Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

Po eksperimentų su aliejais bandau grįžti prie lietuviškos kosmetikos, nes anie nepasiteisino, o ir juk reikia palaikyti Lietuvos gamintojus smile.gif
Turiu : Margaritos plaukų balzamą su sojų leticinu - tikrai patinka thumbup.gif
Margarita rankų kremą su palmių aliejumi ir glicerinu- geriausia ką esu išbandžiusi už panašią kainą thumbup.gif
Margarita maitinamasis kremas - vakare išbandysiu ax.gif
Atsakyti
Taip noreciau pabandyt ta geli probleminei odai, bet bijau, kad nubers. Po tokiu atsiliepimu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojot Margaritos sampuna ir balzama. Mano plaukai ilgi ir sviesinti, gana sausoki. Pasidalinkit patirtim, nes nezinau, pirkti, ar nepirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 03 20, 16:57)
Ir vyrams pagaliau kažkas bus mirksiukas.gif

thumbup.gif Labai trūko.

Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 14:58)
Merginos, gal kuri naudojot Margaritos sampuna ir balzama. Mano plaukai ilgi ir sviesinti, gana sausoki. Pasidalinkit patirtim, nes nezinau, pirkti, ar nepirkti  biggrin.gif

Tai kad Margaritos bent jau šampūnų ne 1 ir ne 2 mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 03 26, 14:36)
Taip noreciau pabandyt ta geli probleminei odai, bet bijau, kad nubers. Po tokiu atsiliepimu  biggrin.gif

Jei kalbat apie kremą-gelį, tai aš jį naudoju apie mėnesį kasdien- neberia, oda žymiai pagražėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2009 03 26, 11:38)
Merginos, gal kas bandet Rasos paakiu kremuka ar geli? koikie atsiliepimai? ax.gif

Mano mama naudoja krema, sako visai nieko, gerai stangrina ir patempia smile.gif To tempimo gal netgi per daug biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 15:58)
Merginos, gal kuri naudojot Margaritos sampuna ir balzama. Mano plaukai ilgi ir sviesinti, gana sausoki. Pasidalinkit patirtim, nes nezinau, pirkti, ar nepirkti  biggrin.gif

Man geriausias yra Rasos naturaliu plauku sampunas. Labai faini po jo plaukai, nesivelia, glotnus thumbup.gif Dar bandžiau dazytu plauku Rasos, bet nelb jis man tiko. O is Margaritos bandzhiau kiausinini, alaus ir su gintaru (šviesiaplaukems). Tas su kiaushiniu licetinu labai priplodavo plaukus prie galvos, o alaus ir su gintaro ekstraktu sausindavo, tai daugiau ju nepirksiu schmoll.gif
Dar pastoviai perku alaus kauke, labai patinka del sudeties ir poveikio.

P.s. mano plaukai sausi ir linke baisiai veltis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 26, 15:10)
Jei kalbat apie kremą-gelį, tai aš jį naudoju apie mėnesį kasdien- neberia, oda žymiai pagražėjo smile.gif

Taip, apie sita. Matau visoms skirtingai... Buvo, is pradziu gyre, poto sako tai tas, tai anas smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 14:58)

Man tai nelabai patinka, nieko gero buvo tiesa sakant. Praktiskai visus naudojau g.gif bet namie anksciau visada budavo. Vyras megsta "preke lietuviska" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 26, 15:10)
Tai kad Margaritos bent jau šampūnų ne 1 ir ne 2  mastau.gif

tai juk zmogus ir praso patarti ka issirinkti cool.gif
man asmeniskai netiko nei vienas sampunas nei balzamas(bandziau beveik visus biggrin.gif ) gal del to kad mano plaukai sviesinti ir sausi labai,nes man nuo visu priemoniu jie budavo laabai siurkstus ir issukuoti neimanoma budavo unsure.gif
Atsakyti
na nusipirkau rasos dazytiems plaukams, nes apziurinedama droge margaritos atidariau viena, su gintaru, paziureti, koks kvapas, o jis po to ir neuzsidaro - atidariau kita, su alaus mielem - ir tas neuzsidaro blush2.gif - tai nusprendziau, kad gal bent tegu pakuotes kokybiskesnes pasidaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 23:44)
na nusipirkau rasos dazytiems plaukams, nes apziurinedama droge margaritos atidariau viena, su gintaru, paziureti, koks kvapas, o jis po to ir neuzsidaro - atidariau kita, su alaus mielem - ir tas neuzsidaro  blush2.gif - tai nusprendziau, kad gal bent tegu pakuotes kokybiskesnes pasidaro  smile.gif

Ash per ta neuzsidaranti dangteli puse sampuno i vonia ispyliau. Net keista. Atrodo stengiasi, tobulina produktus, pakuotes ir stai tau... Nekokybiski dangteliai. Smulkmena, bet gera varda sugadinti lengviau negu sukurti
Atsakyti
dangteliai kokybiški, apie tai jau diskutavom rolleyes.gif
Atsakyti