Būtent taip ir atsitiko. Kadangi su alergija dar nesusigyvenau, tai neatkreipiau dėmesio į vaistažoles bet iš klaidų mokomasi.
O gal turit ką nors patarti jautriai alergiškai odai? nes bijau eksperimentuoti. Vaikštau visa išberta
Būtent taip ir atsitiko. Kadangi su alergija dar nesusigyvenau, tai neatkreipiau dėmesio į vaistažoles bet iš klaidų mokomasi.
O gal turit ką nors patarti jautriai alergiškai odai? nes bijau eksperimentuoti. Vaikštau visa išberta
Pvz. man ir arbatmedžio aliejus truputį alergizuoja Tepiau spuogus, o atsikėliau paraudusiomis akimis O natural product skaitosi.
Taip, kad kiekvienam skirtingai. O jautri ir alergiška oda vistik labai skirtingi dalykai Paprastai kūdikiams skirta kosmetika, jeigu gerų firmų, nealergizuoja.
Sveiki vakar pagaliau gavau meginuku ir isbandziau nauja rasos serija. kremas labai patiko,neriebus,bet ir neblogai drekina. o prausiklio geruma ar bloguma taip ir nesupratau nes mazokai jo buvo, nelb uzteko gerai nusiprausti
Man irgi užteko tik kelis spuogus ant veido pasidezinfekuoti Taip kad , noriu pasakyti, kas jau yra kam nors alergiškas, tai kosmetiką turi laabai atsargiai rinktis. Ir skaityti jos sudėtį.
O Rasos serija jautriai odai man Dabar turiu pasiėmusi mėginukus problematiškai, greit bandysiu