Aciukas vakar perskaiciau visa tema ir sian nupirkau Margaritos geli
vakare isbandysiu
Jau porą savaičių kaip naudoju Rasos probleminei odai skirtas priemones: prausiklį, toniką ir kremą-gelį. Visom priemonėm labai patenkinta O ypatingai kremu - odos blizgesį tikrai mažina
QUOTE(Christyyyn @ 2009 03 19, 18:06)
Jau porą savaičių kaip naudoju Rasos probleminei odai skirtas priemones: prausiklį, toniką ir kremą-gelį. Visom priemonėm labai patenkinta O ypatingai kremu - odos blizgesį tikrai mažina
as taip pat naudoju sio linijos geli nuo spuogu tikrai geras dalykelis net nesitikejau kad jis bus efektyvus bet va kad nori pasirodo ir lietuviai sita moka pagaminti
QUOTE(agvill @ 2009 03 19, 19:41)
bet va kad nori pasirodo ir lietuviai sita moka pagaminti
Įsivaizduok, jei septyniolika metų prie kolbelių sėdėtum, tai tikrai kuo toliau, tuo geriau košeles maišytum, ar ne? O ten sėdi toks profesorius nuo pirmų dienų ir kasdien kažką tobulina.... BIOK dažnai gaudavo nusiskundimų, kad neturi produktų riebiai odai. Tai pagaliau ėmė ir sukūrė. Ir jautriai odai yra. Ir vyrams pagaliau kažkas bus
As kaip suprantu Biok turi tik 1 sveitikli ? Veido šveitiklis su agurkais ?
QUOTE(Cherry_ @ 2009 03 20, 18:12)
As kaip suprantu Biok turi tik 1 sveitikli ? Veido šveitiklis su agurkais ?
yra dar Rasos emulsinis šveitiklis su apelsinų pluoštu.
šitagi, bet jūs man, durnai, paaiškinkit: forumu naudotis lyg ir mokat, bet Biok puslapio tai anei kaip neina atsiverst, ane? nes čia vis pasipila klausimai apie Biok asortimentą
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 20, 22:13)
yra dar Rasos emulsinis šveitiklis su apelsinų pluoštu.
šitagi, bet jūs man, durnai, paaiškinkit: forumu naudotis lyg ir mokat, bet Biok puslapio tai anei kaip neina atsiverst, ane? nes čia vis pasipila klausimai apie Biok asortimentą
siaip pries cia rasydama butent ten ir ziurejau, bet neradau, kita karta rasiu ,bet nematau tame nieko blogo, nepatiko klausimas ignoruokite neatsakykite nereikia cia moralu
QUOTE(Reklamiste @ 2009 03 20, 16:57)
BIOK dažnai gaudavo nusiskundimų, kad neturi produktų riebiai odai. Tai pagaliau ėmė ir sukūrė. Ir jautriai odai yra. Ir vyrams pagaliau kažkas bus
Savo odai biok kremo taip ir neradau. Margaritos kremas-gelis su agurkais netiko nes po keliu savaiciu oda pasidare pilka nuo uzsikimsusiu poru, Rasos kremas problemonej odai ish vis netiko nes nudegino veida ir atsirado baisiu spuogu, jautriai odai kremai yra riebus, irgi netiko. Rasos visiems odos tipams drekinantis - per riebus. Galetu sukurti koki geresni drekinama krema riebiai/misriai odai
Noreciau atsiliepimu apie melynosios serijos drekinamaji krema
kadangi rozines serija man visiskai netiko, nei kremas, nei tonikas, nei pienelis tai gristi noriu prie melynos
kadangi rozines serija man visiskai netiko, nei kremas, nei tonikas, nei pienelis tai gristi noriu prie melynos
QUOTE(agvill @ 2009 03 19, 19:41)
as taip pat naudoju sio linijos geli nuo spuogu tikrai geras dalykelis net nesitikejau kad jis bus efektyvus bet va kad nori pasirodo ir lietuviai sita moka pagaminti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 03 20, 15:57)
Ir vyrams pagaliau kažkas bus
Kada?
QUOTE(Becky @ 2009 03 21, 22:58)
Savo odai biok kremo taip ir neradau. Margaritos kremas-gelis su agurkais netiko nes po keliu savaiciu oda pasidare pilka nuo uzsikimsusiu poru, Rasos kremas problemonej odai ish vis netiko nes nudegino veida ir atsirado baisiu spuogu, jautriai odai kremai yra riebus, irgi netiko. Rasos visiems odos tipams drekinantis - per riebus. Galetu sukurti koki geresni drekinama krema riebiai/misriai odai