atsiemu savo zodzius uz tai kad pagiriau probleminei odai skirta geli nuo spuogu, nusipirkau ji pries savaite na lyg ir viskas gerai (dvi dienas) bet paskui man jis kaip nudegino oda tenais kur buvau patepus ant spuogo kad baisu tokie plemai atsirado raudoni na zodziu dievuliau dievuliau, daugiau nebetepu ir pradejo viskas po truputi nykti.pries tai skaitciau sia tema tai vienai merginai lyg veidos buvo nukentejas panasiai bet ne nuo gelio o nuo tos pacios linijos kremo veidui
nu vienu zodziu nera zodziu
Ir man oda nušerpetojo, paraudo, niežti Naudojau rytai ir vakarais. Gal per dažnai.
QUOTE(Christyyyn @ 2009 03 23, 12:07)
Ir man oda nušerpetojo, paraudo, niežti Naudojau rytai ir vakarais. Gal per dažnai.
as tai naudoju ir prausikli ir tonika ir krema ir dar ta geli -visus probleminei odai. tai is pradziu kaktos srityje ir prie nosies irgi kazkokia nelygi oda pasidare, lyg kokia pleve uzsidejo, lyg serpetojimas , nelabai suprasi... bet ir toliau naudojau - po kazkurio laiko pasidare lygi grazi odele...
man siaip labai patinka tos visos priemones - veidas zymiai grazesnis...ne su viena kita priemone tokio nebuvo...tokios lygios odos dar niekad gyvenime neturejau, nors dar spuogeliu yra...bet skirtumas milziniskas nuo to kaip buvo anksciau
Man asmeniškai Rasos gelis probleminei odai išsausino odelę Nors naudodavau tik vakare. Tai dabar darau pertrauką. Ypač išsausino apie lūpas, net šerpetojimas atsirado O va nutraukus gelį tepti, jau gal kokios 4 dienos netepu, kažkiek apsitvarkė.
QUOTE(Sagittarius @ 2009 03 23, 13:14)
as tai naudoju ir prausikli ir tonika ir krema ir dar ta geli -visus probleminei odai. tai is pradziu kaktos srityje ir prie nosies irgi kazkokia nelygi oda pasidare, lyg kokia pleve uzsidejo, lyg serpetojimas , nelabai suprasi... bet ir toliau naudojau - po kazkurio laiko pasidare lygi grazi odele...
man siaip labai patinka tos visos priemones - veidas zymiai grazesnis...ne su viena kita priemone tokio nebuvo...tokios lygios odos dar niekad gyvenime neturejau, nors dar spuogeliu yra...bet skirtumas milziniskas nuo to kaip buvo anksciau
Aš tris priemones naudoju
Pabandysiu naudoti rečiau. Gal situacija pasitaisys.
QUOTE(Christyyyn @ 2009 03 23, 13:43)
būtinai paretinkit naudojimą, nes oda turi priprast prie rūgšties.
man tai šiaip keista, kaip jūs visos imat su rūgštim ir naudojat kaip belenkurį paprastą kremą. aš vieną kremą su BHA naudoju jau beveik 2 metai, bet Rasos liniją probleminei odai ir tai po truputį pratinuosi ir kasdien nenaudoju.
toniką išvis tegaliu per savaitę kartą ar du užsitept, per stiprus jis man. įtariu, kad čia siera kalta
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 23, 15:02)
man tai šiaip keista, kaip jūs visos imat su rūgštim ir naudojat kaip belenkurį paprastą kremą. aš vieną kremą su BHA naudoju jau beveik 2 metai, bet Rasos liniją probleminei odai ir tai po truputį pratinuosi ir kasdien nenaudoju.
toniką išvis tegaliu per savaitę kartą ar du užsitept, per stiprus jis man. įtariu, kad čia siera kalta
Aš anksčiau naudojau su rūgštimis priemones - prausiklį , toniką ir kremus - iš Neostrata, Exuviance linijos. Na bet tokio pašalinio poveikio, kaip odos išsausinimas ir šerpetojimas nepastebėjau. Tiesa, tos priemonės buvo su AHA ir PHA. Gal man siera ar BHA nelabai tinka
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 23, 15:02)
Paretinsiu
Ant buteliukų graži informacija apie poveikį, o apie naudojimą nei bum bum.
Merginos, gal kas bandet Rasos paakiu kremuka ar geli? koikie atsiliepimai?
QUOTE(dianna @ 2009 03 26, 10:38)
Merginos, gal kas bandet Rasos paakiu kremuka ar geli? koikie atsiliepimai?
Aš bandžiau gelį. Galima naudoti, bet ypatingai nesužavėjo.
Paakiu kremas rekomenduotinas nuo 40 metu. Geli gali naudoti bet kokio amziaus merginos.