labas, man tai labai nepatiko dezodorantas is biok, bet tas naujas kur tamsiai zalias su morkviniu dangteliu, jis kazkaiptai kai uzsitepi lipina man oda tai reikia isketus rankas vaiscioti kol nudziuna, kaip koks erelis o ju dezikai is margaritos linijos tai liuks
QUOTE(ericute @ 2009 04 11, 16:34)
labas, man tai labai nepatiko dezodorantas is biok, bet tas naujas kur tamsiai zalias su morkviniu dangteliu, jis kazkaiptai kai uzsitepi lipina man oda tai reikia isketus rankas vaiscioti kol nudziuna, kaip koks erelis o ju dezikai is margaritos linijos tai liuks
cia apie organic trends kalbi? nesusigundziau as jais, is lenkijos labai skaniai kvepanciu dezodorantu parsiveziau 2, tai ilgokai uzteks, o margaritos dezodorantus kiek uosciau tai tiek stebejaus, kaip lietuviai tokius original kvapus pagamino, net keista kaip sugebam
QUOTE(krize @ 2009 04 01, 11:43)
Jis daugiau drekinamasis, taciau zymiai lengvesnis nei drekinamasis. Skirtas daugiau misriaodems, turi lengva apsauga nuo UV. Jei jis Jums tinka dabar, kai dar oda pasausejus, tai manau vasarai dar labiau tiks, nes drekinamasis bus sunkesnis uz si.
Idomi informacija. Drekinamasis man netiko, bet gal dieninis tiks Labai noriu surasti bent viena sau tinkanti Rasos krema ir vis nesiseka. Galvojau kad drekinamasis iš melynos linijos pats lengviausias, o pasiodo kad ne.
nu as tai is karto pataikiau, rasos nebuvau nieko naudojus iki nauju priemoniu pasirodymo, kai buvo meginukai panelej, o dar nuolaida, tai nusipirkau labai nebrangiai, tik greit sunaudojau, o db neatveza i mano kaima o bandet kuri nors rasos paakiu zele? noreciau nusipirkt, jeigu veiksminga, nes eurokose 25 proc nuolaida
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 04 16, 19:23)
nu as tai is karto pataikiau, rasos nebuvau nieko naudojus iki nauju priemoniu pasirodymo, kai buvo meginukai panelej, o dar nuolaida, tai nusipirkau labai nebrangiai, tik greit sunaudojau, o db neatveza i mano kaima o bandet kuri nors rasos paakiu zele? noreciau nusipirkt, jeigu veiksminga, nes eurokose 25 proc nuolaida
O kokiam cia kaime, tamsta?
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 10, 16:34)
Kokie atsiliepimai apie rasos drekinancia kauke?
Na, turiu, naudojau kažkada, bet man atrodo, kad super efekto nebuvo.
Gal kažkas truputį ir pegerėjo, bet minimaliai.
gal turite kuri thai minerala?kaip jis jums,sulaiko prakaito kvapa?ar jame yra aliuminio?
QUOTE(wenita @ 2009 04 17, 00:27)
gal turite kuri thai minerala?kaip jis jums,sulaiko prakaito kvapa?ar jame yra aliuminio?
http://www.biok.lt/thai
man kvapa panaikina
QUOTE(odriana @ 2009 04 17, 10:15)
o ka kazin geriau pirkti: minerala,lazdele ar purskikli?
QUOTE(wenita @ 2009 04 17, 09:39)
o ka kazin geriau pirkti: minerala,lazdele ar purskikli?
Mineralas maiselyje ir lazdele yra lygiai tas pats produktas, tik kitame ipakavime. man asmeniskai labiau patinka naudoti lazdele (patogiau). Purskiklis turi tik tam tikra procenta mineralo, taciau jo naudojimas paprastesnis.
QUOTE(krize @ 2009 04 17, 14:18)
Mineralas maiselyje ir lazdele yra lygiai tas pats produktas, tik kitame ipakavime. man asmeniskai labiau patinka naudoti lazdele (patogiau). Purskiklis turi tik tam tikra procenta mineralo, taciau jo naudojimas paprastesnis.
tai turbut teks pasirinkti lazdele
QUOTE(krize @ 2009 04 17, 14:18)
Mineralas maiselyje ir lazdele yra lygiai tas pats produktas, tik kitame ipakavime. man asmeniskai labiau patinka naudoti lazdele (patogiau).
O kaip dėl teplumo - drabužių netepa?
Gal "Margaritos" antiperspirantus kas naudojat - irgi teplumas rūpi.
Šiandien "Eurokos"e papirkau "Rasos" rausvąjį veido toniką už žydrojo kainą - akcija