Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Honey @ 2009 04 05, 05:46)
O jis blondinėms skirtas ar ne?

teoriškai taip smile.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 04 05, 09:21)
cia tas kur su gintaru sviesiems plaukams g.gif  ? neriebina plauku? paprastai sviesiems plaukams skirti sampunai buna skirti peroksidiniams plaukams tai labai riebina, o vat mano naturaliai sviesus, kazin ar tiktu unsure.gif

visai neriebina schmoll.gif man jis nesiskyrė nuo skirto tamsiems plaukams pagal plovimą ir kitus dalykus. spalvos nepaveikė biggrin.gif
Atsakyti
Laabai laukiu ko nors misriai odai, ypač tinkamo vasara, kad drekintų ir veidas neblizgetų... Kokio nors "fluido" . Tikiuosi ir tai yra planuose blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur galima įsigyti Aro kremų? Norėjau MB nupirkti ką nors, ieškojau Maximose, Droguose, niekur neradau g.gif

QUOTE(Honey @ 2009 04 05, 04:46)
O jis blondinėms skirtas ar ne?

Taip.

QUOTE(ne mama @ 2009 04 05, 08:21)
cia tas kur su gintaru sviesiems plaukams g.gif  ? neriebina plauku? paprastai sviesiems plaukams skirti sampunai buna skirti peroksidiniams plaukams tai labai riebina, o vat mano naturaliai sviesus, kazin ar tiktu unsure.gif

Man neriebino.
Atsakyti
Aras kol kas Kosmadose, Eurokose ir IKI (du produktai). Maximose turetu pasirodyti artimiausiu metu. Droge kol kas nebus.
Atsakyti
QUOTE(krize @ 2009 04 06, 12:24)
Aras kol kas Kosmadose, Eurokose ir IKI (du produktai). Maximose turetu pasirodyti artimiausiu metu. Droge kol kas nebus.

Ačiū, bandysiu ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 04 04, 16:43)
O tai tas išsiplėtusiems kapiliarams yr drėkinantis ar maitinantis, taip ir nesuprantu?  g.gif  unsure.gif
Prie ko čia Body Shop, čia lietuviškos kosmetikos tema. O ar skaitėt moteriškų Body Shop kremų sudėtį? Abejoju, ar ten sintetikos mažiau.
Panos, ar g[COLOR=red]ali būt, kad nuo to gelio nuo spuogų iš naujos linijos visa nugara ir smakras (ten, kur tepiau) nuėjo giluminiais skausmingais spuogais?  unsure.gif

man va kaip tik taip ir atsitiko cool.gif kai nustojau naudot viskas dingo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 07 balandžio 2009 - 13:27
QUOTE(Becky @ 2009 04 04, 11:11)
Aš irgi saviškiam ka nors padovanosiu jei geras bus lotuliukas.gif Bet šiaip jis jokiu kremuku nepripažista, sako kad jei prades teptis, tai visada reikes  biggrin.gif O jei butu skutimosi putos, butu tikrai liux smile.gif

oj merginos paskaitykit pirma sudeti... schmoll.gif
as savo vyrui tokio produkto tikrai nepirkciau...
Atsakyti
QUOTE(gelyte111 @ 2009 04 07, 20:03)

o kas tai sudėčiai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte111 @ 2009 04 07, 20:03)

O kas negerai su sudetim? Aš kolkas iš vis šitos linijos niekur nemačiau, tai ir sudeties nenagrnejau smile.gif Be to rodžiau saviškiam ta nauja produkcija biok puslapyje, jis tik pasijuoke ir pasake kad nereikia jam jokios kosmetikos. Maždaug jei nupirksi,pati ir naudosi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte111 @ 2009 04 07, 19:03)

Idomu, ka ten tokio iskaitet??? g.gif ax.gif
Atsakyti
Aš tikrai nupiksiu kažką iš ARAS serijos tėtčiui. Tegu išbando, nes jis tik lietuviška šampūną naudoją. Kažkaip jis mįgsta lietuviška mokestiką, o ypač gerai tuo, kad viskas paaisškinta lietuviškai ant pakuotės bigsmile.gif

O aš vakar išbandžiau servetelės kosmetikai nuvalyti, su rugiagelėmis. Iš vieno karto suku pręsti, bet labai patiko, oda tokia švelni.Bet norėjau jūsų pasiklausti - nusivalote veidą su ta servetėle ir viskas? tepate kokiu kremu ar ne? Kas man patiko, netepiau kremu veido, bet oda vistiek švelni ir jos netraukia.
Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2009 04 08, 09:04)
O aš vakar išbandžiau servetelės kosmetikai nuvalyti, su rugiagelėmis. Iš vieno karto suku pręsti, bet labai patiko, oda tokia švelni.Bet norėjau jūsų pasiklausti - nusivalote veidą su ta servetėle ir viskas? tepate kokiu kremu ar ne? Kas man patiko, netepiau kremu veido, bet oda vistiek švelni ir jos netraukia.

Nebandziau as siu seveteliu, bet kai su kitokiom valau, tai po to vistiek nuplaunu veiduka prausikliu, nemanau kad serveteles gali svariai viska nuvalyti g.gif o po prausiklio kaip visada - tonikas ir kremukas ax.gif
Atsakyti