir sampuno yra po 55 ml, kremo nepaziurejau kiek, bet manau kokie 30 ml, dantu pastos gal kokiem net 10 isiplovimu taupiai naudojant viskas sudeta i patogia kosmetine
Tai kad jie pasrode pries Kaledas ir nuo tada metosi lentynose,jiem niekad nebuvo nuolaidu
pas mane kaime tai tik db pasirode, kaina geltona, bet ne akcija, siaip ten spalvotas uzdeda, kad demesi atkreiptu
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 04 20, 18:41)
pas mane kaime tai tik db pasirode, kaina geltona, bet ne akcija, siaip ten spalvotas uzdeda, kad demesi atkreiptu
Reguliari rinkinuko kaina visa buvo 9.99lt o uz kiek pirkai?
Nuo rytdienos visose Maximose xx ir xxx, 30 proc nuolaida visai Rasai.
QUOTE(krize @ 2009 04 21, 08:49)
Nuo rytdienos visose Maximose xx ir xxx, 30 proc nuolaida visai Rasai.
o ne nuo ketvirtadienio kartais? nes kiek zinau tos akcijos xx ir xxx buna nuo ketvirtadieniu
Ne, cia dar kitokia akcija. Nuo rytdienos. Bet jau siandien maciau geltonos kainos sudeliotos