Atsiliepimai apie RASOS stangrinamaji krema
Sis kremas manau netiks:
skubancioms, nes isigeria negreitai, bet man patiko, jis yra pakankamai riebus, gerai maitina oda, tik reikia ilgiau masazuoti, kag isigertu.
labai jautrioms kvapams, nes kvapas specifinis, bet man visai nieko.
Siaip bendrai man patiko, pirkciau dar. Nepatinka kai losjonas isigeria per kelias sekundes ir jo kaip nebuvo ant odos. Sitas kremas riebesnis. Todel ir pavadintas ne losjonu ar pieneliu o kremu, nes ir tirstesnis yra.
Apie stangrinimo poveiki nesvajoju, nes manau kremas cia neisgelbes, o tik mankstos, sportas ir t.t.
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 16, 10:29)
Atsiliepimai apie RASOS stangrinamaji krema
Sis kremas manau netiks:
skubancioms, nes isigeria negreitai, bet man patiko, jis yra pakankamai riebus, gerai maitina oda, tik reikia ilgiau masazuoti, kag isigertu.
Siaip bendrai man patiko, pirkciau dar. Nepatinka kai losjonas isigeria per kelias sekundes ir jo kaip nebuvo ant odos. Sitas kremas riebesnis. Todel ir pavadintas ne losjonu ar pieneliu o kremu, nes ir tirstesnis yra.
Apie stangrinimo poveiki nesvajoju, nes manau kremas cia neisgelbes, o tik mankstos, sportas ir t.t.
Sis kremas manau netiks:
o esat bandžiusi Rasos drėkinantį kūno kremą?
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 16, 10:29)
prausiklis prausia odą, neieškokit uodegoj žibučių
as ne zibuciu, o tulpiu ieskau
o jei rimtai - tai subalamutino pavadinimas mane, bish nesupratau ar cia valyt ar praustis.
beje domina rasos gelis su bha - ji uztepti ir palikti ar reikia nuvalyti?
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 16, 11:15)
o esat bandžiusi Rasos drėkinantį kūno kremą?
ne, nebandziau
QUOTE(svetelis @ 2009 03 16, 11:49)
o jei rimtai - tai subalamutino pavadinimas mane, bish nesupratau ar cia valyt ar praustis.
tai nebesibalamūtinkit - prausikliu prauskit, o gelį užtepat ir paliekat, nuvalyti jo nereikia
Pasibaige mano veido kaukė, labai noriu rasos išbandyti, bet niekaip neapsisprendžiu, gal patartumet kokia geriausiai tiktu mišriai odai?
QUOTE(Becky @ 2009 03 16, 13:34)
Pasibaige mano veido kaukė, labai noriu rasos išbandyti, bet niekaip neapsisprendžiu, gal patartumet kokia geriausiai tiktu mišriai odai?
molio kaukė, tik ją reikia plonai tepti ir laikyti, kol išdžius
QUOTE(prieblanda @ 2009 03 16, 14:51)
molio kaukė, tik ją reikia plonai tepti ir laikyti, kol išdžius
Aciu Važiuosiu nusipirkt
QUOTE(svetelis @ 2009 03 16, 12:49)
Jei kalbat apie rasos geli is mazo buteliuko - tai tiesiai patepkit spuogeli ir jis uzdzius, o jei apie krema geli- tai isptepti visa veida, kaip su paprastu kremu
Man irgi labai patinka Biok kosmetika paskutiniu metu tik sios firmos priemones perku
Eina i pabaiga Rasos drekinamasis veido kremas jautriai odai, labai patiko, nes yra lengvas, bet gerai drekina, mano misriai odai 10 balu
Koki kita veido krema pirkti? Margaritos krema-geli ar Rasos probleminei odai?
O vakar nupirkau:
Margaritos prausikli, labai nustebino kokybe, gerai nuvale makiaza, net tusa oda svelni ir svari
Rasos drekinamaji kuno krema, greitai isigeria i oda, drekina, kvapas malonus kokybe panasi i AldoVadini kuno kremus/losjonus
Eina i pabaiga Rasos drekinamasis veido kremas jautriai odai, labai patiko, nes yra lengvas, bet gerai drekina, mano misriai odai 10 balu
O vakar nupirkau:
Margaritos prausikli, labai nustebino kokybe, gerai nuvale makiaza, net tusa oda svelni ir svari
Rasos drekinamaji kuno krema, greitai isigeria i oda, drekina, kvapas malonus kokybe panasi i AldoVadini kuno kremus/losjonus
na, jei tavo oda is tikruju problematine, riebi arba misri, su spuogeliais , tai pirk rasos, bet jei ne - nerizikuok
QUOTE(Camea @ 2009 03 18, 17:47)
jei tinka, gali ir vėl tą patį pirkt. bet šiaip jei tinka Rasos drėkinantis, tai labiau turėtų patikt Margaritos kremas-gelis, nes probleminei odai gali būti ir per lengvas