Kuriems gaminiams "Rasos" "Eurokos'e" nuolaida?
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 04 17, 20:34)
Kuriems gaminiams "Rasos" "Eurokos'e" nuolaida?
Veido priežiūros priemonėms nuolaidos iki 25 %
QUOTE(Sophi @ 2009 04 17, 20:15)
O kaip dėl teplumo - drabužių netepa?
Gal "Margaritos" antiperspirantus kas naudojat - irgi teplumas rūpi.
Šiandien "Eurokos"e papirkau "Rasos" rausvąjį veido toniką už žydrojo kainą - akcija
Gal "Margaritos" antiperspirantus kas naudojat - irgi teplumas rūpi.
Šiandien "Eurokos"e papirkau "Rasos" rausvąjį veido toniką už žydrojo kainą - akcija
Mineralas tepa ir man labai sualergizavo pazastu oda,ja niezejo,teko jo atsikratyt.
Pigus ir geri Niveos rutuliniai,per nuolaidas droguose isvis pigu,o uztenka ilgam.
QUOTE(Malena @ 2009 04 17, 20:54)
Pigus ir geri Niveos rutuliniai,per nuolaidas droguose isvis pigu,o uztenka ilgam.
žinau, bet galvoju, kad gal dar geriau gali būt
QUOTE(Sophi @ 2009 04 17, 21:06)
as nusipirkau sanex dermo protector piestukini -jis be aliuminio- labai ilgai tokio ieskojau- man rubu netepa, prakaitavima labai gerai sulaiko
QUOTE(krize @ 2009 04 16, 20:37)
O kokiam cia kaime, tamsta?
jurbarke, yra tik eurokos ir mix cosmetics is kosmetikos parduotuviu, o eurokose neatveza probleminei odai gaminiu , tuo paciu noriu paklaust, ar gerai veikia rasos paakiu zele, nes tos yra uzvezta, galvoju gal nusipirkt
siaip yra visokiu rasos gaminiu, bet butent probleminei nera
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 04 17, 21:47)
jurbarke, yra tik eurokos ir mix cosmetics is kosmetikos parduotuviu, o eurokose neatveza probleminei odai gaminiu , tuo paciu noriu paklaust, ar gerai veikia rasos paakiu zele, nes tos yra uzvezta, galvoju gal nusipirkt
o Maxima?
QUOTE(mylimuke @ 2009 04 17, 21:44)
Ėėėė... Čia lietuviškos kosmetikos tema
Taigi ir norėčiau rinktis lietuvišką, jei tik neteptų, nes šito negaliu pakęst
90 % mano veido, kūno, plaukų ir pan. priežiūros reikmenų - lietuviški
"Biok"as
Kadangi tinka, tai nematau reikalo taškytis pinigais ir kraut kapitalą visokiom penelopėm kruz
QUOTE(Malena @ 2009 04 17, 20:54)
Mineralas tepa ir man labai sualergizavo pazastu oda,ja niezejo,teko jo atsikratyt.
o man mineralas - nors naudoju tik 2 dienas, bet absoliuciai jokio prakaito, o tuo labiau nemalonaus kvapo. netepa rubu ir isviso liuks
O Sanex visa nepatiko, jokio poveikio, kvapas lb greit atsiranda
O kiek kainuoja THAI mineralinė lazdelė?