Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(hobite @ 2009 04 08, 09:04)
O aš vakar išbandžiau servetelės kosmetikai nuvalyti, su rugiagelėmis. Iš vieno karto suku pręsti, bet labai patiko, oda tokia švelni.Bet norėjau jūsų pasiklausti - nusivalote veidą su ta servetėle ir viskas? tepate kokiu kremu ar ne? Kas man patiko, netepiau kremu veido, bet oda vistiek švelni ir jos netraukia.

tepu viską lygiai taip pat kaip ir po prausiklio smile.gif

servetėles naudoju tada, kai negaliu su prausikliu veido nusipraust. o šiaip tai nesuprantu, kam valyt servetėlėm, o paskui prausti su prausikliu, jei viskas su prausikliu ir taip nusiplauna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 08, 12:37)
servetėles naudoju tada, kai negaliu su prausikliu veido nusipraust. o šiaip tai nesuprantu, kam valyt servetėlėm, o paskui prausti su prausikliu, jei viskas su prausikliu ir taip nusiplauna  rolleyes.gif

tusas su prausikliu man sunkiai nusiplauna, paakiai juodi lieka doh.gif
Atsakyti
nusipirkau rasos tonika - labai patenkinta, net itartina g.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2009 04 08, 12:39)
tusas su prausikliu man sunkiai nusiplauna, paakiai juodi lieka  doh.gif

o su servetėlėm gerai nusivalo? kaip keista, man tai su servetėlėm tušą sunkiausia nuvalyti. užpilu toniko,t ai tada nusivalo kažkaip.

QUOTE(Chanell @ 2009 04 08, 12:43)

kodėl įtartina?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 08, 12:56)
o su servetėlėm gerai nusivalo?  kaip keista, man tai su servetėlėm tušą sunkiausia nuvalyti. užpilu toniko,t ai tada nusivalo kažkaip.

Lyg ir normaliai, seniai valiau as servetelem tai nelabai pamenu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 04 08, 11:43)

Kaina turbūt dar stebina bigsmile.gif Nieko, paskui kaip pripranti, tai ranka nekyla šimtukų mokėti už panašius daiktus....
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 04 09, 09:10)
Vakar nusipirkau veido prausiklį su medetkomis, tikriausiai mano trečias buteliukas  bigsmile.gif

tokio nėra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 09, 09:25)
tokio nėra  tongue.gif

Rimtai? g.gif Tai kokį aš ten tada nusipirkau......

hehe, tu teisi, su ramunėlėmis, vą tokį: http://www.biok.lt/view.php?id=687

Ir kaip man jis visada atrodė su medetkomis, matyt tas tonikas užsifiksavo, kad su medetkomis ir taip prilipo. Prieblanda, gerai, kad pataisei, bo ir toliau būčiau neteisingai galvojus mirksiukas.gif
Atsakyti
žiū, o kaip vistik tonikas iš mėlynos Rasos linijos? rinkaus tarp šito ir tbs arbatmedžio, bet galiausiai tbs prigriebiau, nes kokie tai blogi atsiliepimai vaidentis pradėjo biggrin.gif
Atsakyti
Labai noriu nusipirkt lupu balzama Margaritos, neuzmatau niekur g.gif
Atsakyti
turiu ir aš lietuviškos kosmetikos: Margaritos gaivinamasis tonikas (baigiasi jau), 2 kremai (drėkinantis ir kremas - gelis) Margaritos ir eilėje laukia Rasos drėkinantis tonikas. Nenusivyliau šiais produktais kol kas. anksčiau teko bandyti šampūnus, tai irgi neblogi pasirodė thumbup.gif

Beje, dabar IKI mačiau akcija "Margaritos" produktams tai eisiu keleto gaminių, nes reikia veido šveitiklio ir intymkės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pievagele @ 2009 04 09, 21:23)
Labai noriu nusipirkt lupu balzama Margaritos, neuzmatau niekur  g.gif

Vilniuj Akropolio Eurovaistinėj būdavo, o mažesnėse Eurovaistinėse kažkaip neradau, dėl kitų vaistinių nežinau unsure.gif
Atsakyti