Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Kokios mazdaug yra Rasos kremu kainos?
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 04 10, 00:12)

Jei neklystu (o jei klystu pataisykit) tai apie 20lt (+/- keli litai gali būti paklaida)
Atsakyti
Nupirkau MB Aro drekinamaji krema, tai jau patenkintas koks. sake geresnis lyginant su vyrams skirtais Lorealiu ir Nivea bei moteriskuoju Rasos drekinamuoju bei Margaritos.
Atsakyti
labuka,jungiuos ir as prie jusu 4u.gif susigalvojau nusipirkt kelis produktus ir labai dabar fainai jauciuos ir savo pinigelius taupydama ir lietuviska preke rinkdamasi siuo sunkmeciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2009 04 09, 23:12)

Apie 17Lt, man atrodo, bet kad labai dažnai būna nuolaidos, tai galima nusipirkt dar pigiau mirksiukas.gif

QUOTE(Eglantina @ 2009 04 10, 14:46)
Nupirkau MB Aro drekinamaji krema, tai jau patenkintas koks. sake geresnis lyginant su vyrams skirtais Lorealiu ir Nivea bei moteriskuoju Rasos drekinamuoju bei Margaritos.

Aš ieškojau ieškojau po visas parduotuves kelias dienas doh.gif Atsibodo, nebeieškau, nusipirks pats jei kada norės cool.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie rasos drekinancia kauke?
Atsakyti
Idomu, ar lietuviai prades kurti dekoratyvine kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 04 10, 16:34)
Kokie atsiliepimai apie rasos drekinancia kauke?
Aš ją vakar nusipirkau, bet šiandien neišdrįsau užsitepti (kad nebūtų kokios reakcijos, bo vakare važiuoju į svečius), tai tepiau raminamąją tą iš senos kolekcijos. Bet manau būs faina.

Užtat išbandžiau Rasos mėlyną drėkinamąjį kremą - bijau ką prisišnekėti tfu tfu tfu - bet kažkas nerealaus: dar tokios švelnios odos pas mane niekada nebuvo.

Ir gavau dovanų pirkdama Rasos prekes, Rasos kremą rankoms - patiko.

Iš tikro daugiau ką galėsiu papasakoti po kiek laiko.
Atsakyti
Turiu Rasos valomaja kauke (su moliu ir šalavijais), kad valytu nepastebejau, bet visai maloni. Šito nepakanka kad pirkčiau dar karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė @ 2009 04 09, 21:23)
žiū, o kaip vistik tonikas iš mėlynos Rasos linijos? rinkaus tarp šito ir tbs arbatmedžio, bet galiausiai tbs prigriebiau, nes kokie tai blogi atsiliepimai vaidentis pradėjo  biggrin.gif

Aš turiu jį, tai patinka. Kai kurie kt. tonikai nuvalius odą sutraukia iki raudonumo net, o šitas ne smile.gif
Atsakyti
db ruosiuos pirkt thai dezodoranta, kaip jums jo poveikis, kiek zinau ji lietuvoj gamina ;D droge uzmaciau, kaina nebloga, o prirasyta tiek geru dalyku ant etiketes, verta pirkt? laukiu atsiliepimu
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 04 11, 14:02)
db ruosiuos pirkt thai dezodoranta, kaip jums jo poveikis, kiek zinau ji lietuvoj gamina ;D droge uzmaciau, kaina nebloga, o prirasyta tiek geru dalyku ant etiketes, verta pirkt? laukiu atsiliepimu

Man tai jis buvo neveiksmingas verysad.gif Bet aš daug prakaituoju.
Atsakyti