Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

QUOTE(Malena @ 2009 01 28, 17:14)
O krema-geli galima rytais naudot?Jis be spf ir dar su rugstim..Nesureaguos su saule?

as naudojau- labai gerai matini veida padaro(bent man) ax.gif o nakciai jis man per lengvas kolkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 01 28, 16:14)
O krema-geli galima rytais naudot?Jis be spf ir dar su rugstim..Nesureaguos su saule?

praeitos temos gale bendrai nusprendėm, kad galima rytais ir be spf naudot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 27, 20:37)
matyt kuriai nors vaistažolei esat alergiška. Dėl to aš dbr jų prisibijau, ypač kus sudėtį jų įvairiausių ir daug  ax.gif

Būtent taip ir atsitiko. Kadangi su alergija dar nesusigyvenau, tai neatkreipiau dėmesio į vaistažoles doh.gif bet iš klaidų mokomasi. blush2.gif
O gal turit ką nors patarti jautriai alergiškai odai? nes bijau eksperimentuoti. Vaikštau visa išberta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(WoAiNi @ 2009 01 28, 19:37)
Būtent taip ir atsitiko. Kadangi su alergija dar nesusigyvenau, tai neatkreipiau dėmesio į vaistažoles doh.gif  bet iš klaidų mokomasi. blush2.gif
O gal turit ką nors patarti jautriai alergiškai odai? nes bijau eksperimentuoti. Vaikštau visa išberta verysad.gif

Eucerin, Iwostin ir aibė kitų vaistinėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 28, 21:05)

Ačiū 4u.gif bet, manau, dėl konkretesnės informacijos reikės kalbėtis vaistinėje. Nors ne visada pasiteisina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(WoAiNi @ 2009 01 28, 20:19)
Ačiū 4u.gif  bet, manau, dėl konkretesnės informacijos reikės kalbėtis vaistinėje. Nors ne visada pasiteisina schmoll.gif

Pvz. man ir arbatmedžio aliejus truputį alergizuoja doh.gif Tepiau spuogus, o atsikėliau paraudusiomis akimis cool.gif O natural product skaitosi.
Taip, kad kiekvienam skirtingai. O jautri ir alergiška oda vistik labai skirtingi dalykai mirksiukas.gif Paprastai kūdikiams skirta kosmetika, jeigu gerų firmų, nealergizuoja.
Atsakyti
Na ka ir as jau gavau meginukus, tai bent jau kremuka tai tikrai pirksiu thumbup.gif
Beje jei uzmatysit akcijas siai linijai - praneskite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 28, 23:30)
Na ka ir as jau gavau meginukus, tai bent jau kremuka tai tikrai pirksiu thumbup.gif

as irgi susigundziau, bet taip pat palauksiu akciju, nes kolkas turiu atsargu is rausvos linijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 28, 20:05)

Atsargiai su Iwostin, prausiklis su arbatmedžiu, man alergizuoja ax.gif
QUOTE(Ingėnas @ 2009 01 28, 20:57)
Pvz. man ir arbatmedžio aliejus truputį alergizuoja doh.gif  Tepiau spuogus, o atsikėliau paraudusiomis akimis cool.gif  O natural product skaitosi.

ma irgi, dbr nebent pavienius spuogus tepu doh.gif
Atsakyti
Merginos, meginukai yra tik kremo-gelio ir prausiklio. Nelabai isivaizduoju, kaip tonika i folija reiketu supakuoti.
Gerai, kad nors situs dalina doh.gif
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 28, 22:30)

Akcija bus su vasario menesio Panele Droguose. Paneleje bus atvirukas, su kuriuo Droge naujiems produktams - 20% nuolaida.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
vakar pagaliau gavau meginuku ir isbandziau nauja rasos serija.
kremas labai patiko,neriebus,bet ir neblogai drekina. o prausiklio geruma ar bloguma taip ir nesupratau g.gif nes mazokai jo buvo, nelb uzteko gerai nusiprausti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga_klp: 29 sausio 2009 - 10:56
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 28, 22:48)
Atsargiai su Iwostin, prausiklis su arbatmedžiu, man alergizuoja  ax.gif

ma irgi, dbr nebent pavienius spuogus tepu  doh.gif

Man irgi užteko tik kelis spuogus ant veido pasidezinfekuoti doh.gif Taip kad , noriu pasakyti, kas jau yra kam nors alergiškas, tai kosmetiką turi laabai atsargiai rinktis. Ir skaityti jos sudėtį.
O Rasos serija jautriai odai man thumbup.gif Dabar turiu pasiėmusi mėginukus problematiškai, greit bandysiu ax.gif
Atsakyti