Po eksperimentų su aliejais bandau grįžti prie lietuviškos kosmetikos, nes anie nepasiteisino, o ir juk reikia palaikyti Lietuvos gamintojus
Turiu : Margaritos plaukų balzamą su sojų leticinu - tikrai patinka
Margarita rankų kremą su palmių aliejumi ir glicerinu- geriausia ką esu išbandžiusi už panašią kainą
Margarita maitinamasis kremas - vakare išbandysiu
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 14:58)
Merginos, gal kuri naudojot Margaritos sampuna ir balzama. Mano plaukai ilgi ir sviesinti, gana sausoki. Pasidalinkit patirtim, nes nezinau, pirkti, ar nepirkti
Tai kad Margaritos bent jau šampūnų ne 1 ir ne 2
QUOTE(nep @ 2009 03 26, 14:36)
Taip noreciau pabandyt ta geli probleminei odai, bet bijau, kad nubers. Po tokiu atsiliepimu
Jei kalbat apie kremą-gelį, tai aš jį naudoju apie mėnesį kasdien- neberia, oda žymiai pagražėjo
QUOTE(dianna @ 2009 03 26, 11:38)
Merginos, gal kas bandet Rasos paakiu kremuka ar geli? koikie atsiliepimai?
Mano mama naudoja krema, sako visai nieko, gerai stangrina ir patempia To tempimo gal netgi per daug
Papildyta:
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 15:58)
Merginos, gal kuri naudojot Margaritos sampuna ir balzama. Mano plaukai ilgi ir sviesinti, gana sausoki. Pasidalinkit patirtim, nes nezinau, pirkti, ar nepirkti
Man geriausias yra Rasos naturaliu plauku sampunas. Labai faini po jo plaukai, nesivelia, glotnus Dar bandžiau dazytu plauku Rasos, bet nelb jis man tiko. O is Margaritos bandzhiau kiausinini, alaus ir su gintaru (šviesiaplaukems). Tas su kiaushiniu licetinu labai priplodavo plaukus prie galvos, o alaus ir su gintaro ekstraktu sausindavo, tai daugiau ju nepirksiu
Dar pastoviai perku alaus kauke, labai patinka del sudeties ir poveikio.
P.s. mano plaukai sausi ir linke baisiai veltis
QUOTE(Finna @ 2009 03 26, 15:10)
Jei kalbat apie kremą-gelį, tai aš jį naudoju apie mėnesį kasdien- neberia, oda žymiai pagražėjo
Taip, apie sita. Matau visoms skirtingai... Buvo, is pradziu gyre, poto sako tai tas, tai anas
Papildyta:
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 14:58)
Man tai nelabai patinka, nieko gero buvo tiesa sakant. Praktiskai visus naudojau bet namie anksciau visada budavo. Vyras megsta "preke lietuviska"
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 26, 15:10)
Tai kad Margaritos bent jau šampūnų ne 1 ir ne 2
tai juk zmogus ir praso patarti ka issirinkti
man asmeniskai netiko nei vienas sampunas nei balzamas(bandziau beveik visus ) gal del to kad mano plaukai sviesinti ir sausi labai,nes man nuo visu priemoniu jie budavo laabai siurkstus ir issukuoti neimanoma budavo
QUOTE(Gidi @ 2009 03 26, 23:44)
na nusipirkau rasos dazytiems plaukams, nes apziurinedama droge margaritos atidariau viena, su gintaru, paziureti, koks kvapas, o jis po to ir neuzsidaro - atidariau kita, su alaus mielem - ir tas neuzsidaro - tai nusprendziau, kad gal bent tegu pakuotes kokybiskesnes pasidaro
Ash per ta neuzsidaranti dangteli puse sampuno i vonia ispyliau. Net keista. Atrodo stengiasi, tobulina produktus, pakuotes ir stai tau... Nekokybiski dangteliai. Smulkmena, bet gera varda sugadinti lengviau negu sukurti
dangteliai kokybiški, apie tai jau diskutavom