Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Aštri @ 2009 04 18, 23:57)
O kiek kainuoja THAI mineralinė lazdelė?  4u.gif

vakar droge mokejau 19.99.Na ka,vakare pasitepiau ryte nesijaute nieko,tai ir ryte tepiausi,nes siandien sedesiu namie,tai ziuresiu ar neislys koks nepageidaujamas kvapas,nes jei kur eiciau bijociau rizikuoti.bet manau ilgiau panaudojus efektas pasijaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 19, 11:27)
vakar droge mokejau 19.99.Na ka,vakare pasitepiau ryte nesijaute nieko,tai ir ryte tepiausi,nes siandien sedesiu namie,tai ziuresiu ar neislys koks nepageidaujamas kvapas,nes jei kur eiciau bijociau rizikuoti.bet manau ilgiau panaudojus efektas pasijaus mirksiukas.gif

O kam nakčiai teptis? Manau, kad naktį odai geriau laisvai pabūt be jokių tepalų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 19, 11:30)
O kam nakčiai teptis? Manau, kad naktį odai geriau laisvai pabūt be jokių tepalų ax.gif

pritariu,kad geriau,bet man kazkaip maloniau paciai,kai neatsikeli is ryto prakaitu prasmirdus mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 04 19, 11:32)
pritariu,kad geriau,bet man kazkaip maloniau paciai,kai neatsikeli is ryto prakaitu prasmirdus mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Aš iš tų, mažai prakaituojančių, tai lengva man kalbėt - jokios prakaito smarvės rytais nebūna schmoll.gif
Atsakyti
O Thai mineralas yra dezodorantas ar antiperspirantas? Idomu koks veikimo mechanizmas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 04 19, 12:17)
O Thai mineralas yra dezodorantas ar antiperspirantas? Idomu koks veikimo mechanizmas  ax.gif

"Thai" dezodoruojamasis mineralas pagamintas iš natūralių susikristalizavusių mineralinių druskų, kurios stabdo prakaito kvapą sukeliančių bakterijų augimą. Jo sudėtyje nėra kenksmingų chemikalų, aliejų, emulgatorių ar kvepalų. Tai – visiškai natūralus dezodorantas. 4u.gif

Atsakyti
Geeerai, rašau THAI lazdelę prie prekių kurias reikia įsigyti ax.gif
Susigundžiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 19, 12:29)
"Thai" dezodoruojamasis mineralas pagamintas iš natūralių susikristalizavusių mineralinių druskų, kurios stabdo prakaito kvapą sukeliančių bakterijų augimą. Jo sudėtyje nėra kenksmingų chemikalų, aliejų, emulgatorių ar kvepalų. Tai – visiškai natūralus dezodorantas. 4u.gif

Tai reiškia kad druskos vis del to ne aliuminio, o kitos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2009 04 19, 12:36)
Susigundžiau.  4u.gif

Ir aš blush2.gif

QUOTE(Becky @ 2009 04 19, 14:22)
Tai reiškia kad druskos vis del to ne aliuminio, o kitos? smile.gif

Kažkokį straipsnį skaičiau, kad yra alūno, kuriame irgi yra aliuminio, bet labai nedaug ax.gif
Atsakyti
Thai - ne antiperspirantas, prakaitavimo nestabdo. Ta druska vadinasi amonio alunas. Tuo tarpu antiperspirantuose naudojama druska - aliuminio chlorohidratas. 4u.gif
Atsakyti
siandien maximoj uzmaciau labai puiku kelionini margaritos rinkinuka thumbup.gif tikrai nusipirksiu, nors turiu didesnius gaminiu variantus, sampunus ir duso zeles, bet kelionese tikrai pravers, nu tikrai super, o as maniau kad margarita jau negamina mini rinkinuku, ir nebrangiai dar, nepilnai 10 lt, vienu zodziu likau suzaveta :wub o rinkinukyje yra margarita sampunas, kiausininis arba dilgeliu, duso zele su alavijais arba pienu ir medum, universalusis kremas su saltalankiais, dantu sepetelis ir mini colgate sensitive dantu pasta, duso zele ir sampuno yra po 55 ml, kremo nepaziurejau kiek, bet manau kokie 30 ml, dantu pastos gal kokiem net 10 isiplovimu taupiai naudojant thumbup.gif viskas sudeta i patogia kosmetine wink.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 19 balandžio 2009 - 20:59