Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviška kosmetika

atsiemu savo zodzius uz tai kad pagiriau probleminei odai skirta geli nuo spuogu, nusipirkau ji pries savaite na lyg ir viskas gerai (dvi dienas) bet paskui man jis kaip nudegino oda tenais kur buvau patepus ant spuogo kad baisu tokie plemai atsirado raudoni na zodziu dievuliau dievuliau, daugiau nebetepu ir pradejo viskas po truputi nykti.pries tai skaitciau sia tema tai vienai merginai lyg veidos buvo nukentejas panasiai bet ne nuo gelio o nuo tos pacios linijos kremo veidui
nu vienu zodziu nera zodziu
Atsakyti
Ir man oda nušerpetojo, paraudo, niežti unsure.gif Naudojau rytai ir vakarais. Gal per dažnai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christyyyn: 23 kovo 2009 - 12:09
QUOTE(Christyyyn @ 2009 03 23, 12:07)
Ir man oda nušerpetojo, paraudo, niežti  unsure.gif Naudojau rytai ir vakarais. Gal per dažnai.

as tai naudoju ir prausikli ir tonika ir krema ir dar ta geli -visus probleminei odai. tai is pradziu kaktos srityje ir prie nosies irgi kazkokia nelygi oda pasidare, lyg kokia pleve uzsidejo, lyg serpetojimas , nelabai suprasi... bet ir toliau naudojau - po kazkurio laiko pasidare lygi grazi odele...
man siaip labai patinka tos visos priemones - veidas zymiai grazesnis...ne su viena kita priemone tokio nebuvo...tokios lygios odos dar niekad gyvenime neturejau, nors dar spuogeliu yra...bet skirtumas milziniskas nuo to kaip buvo anksciau
smile.gif
Atsakyti
Man asmeniškai Rasos gelis probleminei odai išsausino odelę verysad.gif Nors naudodavau tik vakare. Tai dabar darau pertrauką. Ypač išsausino apie lūpas, net šerpetojimas atsirado doh.gif O va nutraukus gelį tepti, jau gal kokios 4 dienos netepu, kažkiek apsitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 03 23, 13:14)
as tai naudoju ir prausikli ir tonika ir krema ir dar ta geli -visus probleminei odai. tai is pradziu kaktos srityje ir prie nosies irgi kazkokia nelygi oda pasidare, lyg kokia pleve uzsidejo, lyg serpetojimas , nelabai suprasi... bet ir toliau naudojau - po kazkurio laiko pasidare lygi grazi odele...
man siaip labai patinka tos visos priemones - veidas zymiai grazesnis...ne su viena kita priemone tokio nebuvo...tokios lygios odos dar niekad gyvenime neturejau, nors dar spuogeliu yra...bet skirtumas milziniskas nuo to kaip buvo anksciau
smile.gif

Aš tris priemones naudoju ax.gif
Pabandysiu naudoti rečiau. Gal situacija pasitaisys.
Atsakyti
QUOTE(Christyyyn @ 2009 03 23, 13:43)
Aš tris priemones naudoju  ax.gif
Pabandysiu naudoti rečiau. Gal situacija pasitaisys.

būtinai paretinkit naudojimą, nes oda turi priprast prie rūgšties.

man tai šiaip keista, kaip jūs visos imat su rūgštim ir naudojat kaip belenkurį paprastą kremą. aš vieną kremą su BHA naudoju jau beveik 2 metai, bet Rasos liniją probleminei odai ir tai po truputį pratinuosi ir kasdien nenaudoju.
toniką išvis tegaliu per savaitę kartą ar du užsitept, per stiprus jis man. įtariu, kad čia siera kalta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 23, 15:02)

man tai šiaip keista, kaip jūs visos imat su rūgštim ir naudojat kaip belenkurį paprastą kremą. aš vieną kremą su BHA naudoju jau beveik 2 metai, bet Rasos liniją probleminei odai ir tai po truputį pratinuosi ir kasdien nenaudoju.
toniką išvis tegaliu per savaitę kartą ar du užsitept, per stiprus jis man. įtariu, kad čia siera kalta  unsure.gif

Aš anksčiau naudojau su rūgštimis priemones - prausiklį , toniką ir kremus - iš Neostrata, Exuviance linijos. Na bet tokio pašalinio poveikio, kaip odos išsausinimas ir šerpetojimas nepastebėjau. Tiesa, tos priemonės buvo su AHA ir PHA. Gal man siera ar BHA nelabai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 23, 15:02)

Paretinsiu ax.gif

Ant buteliukų graži informacija apie poveikį, o apie naudojimą nei bum bum.
Atsakyti
O tas kremas rankoms su palmėm ir glicerinu turi taip smirdėt? blink.gif

Kuri bandėt rasos pienelį jautriai odai? Gerai makiažą nuvalo? g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas bandet Rasos paakiu kremuka ar geli? koikie atsiliepimai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianna @ 2009 03 26, 10:38)
Merginos, gal kas bandet Rasos paakiu kremuka ar geli? koikie atsiliepimai? ax.gif

Aš bandžiau gelį. Galima naudoti, bet ypatingai nesužavėjo.
Atsakyti
Paakiu kremas rekomenduotinas nuo 40 metu. Geli gali naudoti bet kokio amziaus merginos.
Atsakyti