dabar gal labai kvailai paklausiu, bet vistiek smalsumas mane zhudo
sakykit ar vyrams skirtas kremas laaabai kazkuo skirias nuo moterims skirto? ta prasme jeigu moters oda yra linkusi i paberimus(kad ir ne nuo skutimo), sudirgimus ir panasiai, ar ji negaletu naudot kad ir to paties drekinamojo "aras" kremo- paskaiciau- ir antiseptinis, ir su aliejukais, ir be rugsciu(kas aktualu pavasarejant)
QUOTE(ne mama @ 2009 04 03, 19:06)
dabar gal labai kvailai paklausiu, bet vistiek smalsumas mane zhudo
sakykit ar vyrams skirtas kremas laaabai kazkuo skirias nuo moterims skirto? ta prasme jeigu moters oda yra linkusi i paberimus(kad ir ne nuo skutimo), sudirgimus ir panasiai, ar ji negaletu naudot kad ir to paties drekinamojo "aras" kremo- paskaiciau- ir antiseptinis, ir su aliejukais, ir be rugsciu(kas aktualu pavasarejant)
As tai esu pastebejusi kad moteru kremai geresnes sudeties nei vyriski i vyriskus zymiau daugiau prideda sintetikos, chemijos ir konservantu. Nupirkau body shop po skutimosi. Kas per produktas dar labiau pradejo berti ji. Paziuriu sudeti tai kosmaras! Nupirkau dabar is naturalios kosmetikos priemone su afrodiziaku jokiu berimu oda labai svelni.
QUOTE(olga_klp @ 2009 04 02, 11:52)
Pakuotes gražiai atrodo
QUOTE(Becky @ 2009 04 03, 21:47)
Pakuotes gražiai atrodo
. Ir pavadinimas taiklus ir geras
Būtinai vyrui nupiksiu, išbandys. Tik va, skutimosi žele/putų irgi labai reikėtų
QUOTE(simasta @ 2009 04 03, 23:30)
. Ir pavadinimas taiklus ir geras
Būtinai vyrui nupiksiu, išbandys. Tik va, skutimosi žele/putų irgi labai reikėtų
Aš irgi saviškiam ka nors padovanosiu jei geras bus Bet šiaip jis jokiu kremuku nepripažista, sako kad jei prades teptis, tai visada reikes O jei butu skutimosi putos, butu tikrai liux
Aš taip pat susigundžiau išbandyti atsinaujinusią Rasą Mano oda mišri-riebi, tai man labai tiko dieninis kremas - lengvas, oda neblizga. Dar rinkausi drėknantį: ar imti iš jautriai odai skirtos serijos, ar skirtos visiems odos tipams. Nusipirkau apstarąjį, žiūrėsime kaip tiks.
Man labai labai patinko seniau buvusi Smilgos serija jautriai odai, ypač prausiklis ir gaivinantis gelis mišriai odai, vasarą buvo gėėėris
Man labai labai patinko seniau buvusi Smilgos serija jautriai odai, ypač prausiklis ir gaivinantis gelis mišriai odai, vasarą buvo gėėėris
QUOTE(buzhiukas @ 2009 04 04, 11:57)
Aš taip pat susigundžiau išbandyti atsinaujinusią Rasą Mano oda mišri-riebi, tai man labai tiko dieninis kremas - lengvas, oda neblizga. Dar rinkausi drėknantį: ar imti iš jautriai odai skirtos serijos, ar skirtos visiems odos tipams. Nusipirkau apstarąjį, žiūrėsime kaip tiks.
man labai patiko Smilgos prausiklis ir drėkinamasis kremas, o gelių konsistencijos šiaip nemėgstu. beje, gaivinamojo gelio kartais Droguose ar išparduotuvėj kokioj pamatau ir galiojimas dar geras būna
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 03, 09:11)
O tai tas išsiplėtusiems kapiliarams yr drėkinantis ar maitinantis, taip ir nesuprantu?
QUOTE(gelyte111 @ 2009 04 03, 19:27)
As tai esu pastebejusi kad moteru kremai geresnes sudeties nei vyriski i vyriskus zymiau daugiau prideda sintetikos, chemijos ir konservantu. Nupirkau body shop po skutimosi. Kas per produktas dar labiau pradejo berti ji. Paziuriu sudeti tai kosmaras! Nupirkau dabar is naturalios kosmetikos priemone su afrodiziaku jokiu berimu oda labai svelni.
Prie ko čia Body Shop, čia lietuviškos kosmetikos tema. O ar skaitėt moteriškų Body Shop kremų sudėtį? Abejoju, ar ten sintetikos mažiau.
Panos, ar gali būt, kad nuo to gelio nuo spuogų iš naujos linijos visa nugara ir smakras (ten, kur tepiau) nuėjo giluminiais skausmingais spuogais?
Man iš Margaritos šampūnų labiausiai patiko šampūnas su ramunėlėmis. Net balzamo po jo galėdavau nedėt- plaukai švelnūs, puresni, kvepia skaniai. Pirksiu dar ne kartą
QUOTE(Finna @ 2009 04 05, 00:02)
Man iš Margaritos šampūnų labiausiai patiko šampūnas su ramunėlėmis. Net balzamo po jo galėdavau nedėt- plaukai švelnūs, puresni, kvepia skaniai. Pirksiu dar ne kartą
O jis blondinėms skirtas ar ne?
QUOTE(Finna @ 2009 04 05, 00:02)
cia tas kur su gintaru sviesiems plaukams ? neriebina plauku? paprastai sviesiems plaukams skirti sampunai buna skirti peroksidiniams plaukams tai labai riebina, o vat mano naturaliai sviesus, kazin ar tiktu