Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Kuriems gaminiams "Rasos" "Eurokos'e" nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2009 04 17, 20:34)
Kuriems gaminiams "Rasos" "Eurokos'e" nuolaida?

Veido priežiūros priemonėms nuolaidos iki 25 % bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 17, 20:15)
O kaip dėl teplumo - drabužių netepa?
Gal "Margaritos" antiperspirantus kas naudojat - irgi teplumas rūpi.

Šiandien "Eurokos"e papirkau "Rasos" rausvąjį veido toniką už žydrojo kainą - akcija thumbup.gif

Mineralas tepa ir man labai sualergizavo pazastu oda,ja niezejo,teko jo atsikratyt.
Pigus ir geri Niveos rutuliniai,per nuolaidas droguose isvis pigu,o uztenka ilgam.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 17, 20:54)
Pigus ir geri Niveos rutuliniai,per nuolaidas droguose isvis pigu,o uztenka ilgam.

žinau, bet galvoju, kad gal dar geriau gali būt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 17, 21:06)
žinau, bet galvoju, kad gal dar geriau gali būt rolleyes.gif

as nusipirkau sanex dermo protector piestukini -jis be aliuminio- labai ilgai tokio ieskojau- man rubu netepa, prakaitavima labai gerai sulaiko blush2.gif
Atsakyti
Ėėėė... Čia lietuviškos kosmetikos tema tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 04 16, 20:37)
O kokiam cia kaime, tamsta?  ax.gif

jurbarke, yra tik eurokos ir mix cosmetics is kosmetikos parduotuviu, o eurokose neatveza probleminei odai gaminiu , tuo paciu noriu paklaust, ar gerai veikia rasos paakiu zele, nes tos yra uzvezta, galvoju gal nusipirkt

siaip yra visokiu rasos gaminiu, bet butent probleminei nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 04 17, 21:47)
jurbarke, yra tik eurokos ir mix cosmetics is kosmetikos parduotuviu, o eurokose neatveza probleminei odai gaminiu , tuo paciu noriu paklaust, ar gerai veikia rasos paakiu zele, nes tos yra uzvezta, galvoju gal nusipirkt

siaip yra visokiu rasos gaminiu, bet butent probleminei nera  doh.gif

o Maxima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 04 17, 21:44)
Ėėėė... Čia lietuviškos kosmetikos tema  tongue.gif

Taigi ir norėčiau rinktis lietuvišką, jei tik neteptų, nes šito negaliu pakęst ax.gif
90 % mano veido, kūno, plaukų ir pan. priežiūros reikmenų - lietuviški tongue.gif
"Biok"as thumbup.gif

Kadangi tinka, tai nematau reikalo taškytis pinigais ir kraut kapitalą visokiom penelopėm kruz rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 18 balandžio 2009 - 09:00
QUOTE(Malena @ 2009 04 17, 20:54)
Mineralas tepa ir man labai sualergizavo pazastu oda,ja niezejo,teko jo atsikratyt.

o man mineralas - thumbup.gif nors naudoju tik 2 dienas, bet absoliuciai jokio prakaito, o tuo labiau nemalonaus kvapo. thumbup.gif netepa rubu ir isviso liuks

O Sanex visa nepatiko, jokio poveikio, kvapas lb greit atsiranda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 17, 23:24)
o Maxima?  g.gif

maximoj irgi dar nera g.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja THAI mineralinė lazdelė? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aštri: 18 balandžio 2009 - 22:59